Пфф да .. въобще от квесторите в нашата стая бях страшно възмутена. Никаква организация, никакво нормално обяснение, а на въпросите отговаряха с нежелание. Хич не ми харесаха.Bishop написа:В 256 единият от квесторите не спря да ни се смее. Гледа ни, смее се. Чете вестник, гледа ни, смее се. И това няколко часа наред.
Някой зададе и един тъп въпрос: "Трябва ли да си оставям поле?"
При което другият квестор отговори троснато: "А линия да ти дам.. да си начертаеш там нещо?"
Много се смяхме.![]()
[КСК 2012] Журналистика и ВО
Модератори: svetlio.varna, Boromir
Re: [КСК 2012] Журналистика и ВО
- ColdHardBitch
- Драскач
- Курс: кандидат-студент
Аз лично съм много доволна от тема! Естествено ще има и разочаровани, но дано всички да са доволни от това, което са написали.
Иначе наистина в 65-та доста хора решиха да се разходят до тоалетната. Предполагам, че на квесторите им писна да ги съпровождат! ;D
П.С. Във вестник 19 минути има снимка от стая 65-та. И успех на всички с оценките!
Иначе наистина в 65-та доста хора решиха да се разходят до тоалетната. Предполагам, че на квесторите им писна да ги съпровождат! ;D
П.С. Във вестник 19 минути има снимка от стая 65-та. И успех на всички с оценките!
Aко говориш на Господ си религиозен, ако Господ ти говори си психично болен!!
- velichkov
- В началото бе словото
В 292 пък ни казаха, че трябва да оставяме по 2 пръста разстояние от краищата на листа. Иначе квесторите бяха приятни хора 
A man's dreams are an index to his greatness !
-
alminatora
- В началото бе словото
- Специалност: Право
Пф, на мен нищо такова не са ми казали и въобще не съм оставял. Единствено при нов абзац писах по-навътре.
Ама май че не бях единствен, защото хората около мен също не оставяха място. Пък и то като цяло май няма логика в това - сми, впоследствие работите нито се перфорират, нито нищо. А ако беше нужно, щеше да си има поле, все пак не пишем на чисто бели листи, а на изпитни бланки
Ама май че не бях единствен, защото хората около мен също не оставяха място. Пък и то като цяло май няма логика в това - сми, впоследствие работите нито се перфорират, нито нищо. А ако беше нужно, щеше да си има поле, все пак не пишем на чисто бели листи, а на изпитни бланки
- ColdHardBitch
- Драскач
Не помня някой от квесторите да е споменал нещо за поле, а и наистина всички около мен не оставяха (освен при нов ред). И аз не мисля, че е проблем имайки предвид вече перфорираните листа.
Някой да има идея кога излизат резултатите?
- Иван Попов
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Здрасти. Казват че около 2 седмици. Поленцето надали има истина - ако е така ще е обявено от всички и се губи свободата в индивидуалното графично оформяне.ColdHardBitch написа:Не помня някой от квесторите да е споменал нещо за поле, а и наистина всички около мен не оставяха (освен при нов ред). И аз не мисля, че е проблем имайки предвид вече перфорираните листа.
- redempion
- В началото бе словото
- Специалност: История и философия
- Курс: първи
sunny.v.b написа:Хах, аз за това гледах да седна някъде по-навътре ;д нищо, че ми беше неудобно всеки път като ми се налагаше да стана. А ти да не беше едно момче с бял пуловер и вързана коса?redempion написа:Леко ме подразни един от квесторите в зала 272като се спря при мен да гледа какво пиша и не се сдържах погледах го , той ми се усмихна и си тръгна .
П.С. Аз писах три страници и половина ..
А есето... Опитах се да го разкажа на мама и тати като излязох, ама доста неща ми се губят ;д Въведението си го запомних обаче, защото беше доста простичко: Отворете вратата. Прекрачете прага. Затворете вратата. Поздравления! Вие успешно влязохте в Читалнята на новото време, оборудвана с най-модерни технологии. За достъп до желаната от Вас информация, моля, въведете Вашето потребителско име и парола...
Достъп: Разрешен!.....
И на там започваше вече есето (сякаш е желаната информация), в което описах войната на армия от механизирани мишки срещу стария свят. Опитват се да го обединят и т.н Обаче хората виждат само едното лице на тази война, без да обръщат внимание на последиците. Как с обещания за свят без граници мишките ден след ден ни манипулират, докато накрая доброволно не се отказваме от всякакъв личен живот в замяна на личния живот на всички останали. Натам съм споменала и духовната смърт, която е дошла вследсвие на победата на мишките над книгата, обезлюдяването на улиците, защото хората си стоят по стаите с кликваща мишка в ръка... и други проблеми.
