[КСК 2012] Журналистика и ВО

Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
luiza__
В началото бе словото

Re: [КСК 2012] Журналистика и ВО

Мнение от luiza__ »

Bishop написа:В 256 единият от квесторите не спря да ни се смее. Гледа ни, смее се. Чете вестник, гледа ни, смее се. И това няколко часа наред.

Някой зададе и един тъп въпрос: "Трябва ли да си оставям поле?"
При което другият квестор отговори троснато: "А линия да ти дам.. да си начертаеш там нещо?"
Много се смяхме. :D
Пфф да .. въобще от квесторите в нашата стая бях страшно възмутена. Никаква организация, никакво нормално обяснение, а на въпросите отговаряха с нежелание. Хич не ми харесаха.
Аватар
ColdHardBitch
Драскач
Курс: кандидат-студент

Мнение от ColdHardBitch »

Аз лично съм много доволна от тема! Естествено ще има и разочаровани, но дано всички да са доволни от това, което са написали.
Иначе наистина в 65-та доста хора решиха да се разходят до тоалетната. Предполагам, че на квесторите им писна да ги съпровождат! ;D

П.С. Във вестник 19 минути има снимка от стая 65-та. И успех на всички с оценките!
Aко говориш на Господ си религиозен, ако Господ ти говори си психично болен!!
Аватар
velichkov
В началото бе словото

Мнение от velichkov »

В 292 пък ни казаха, че трябва да оставяме по 2 пръста разстояние от краищата на листа. Иначе квесторите бяха приятни хора :D
A man's dreams are an index to his greatness !
alminatora
В началото бе словото
Специалност: Право

Мнение от alminatora »

Пф, на мен нищо такова не са ми казали и въобще не съм оставял. Единствено при нов абзац писах по-навътре. :|

Ама май че не бях единствен, защото хората около мен също не оставяха място. Пък и то като цяло май няма логика в това - сми, впоследствие работите нито се перфорират, нито нищо. А ако беше нужно, щеше да си има поле, все пак не пишем на чисто бели листи, а на изпитни бланки :roll:
Аватар
ColdHardBitch
Драскач

Не помня някой от квесторите да е споменал нещо за поле, а и наистина всички около мен не оставяха (освен при нов ред). И аз не мисля, че е проблем имайки предвид вече перфорираните листа.

Някой да има идея кога излизат резултатите?
Аватар
Иван Попов
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Иван Попов »

ColdHardBitch написа:Не помня някой от квесторите да е споменал нещо за поле, а и наистина всички около мен не оставяха (освен при нов ред). И аз не мисля, че е проблем имайки предвид вече перфорираните листа.

Някой да има идея кога излизат резултатите?
Здрасти. Казват че около 2 седмици. Поленцето надали има истина - ако е така ще е обявено от всички и се губи свободата в индивидуалното графично оформяне.

:)
Аватар
redempion
В началото бе словото
Специалност: История и философия
Курс: първи

Мнение от redempion »

sunny.v.b написа:
redempion написа:Леко ме подразни един от квесторите в зала 272 :D като се спря при мен да гледа какво пиша и не се сдържах погледах го , той ми се усмихна и си тръгна . :D

П.С. Аз писах три страници и половина .. :)
Хах, аз за това гледах да седна някъде по-навътре ;д нищо, че ми беше неудобно всеки път като ми се налагаше да стана. А ти да не беше едно момче с бял пуловер и вързана коса?

А есето... Опитах се да го разкажа на мама и тати като излязох, ама доста неща ми се губят ;д Въведението си го запомних обаче, защото беше доста простичко: Отворете вратата. Прекрачете прага. Затворете вратата. Поздравления! Вие успешно влязохте в Читалнята на новото време, оборудвана с най-модерни технологии. За достъп до желаната от Вас информация, моля, въведете Вашето потребителско име и парола...

Достъп: Разрешен!.....

И на там започваше вече есето (сякаш е желаната информация), в което описах войната на армия от механизирани мишки срещу стария свят. Опитват се да го обединят и т.н Обаче хората виждат само едното лице на тази война, без да обръщат внимание на последиците. Как с обещания за свят без граници мишките ден след ден ни манипулират, докато накрая доброволно не се отказваме от всякакъв личен живот в замяна на личния живот на всички останали. Натам съм споменала и духовната смърт, която е дошла вследсвие на победата на мишките над книгата, обезлюдяването на улиците, защото хората си стоят по стаите с кликваща мишка в ръка... и други проблеми.
Опитах да напиша стегнато есе и не съм се впускала в много подробности, дано им хареса...

