Благодаря ти много...Jack Skull написа:Ръководителите са супер пичове.На мен са ми водили Илчев и Георгиева и двамата са яки...имат леко остро чувство за хумор, което на някой може да им е проблем, но аз лично и двамата много ги харесвам.Относно зимата и тн трябва да се ходи подходящо облечен и няма да имаш проблем с кал и тн. Най големия проблем с туризма е че заниманията са на майната си и до там освен ако не си от близък квартал 1 час път не ти мърда а и трее да следиш разписанието на градските бараки щото е доста неприятно ако ги изпуснеш.+ това аз лично винаги горещо прпоръчвам двата лагера-зимния и летния -особено зимния, защото е адски забавно а и цената е доста изгодна..Туризмът предтсвлява една разходка с умерено темпо в планината.Аз всяка година записвам това и съм останала доста доволна....Но наистина пътя е бая:(:(:(
Туризъм
Модератори: ники, Methuselah
-
misspapazova
- От дъжд на вятър
- Специалност: Испанска филология
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Re: Туризъм
Me gustaría inventar un país contigo para que las palabras como patria o porvenir bandera, nación, frontera, raza o destino tuvieran algún sentido para mí
- Jack Skull
- От дъжд на вятър
- Специалност: право
- Курс: втори
летния се ходи на Лозенец мисля и учиш сърф с пълен пансион за 10 дни , а зимния , на който аз съм била и от който съм доста доволна е на Семково учиш ски принципно, но винаги ще има някой който да те научи и на борд- винаги е различно и забавно 
May I eat your eyes?
-
misspapazova
- От дъжд на вятър
- Специалност: Испанска филология
- Обратна връзка:
Интересно ми се струва, заинтригува меJack Skull написа:летния се ходи на Лозенец мисля и учиш сърф с пълен пансион за 10 дни , а зимния , на който аз съм била и от който съм доста доволна е на Семково учиш ски принципно, но винаги ще има някой който да те научи и на борд- винаги е различно и забавно
Мерси, дано не досаждам
Me gustaría inventar un país contigo para que las palabras como patria o porvenir bandera, nación, frontera, raza o destino tuvieran algún sentido para mí
- Jack Skull
- От дъжд на вятър
Ест че не досажадаш
еми записваш се когато са датите принципнокогато се запишеш на спорт преподавателят трябва да каже за такъв лагер-той е за всички студенти на СУ а и не само за тези които са туризъм мин година можеше да се вземе и др познат ако някой иска.Записваш се те са две смени след сесиите и се записваш преди тях смис ако лагера е на 26 февруари се записваш и плащаш месец по рано нещо такова.Мен лично мн ми харесва идеята че за 300 лв някъде имаш карта за лифта пълен пансион,превоз до там+ учител по ски.Последното ми се вижда особено добро защото по принцип цените на учителите са доста високи.Аз лично не съм се учила на ски защото карам борд-но мн мои приятели се научиха и действително сега карат и са мн доволни.Всъщност винаги има и кой да ти помогне и с дъската- кофтито на борда е че лифтовете са панички и това прави качването мн трудно.- аз лично се пребивам адекватно все още
ако все пак се инт от туризма и лагерите и тн пиши на ЛС ще се радвам да помогна 
May I eat your eyes?
Здравейте, може ли да каже някой къде сте на туризъм тази седмица- Симеоново или Драгалевци?
- Jack Skull
- От дъжд на вятър
може би доста късен отговор но сме на симеоново до Коледа сиреш до края на годината , поне така каза Михайлов преди 2 седмици
May I eat your eyes?
-
pirona
- В началото бе словото
- Специалност: Информатика
Занятията за втория семестър от кога почват и къде ще се събираме?
Здравейте, интересува ме дали ще има скоро поход до Лакатник? Дали ще можем да се шмугнем "инкогнито" няколко студента от СУ, които не сме ходили на туризъм досега? Ходил съм на Лакатник с ТУ и имаше доста момчета, които помагаха с осветлението, придвижването из пещерите и даваха доста ценни съвети 
- Mightynerd
- В началото бе словото
Почивните дни за туризма като тези обявени от ректора ли са или са само на официалните празници. Интересува ме коледната ваканция
Jar Jar Abrams ruined Star Trek.
- Tunski
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Някой знае ли от кога се местим на Драгалевци? По-предната седмица пропуснах да отида, когато трябваше да ни е последната седмица на Симеоново, а миналата седмица точно в 9 в сряда бях на снега и виелицата в Драгалевци и нямаше абсолютно никой, освен няколко души от групата от УНСС, които също се въртяха безцелно. Принципно уговорката беше от декември да се местим на Драгалевци, но не знам какво са се разбрали, когато съм отсъствал. Ще съм благодарен, ако някой може да ми каже тази седмица вече къде ще караме.
Look at that, Mrs. Hudson. Quiet. Calm. Peaceful. Isn't it hateful?
- ninchetooo
- Пишете, о, братя
- Специалност: история
Вече сме на Драгалевци
.
-
Balkandji
- В началото бе словото
А къде точно се намира сборният пункт?ninchetooo написа:Вече сме на Драгалевци
Balkandji написа:А къде точно се намира сборният пункт?ninchetooo написа:Вече сме на Драгалевци

Тук
-
RA[sgB]
- Да живей словото
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Колеги, някой знае ли дали може да се запишем другата седмица и като цяло който е ходил тази седмица може ли да сподели дали има места, тъй като имам възможност да се запиша точно в определен ден. Мерси предварително 
- ninchetooo
- Пишете, о, братя
- Специалност: история
Някаква идея дали сме на Драгалевци?
Ако някой е запознат моля да пише
.
Мерси предварително
.
Ако някой е запознат моля да пише
Мерси предварително