[КСК 2012] Журналистика и ВО
Модератори: svetlio.varna, Boromir
-
Nafarforii
- В началото бе словото
- Специалност: Политология
- Курс: втори
Re: [КСК 2012] Журналистика и ВО
Това ли ти направи най-много впечатление от целия изпит? :ДNafarforii написа:Имаше много хубави девойки в моята зала.
"Не се страхувай да признаеш, че не си съвършен. Това е тънката нишка, която ни свързва всички заедно."
Пууу, обърках името на създателя на Фейсбук... докато се сетя как беше и накрая да го напиша грешно
Иначе съм доволен от темата. Доволно писане падна
Сега след колко време горе-долу да очакваме резултати ?
А за девойките се съгласявам напълно с колегата
А за девойките се съгласявам напълно с колегата
- sunny.v.b
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: първи
Хубава тема се падна, сигурна бях, че съм чувала и контролните ;д
Иначе написах 2 листа с малко по-едър шрифт от нормално, за да не кривя редовете
Колко е стойностно обаче ще разбера чаак след около 2 седмици ;д
Иначе написах 2 листа с малко по-едър шрифт от нормално, за да не кривя редовете
Колко е стойностно обаче ще разбера чаак след около 2 седмици ;д
"..вечно и свето е само мъртвото,
живото живее в грях."
One more depending on a prayer
And we all look away
People pretending everywhere
It's just another day
живото живее в грях."
And we all look away
It's just another day
- california
- Писаружяк
- Специалност: журналистика
Здравейте и от мен. Не останах впечатлен от темата...резервните бяха по-добри.
Иначе аз рискувах прекалено много и написах писмо от Компютъра за Интернета .
Дано риска да е бил оправдан и да се намирам на един клик разстояние от успеха ! хахаха
Иначе аз рискувах прекалено много и написах писмо от Компютъра за Интернета .
Дано риска да е бил оправдан и да се намирам на един клик разстояние от успеха ! хахаха
ORIGINAL FORUM PROFILE
©2013 - All rights reserved by california
©2013 - All rights reserved by california
Можете ли да ми кажете контролните теми, тъй като в нашата стая не ги прочетоха?
Никой не може да ти каже къде отива, а само къде се надява да стигне!
- winttterrr
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
На мен темата ми хареса много. Само дето явно съм писала доста малко - излезе ми около страница и половина, дано това не ми изиграе лоша шега...
- Mirsenstein
- В началото бе словото
Аз пък писах за секса. Не знам дали обаче това няма да ме пре-... цака. Но поне видях и аз какво е изпит. :д
Между другото намирате ли си какво да правите в този около половин час, през който висите в залата, чакайки да започне изпитът? Защото аз умрях от скука. Дори не бях притеснена (което ме изненада), но наблюдавах някои от другите кандидатстващи и в рамките на това време успяха доста да се шашнат...
Между другото намирате ли си какво да правите в този около половин час, през който висите в залата, чакайки да започне изпитът? Защото аз умрях от скука. Дори не бях притеснена (което ме изненада), но наблюдавах някои от другите кандидатстващи и в рамките на това време успяха доста да се шашнат...
To make a prairie it takes a clover and one bee,—
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
ем от 8-9 докато чакахме да започне изпита имаше някакво момиче което направи бати шоуто :Д става дума за 45 стая :дMirsenstein написа:Аз пък писах за секса. Не знам дали обаче това няма да ме пре-... цака. Но поне видях и аз какво е изпит. :д
а темата на мен лично ми допадна
- sunny.v.b
- Форумозавър Рекс
Аз пък докато чакахме гледах хората и се опитвах да разбера кой е от форума :Д
А вие в 45-та на какво шоу сте попаднали, че ми стана интересно? ;д
А вие в 45-та на какво шоу сте попаднали, че ми стана интересно? ;д
живото живее в грях."
And we all look away
It's just another day
живото живее в грях."
And we all look away
It's just another day
Изобщо не ми хареса темата....Написах страшно малко- около страница и половина.. пък като гледам повечето как се бяха замогнали да пишат- лошо ми стана..
Дано не съм се изложила толкова много..
едната беше "Панаир на суетата", а другата "Да бъдеш или да можеш". За първата знам със сигурност, че се е падала преди години.Klaydiq написа:Можете ли да ми кажете контролните теми, тъй като в нашата стая не ги прочетоха?
Иначе и на мен ми стана интересно за шоуто в 45?
"Не се страхувай да признаеш, че не си съвършен. Това е тънката нишка, която ни свързва всички заедно."
- sunny.v.b
- Форумозавър Рекс
Аз пък чух контролната тема като "Да бъдеш или да имаш", а в сайтовете пише, че е била "Да имаш или да нямаш" ;д
живото живее в грях."
And we all look away
It's just another day
живото живее в грях."
And we all look away
It's just another day
- velichkov
- В началото бе словото
Мен лично темата ме изненада, което си е нормално за този изпит. В началото като видях как на 2-рата минута всички здраво се разписаха реших да не остана по-назад и набързо написах един скучен и банален увод, как интернета е навсякъде около нас ... бла бла ... Реших обаче, че трябва да рискувам с нещо по-запомнящо се, задрасках увода и изписах 3 страници и половина за бъдещето. Как годината е 2025, човечеството е достигнало дотам, че всяка болест и зависимост се лекуват с малко зелено хапче. Останала е само една болест или поне абревиатура й - СПИН, което вече е Синдром на придобитата интернет недостатъчност. Оттам как вече няма телефони и компютри, а нови устройства, наречени "лиди" (не знам защо им измислих толкова тъпо име
), всеки има и всеки е зависим от тях. Използват се за всичко могат дори визуално да ни пренасят навсякъде. Иии хората живеят до максимум 30 години, защото после времето в интернет не им достига и умират от недостатъчност
Има само 1 организация, която се бори за премахването на лидите, като вкарва хората в санаториуми за лечение. Всички болести се ликуват с малкото зелено хапче без СПИН-а, за него трябва воля. И други там глупости като свършвам в 2050, тогава оцеляват неколцина, които започват създаването на свят без технологии и интернет, свят на истината, любовта и т.н
Не е нещо особено, но поне е различно от на другите, надявам се проверяващите да го оценят. 
A man's dreams are an index to his greatness !
И на нас така ни я казаха !sunny.v.b написа:Аз пък чух контролната тема като "Да бъдеш или да имаш", а в сайтовете пише, че е била "Да имаш или да нямаш" ;д
... а колко е очарователен хаосът на пеперудите <3