redempion написа:Леко ме подразни един от квесторите в зала 272

като се спря при мен да гледа какво пиша и не се сдържах погледах го , той ми се усмихна и си тръгна .
П.С. Аз писах три страници и половина ..

Хах, аз за това гледах да седна някъде по-навътре ;д нищо, че ми беше неудобно всеки път като ми се налагаше да стана. А ти да не беше едно момче с бял пуловер и вързана коса?
А есето... Опитах се да го разкажа на мама и тати като излязох, ама доста неща ми се губят ;д Въведението си го запомних обаче, защото беше доста простичко: Отворете вратата. Прекрачете прага. Затворете вратата. Поздравления! Вие успешно влязохте в Читалнята на новото време, оборудвана с най-модерни технологии. За достъп до желаната от Вас информация, моля, въведете Вашето потребителско име и парола...
Достъп: Разрешен!.....
И на там започваше вече есето (сякаш е желаната информация), в което описах войната на армия от механизирани мишки срещу стария свят. Опитват се да го обединят и т.н Обаче хората виждат само едното лице на тази война, без да обръщат внимание на последиците. Как с обещания за свят без граници мишките ден след ден ни манипулират, докато накрая доброволно не се отказваме от всякакъв личен живот в замяна на личния живот на всички останали. Натам съм споменала и духовната смърт, която е дошла вследсвие на победата на мишките над книгата, обезлюдяването на улиците, защото хората си стоят по стаите с кликваща мишка в ръка... и други проблеми.
Опитах да напиша стегнато есе и не съм се впускала в много подробности, дано им хареса...