[КСК 2012] Журналистика и ВО
Модератори: svetlio.varna, Boromir
-
vessyinka
- В началото бе словото
Re: [КСК 2012] Журналистика и ВО
Бих искала да попитам има ли някакви предположение за темата,която ще се падне в Неделя? 
На мен ей така докато си седя и мисля започват да ми изкачат някакви евентуални теми, но само те си знаят какви са ги измислили. Много е трудно да предполагаме тука, защото това си е като 'сделка или не'. Я ти паднат 100 бона, я 10 стотинки
Но най-вече си мисля, че ще е по-нетрадиционно, което те кара да мислиш повече отколкото да е по-вглабена, така да се изразя. темата.
-
Denislav
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
- Обратна връзка:
Еми хайде деsnow_w написа:Аз съм в 23... манджа няма да си нося, защото от притеснение ще ми стане лошо, хаха. Пък и ме разконцентрира.
Не знам какво ще направя, каквото напиша - такова.
Иначе добра идея е да се запознаем.
Да, вярно си е като "сделка или не", но не е повече на късмет, а на умение да пишеш.
Дано го имаме това умение
Иначе аз ако минавам оттам, задължително ще дойда да видя останалите, само да не се загубя, че при записването доста се обърках.
Дано го имаме това умение
- california
- Писаружяк
- Специалност: журналистика
- Курс: първи
Какви манджи , какви неща...Аз съм си приготвил малко мусакичка...да ми даде сили за есето ! хахахахаsnow_w написа:Аз съм в 23... манджа няма да си нося, защото от притеснение ще ми стане лошо, хаха. Пък и ме разконцентрира.
Не знам какво ще направя, каквото напиша - такова.
Иначе добра идея е да се запознаем.
Иначе и аз съм в 23
ORIGINAL FORUM PROFILE
©2013 - All rights reserved by california
- shannna
- В началото бе словото
- Специалност: -
- Курс: кандидат-студент
Тъкмо се чудех защо няма никой от 23-та
california, не стой пред мен,че мусаката ти само ще ме разсейва, а пък май няма да сколасам да си направя сама...
california, не стой пред мен,че мусаката ти само ще ме разсейва, а пък май няма да сколасам да си направя сама...
Аз обичам да пиша на гладно, хаха. Пък и толкова рано надали ще ми се яде. Освен ако не ни дадат тема за храна!
Иначе 23 зала - успех, утре ще се видим. Разбира се успех и на всички други зали.
Иначе 23 зала - успех, утре ще се видим. Разбира се успех и на всички други зали.
- california
- Писаружяк
Ееее моята мусака е световно известна...където и да стоя , пак ще я усетиш ! хахахаshannna написа:Тъкмо се чудех защо няма никой от 23-та![]()
ORIGINAL FORUM PROFILE
ДА НЕ ЗАБРАВИТЕ, ЧЕ УТРЕ ВРЕМЕТО СЕ СМЕНЯ!
спомням си миналата година на моя предварителен изпит пак се сменяше времето. Адски тъпо да го правят така, само добавя излишно притеснение.
Не се притеснявайте за темата, по принцип темите са много хубави, така ги правят, че можеш да си пишеш почти всичко, което ти дойде наум. Гледайте да е грамотно написано (!!!!!) и да е подредено и четливо! това е адски важно!
По принцип на изпита квесторите не са строги и не правят забележки ако попиташ някой нещо, за разлика от всичко останали изпити, по простата причина, че на този изпит просто няма как или по точно какво да се препише.
Успех пожелавам на всички бъдещи колеги (аз съм ВО). Ако някой има въпроси относно изпита или нещо подобно, нека пита.
п.п. от колко часа е изпита иначе?
спомням си миналата година на моя предварителен изпит пак се сменяше времето. Адски тъпо да го правят така, само добавя излишно притеснение.
Не се притеснявайте за темата, по принцип темите са много хубави, така ги правят, че можеш да си пишеш почти всичко, което ти дойде наум. Гледайте да е грамотно написано (!!!!!) и да е подредено и четливо! това е адски важно!