Опитах да напиша стегнато есе и не съм се впускала в много подробности, дано им хареса...
Само да подчертая ,че аз съм момиче
If it ain't fun , don't do it! 
Квесторите ми допаднаха адски много. За мен е 2ра кандидат-студентска кампания.. Направих голямата грешка да запиша във Винс Варна. Бил съм на 2 други изпита преди този .. квесторите бяха просто невероятни, в сравнение с Варна и УНСС. Дано да оценяват сравнително обективно. Не го мислете много, много. Аз отивам да лепя брошури с надежда ^^. Да видя дали хората вярват в дребните неща..
- Snejy
- В началото бе словото
И аз бях в 256 ... не мисля, че мъжът ни се е смял, а напротив много се изкефи всички като почнахме да пишем изведнъж .. поне аз така разсъждавам
Иначе темата беше интересна .. и аз писах есе - почти 4 страници .. надявам се и оценката да е хубава ... Иначе много ми хареса и една от другите теми "Да бъдеш или да можеш", също е доста благодатна ... а третата "Панаир на суетата" я бяха давали и миналата година и струва ми се вече е доста изтъркана ... Честно казано се бях настроила за някаква тема свързана с Катар или с лудите цени на всичко напоследък .. но уви .. предполагам на редовния ще е нещо по-конкретно
Иначе темата беше интересна .. и аз писах есе - почти 4 страници .. надявам се и оценката да е хубава ... Иначе много ми хареса и една от другите теми "Да бъдеш или да можеш", също е доста благодатна ... а третата "Панаир на суетата" я бяха давали и миналата година и струва ми се вече е доста изтъркана ... Честно казано се бях настроила за някаква тема свързана с Катар или с лудите цени на всичко напоследък .. но уви .. предполагам на редовния ще е нещо по-конкретно
Последно промяна от Snejy на 30 Мар 2012, 19:01, променено общо 1 път.
- sunny.v.b
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Връзки с обществеността
redempion написа:
Само да подчертая ,че аз съм момиче.. момичето , което като седна на мястото си въобще не си погледна пликовете , а се оказа ,че има два плика
, но го осъзна ,чак когато един от квесторите попита дали случайно някой от нас кандидатите има 2 плика.
Лелееее, много много извинявай
Като сме заописвали квесторите, аз бях много доволна от нашите ;д
"..вечно и свето е само мъртвото,
живото живее в грях."
One more depending on a prayer
And we all look away
People pretending everywhere
It's just another day
живото живее в грях."
And we all look away
It's just another day
- ColdHardBitch
- Драскач
Мен ли ми се струва или само аз не помня почти нищо от това, което съм писала?! Виждам тук поствани целите теми и започвам леко да се чуствам зле.. ;D
А става ли дума за квесторите, мисля че на нашия му писна да повтаря "Сядайте там къде има пликчета" по едно време!
А става ли дума за квесторите, мисля че на нашия му писна да повтаря "Сядайте там къде има пликчета" по едно време!
Хаха : )Nafarforii написа:Влюбих се в Снежанка.
Иначе аз не видях толкова фолк фурии, може би са били зад мен, тъй като аз седнах напред, май на 3тия чин.
Имаше доста наплашени кандидат - студенти, а аз си бях доста спокойна, писах си, пък ще видим. Да се надяваме, че ще съм ви колежка следващата година.
- california
- Писаружяк
- Специалност: журналистика
И аз нищо не помня от това , което писах !
Абе хора , може ли да пишем имена : примерно аз писах писмо от компютъра до Интернета ( и в него споменах нещо от рода на '' моята добра приятелка госпожа Клавиатура .... или добрата стара Мишка ) хахахах ! Надявам се да не го приемат за знак ?!
Абе хора , може ли да пишем имена : примерно аз писах писмо от компютъра до Интернета ( и в него споменах нещо от рода на '' моята добра приятелка госпожа Клавиатура .... или добрата стара Мишка ) хахахах ! Надявам се да не го приемат за знак ?!
ORIGINAL FORUM PROFILE
©2013 - All rights reserved by california
©2013 - All rights reserved by california
- sunny.v.b
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Връзки с обществеността
Ами не мисля, че ще го приемат за знак 
"..вечно и свето е само мъртвото,
живото живее в грях."
And we all look away
It's just another day
живото живее в грях."
And we all look away
It's just another day
Аз също не помня почти нищо от написаното.... а колкото до имената- нищо не ни беше казано, тъй че мисля, че госпожа Мишка няма да бъде санкционирана :Д
Никой не може да ти каже къде отива, а само къде се надява да стигне!