Само да подчертая ,че аз съм момиче :D .. момичето , което като седна на мястото си въобще не си погледна пликовете , а се оказа ,че има два плика :D , но го осъзна ,чак когато един от квесторите попита дали случайно някой от нас кандидатите има 2 плика.
If it ain't fun , don't do it! :)
Аватар
Enough
В началото бе словото

Мнение от Enough »

Квесторите ми допаднаха адски много. За мен е 2ра кандидат-студентска кампания.. Направих голямата грешка да запиша във Винс Варна. Бил съм на 2 други изпита преди този .. квесторите бяха просто невероятни, в сравнение с Варна и УНСС. Дано да оценяват сравнително обективно. Не го мислете много, много. Аз отивам да лепя брошури с надежда ^^. Да видя дали хората вярват в дребните неща..
Аватар
Snejy
В началото бе словото

Мнение от Snejy »

И аз бях в 256 ... не мисля, че мъжът ни се е смял, а напротив много се изкефи всички като почнахме да пишем изведнъж .. поне аз така разсъждавам :)

Иначе темата беше интересна .. и аз писах есе - почти 4 страници .. надявам се и оценката да е хубава ... Иначе много ми хареса и една от другите теми "Да бъдеш или да можеш", също е доста благодатна ... а третата "Панаир на суетата" я бяха давали и миналата година и струва ми се вече е доста изтъркана ... Честно казано се бях настроила за някаква тема свързана с Катар или с лудите цени на всичко напоследък .. но уви .. предполагам на редовния ще е нещо по-конкретно :)
Последно промяна от Snejy на 30 Мар 2012, 19:01, променено общо 1 път.
Аватар
sunny.v.b
Форумозавър Рекс
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от sunny.v.b »

redempion написа:
Само да подчертая ,че аз съм момиче :D .. момичето , което като седна на мястото си въобще не си погледна пликовете , а се оказа ,че има два плика :D , но го осъзна ,чак когато един от квесторите попита дали случайно някой от нас кандидатите има 2 плика.

Лелееее, много много извинявай :oops: :oops: Не знам защо съм останала с толкова грешно впечатление....

Като сме заописвали квесторите, аз бях много доволна от нашите ;д
"..вечно и свето е само мъртвото,
живото живее в грях."

One more depending on a prayer
And we all look away
People pretending everywhere
It's just another day
Аватар
ColdHardBitch
Драскач

Мен ли ми се струва или само аз не помня почти нищо от това, което съм писала?! Виждам тук поствани целите теми и започвам леко да се чуствам зле.. ;D

А става ли дума за квесторите, мисля че на нашия му писна да повтаря "Сядайте там къде има пликчета" по едно време! :lol:
snow_w
В началото бе словото

Мнение от snow_w »

Nafarforii написа:Влюбих се в Снежанка.
Хаха : )
Иначе аз не видях толкова фолк фурии, може би са били зад мен, тъй като аз седнах напред, май на 3тия чин.
Имаше доста наплашени кандидат - студенти, а аз си бях доста спокойна, писах си, пък ще видим. Да се надяваме, че ще съм ви колежка следващата година.
Аватар
california
Писаружяк
Специалност: журналистика

Мнение от california »

И аз нищо не помня от това , което писах !
Абе хора , може ли да пишем имена : примерно аз писах писмо от компютъра до Интернета ( и в него споменах нещо от рода на '' моята добра приятелка госпожа Клавиатура .... или добрата стара Мишка ) хахахах ! Надявам се да не го приемат за знак ?!
ORIGINAL FORUM PROFILE
©2013 - All rights reserved by california
Аватар
sunny.v.b
Форумозавър Рекс
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от sunny.v.b »

Ами не мисля, че ще го приемат за знак :)
"..вечно и свето е само мъртвото,
живото живее в грях."

One more depending on a prayer
And we all look away
People pretending everywhere
It's just another day
Аватар
Klaydiq
Драскач

Мнение от Klaydiq »

Аз също не помня почти нищо от написаното.... а колкото до имената- нищо не ни беше казано, тъй че мисля, че госпожа Мишка няма да бъде санкционирана :Д
Никой не може да ти каже къде отива, а само къде се надява да стигне!
Заключено

Обратно към “КСК 2012-2013”