По принцип на изпита квесторите не са строги и не правят забележки ако попиташ някой нещо, за разлика от всичко останали изпити, по простата причина, че на този изпит просто няма как или по точно какво да се препише.
Успех пожелавам на всички бъдещи колеги (аз съм ВО). Ако някой има въпроси относно изпита или нещо подобно, нека пита.
- california
- Писаружяк
tiamaria написа:ДА НЕ ЗАБРАВИТЕ, ЧЕ УТРЕ ВРЕМЕТО СЕ СМЕНЯ!
9 часа...и не съм съгласен , че темите са приятни за писане ! Теми от рода '' Мирис с вкус на хашиш (мисля , че е от 2003) и '' Косата ми лилава '' ....А - и моята най-любима - '' Дупките'' : ) Според мен формата за изпита е прекалено различно интерпретиран за всички . Някои са писали писмо , други есе , трети от името на куче; на теми , които наистина са много странно зададени
ORIGINAL FORUM PROFILE
От 09:00 часа е изпита. Вие във факултета не се ли чудите и неможе ли да разберете
по какво ще се потят новите зайци
Иначе ето една песничка за успокоение
http://www.youtube.com/watch?v=ccUskHHfJ9M
http://www.youtube.com/watch?v=ccUskHHfJ9M
california
в последните години дават по-нормални теми. а тази за "Дупките" и на мен ми е любима, но не го казвам иронично. само като се сетиш за колко неща с дупки можеш да пишеш.....въпрос на въображение. Не се стягайте, позволявайте си да пишете каквото ви харесва, така се получават най-високите оценки. Ако не разбирате от политика, не се опитвайте да я анализирате, няма да се получи добре. Ако пишете неща, който не разбирате, това си личи. Пишете това, което според вас, ще звучи интересно и оригинално.
vasko
сега като влезнах във форума, разбрах, че утре ви е предварителния. да ти кажа, като ти минат тези неща - изпити и такива агонии, много бързо забравяш, че има хора със същите проблеми.
миналата година беше в 8. Което със смяната на времето стана 7. ужас
може и да се бъркам, де
в последните години дават по-нормални теми. а тази за "Дупките" и на мен ми е любима, но не го казвам иронично. само като се сетиш за колко неща с дупки можеш да пишеш.....въпрос на въображение. Не се стягайте, позволявайте си да пишете каквото ви харесва, така се получават най-високите оценки. Ако не разбирате от политика, не се опитвайте да я анализирате, няма да се получи добре. Ако пишете неща, който не разбирате, това си личи. Пишете това, което според вас, ще звучи интересно и оригинално.
vasko
сега като влезнах във форума, разбрах, че утре ви е предварителния. да ти кажа, като ти минат тези неща - изпити и такива агонии, много бързо забравяш, че има хора със същите проблеми.
миналата година беше в 8. Което със смяната на времето стана 7. ужас
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Специалност: Компютърни науки
- Обратна връзка:
Косата ми лилава...california написа:tiamaria написа:ДА НЕ ЗАБРАВИТЕ, ЧЕ УТРЕ ВРЕМЕТО СЕ СМЕНЯ!
9 часа...и не съм съгласен , че темите са приятни за писане ! Теми от рода '' Мирис с вкус на хашиш (мисля , че е от 2003) и '' Косата ми лилава '' ....А - и моята най-любима - '' Дупките'' : ) Според мен формата за изпита е прекалено различно интерпретиран за всички . Някои са писали писмо , други есе , трети от името на куче; на теми , които наистина са много странно зададени
Поздрав на всички бъдещи колеги с
КН правеж
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
-
vessyinka
- В началото бе словото
А за 267 зала има ли някой? 
- Dimitur__
- В началото бе словото
- Специалност: бъдещ журналист
- Курс: друг
- Адрес в галерията на СУ: http://forum.uni-sofia.bg/gallery/dimiturrr
- Обратна връзка:
Тема от рода на '' Мирис с вкус на хашиш " ми изглежда доста интересна , доста съм запознат в тази сфера хаха. Ако ни се падне тема "наркотици" , мисля че няма ми стигнат листите хахах
Успех на всички, аз 11 часа хващам влака и утре 6 часа ще пием кафе пред университета. (: