Размисли и Страсти '12: Мила Юхууу!!!
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
Re: Размисли и Страсти '12: Мила Юхууу!!!
13. Дай топ 5 на заведенията, които ти е най-приятно да посещаваш напоследък (колкото и да не си барманка... или пък беше баровка?)?
Тоя въпрос на Нора го бях изпуснала. Харесвам + това, защото имат много хубави чайове, шарлотата им е невероятна, а черешовият пай е фантазия... Много харесвам и Wonder Bar, защото е уютно, закътано, свежо, текилата им е на промоция и правят чудна маргарита. Петното ми харесва, защото не е дискотечно, и ако отидеш малко по-рано можеш да си се настаниш като пич. И мога да се прибера пеша до нас. SteppenWolf/шестия етаж го харесвам много през лятото, защото терасата е чудна, близо е до вкъщи, пускат яка музика... само асансьорът е гаден, защото има реална опасност да ти стане лошо... Студио 5 също много ми хареса, обаче това с резервациите малко ме дразни.
Тоя въпрос на Нора го бях изпуснала. Харесвам + това, защото имат много хубави чайове, шарлотата им е невероятна, а черешовият пай е фантазия... Много харесвам и Wonder Bar, защото е уютно, закътано, свежо, текилата им е на промоция и правят чудна маргарита. Петното ми харесва, защото не е дискотечно, и ако отидеш малко по-рано можеш да си се настаниш като пич. И мога да се прибера пеша до нас. SteppenWolf/шестия етаж го харесвам много през лятото, защото терасата е чудна, близо е до вкъщи, пускат яка музика... само асансьорът е гаден, защото има реална опасност да ти стане лошо... Студио 5 също много ми хареса, обаче това с резервациите малко ме дразни.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Е*ати. В три от пет съм ходила и то все с теб и всеки път съм изкарвала мегаяко!
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
То планът е да станат 5 от 5, а и щяха да са 4, ако беше дошла на последната премиера в + това 
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
Милш,
1. Препоръчай ми 10 песни, които мислиш, че не съм чувал.
2. Изброй ПЕТ книги, които задължително трябва да се прочетат от всеки човек - защо?
(бау)
2. Изброй ПЕТ книги, които задължително трябва да се прочетат от всеки човек - защо?
(бау)
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Коя ти е най-любимата мартеница, която си получавала?
А която ти самата си подарявала?
Сравни форумците с различни алкохоли и коктейли - това нали не сме те карали да го правиш? Надявам се да не ти дойде твърде досадно.
Кое беше последното усещане за дежа вю, което получи?
Ако ти се предостави възможност да научиш нов език, като после трябва да отидеш и да прекараш една година в държавата, в която се говори, кой език би научила, в коя държава и кой град би се настанила и какво би избрала да правиш там за цяла една година?
Сравни форумците с различни алкохоли и коктейли - това нали не сме те карали да го правиш? Надявам се да не ти дойде твърде досадно.
Ако ти се предостави възможност да научиш нов език, като после трябва да отидеш и да прекараш една година в държавата, в която се говори, кой език би научила, в коя държава и кой град би се настанила и какво би избрала да правиш там за цяла една година?
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
А ако не трябва да ходиш за една година там, кой език би избрала? Защо?MidwinterSun написа:Ако ти се предостави възможност да научиш нов език, като после трябва да отидеш и да прекараш една година в държавата, в която се говори, кой език би научила, в коя държава и кой град би се настанила и какво би избрала да правиш там за цяла една година?
А къде би отишла, без да трябва да учиш езика? - ЕДНА държава
Да ми кажеш дали някое не си я чувал...Jamesmagno написа:Милш,
1.Dream Evil – Losing You
2.A fine frenzy - Almost Lover
3.My Dying Bride – Base Level Erotica
4.Sade – Mermaid
5.Звери – Игра в Себя
6.Jeff Beck & Eric Clapton – 'Cause We've ended as Lovers
7.In Extremo – Alte Liebe
8.Хиподил - Друго няма
9.3 Doors Down – Landing In London
10.The Pierces - Boy in a Rock and Roll Band
"Странник в странна странна" - заради алитерацията в заглавиетоJamesmagno написа:2. Изброй ПЕТ книги, които задължително трябва да се прочетат от всеки човек - защо?
"Спасителят в ръжта" и "Непорочните самоубийства" - защото помагат по-добре да разбереш страхът от порастването
"Пътят на славата" - защото е най-близкото до наръчник за това как да бъдеш герой
"Vita Brevis" и "Портокаловото момиче" - първата, за да те научи, че човек може да живее с разбито от предателства сърце, втората защото показва колко идеална може да е неидеалната любов.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- menina.do.mar
- Плиний Стари
- Курс: завършил
Мисля, че на Флауърс бях възлагала тази задачка: опиши един твой ден с песни.
(Когато се събудиш сутрин, когато вървиш в дъжда, когато си щастлива, когато си тъжна...)
Опитай с 6-7 песнички.
(Когато се събудиш сутрин, когато вървиш в дъжда, когато си щастлива, когато си тъжна...)
Опитай с 6-7 песнички.
"We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars..."
Една година носих мартеница почти до септември, а не беше особено специална. Харесвам гривнести и да има някакъв елемент в тях, който показва, че е избирана за мен.MidwinterSun написа:Коя ти е най-любимата мартеница, която си получавала?
Еми тая година подарих на сестра ми една значка с мартеница - детелинка с калинка
Опитах, ама не се получава, прекалено ги асоциирам с това, което пият, не с това, което им подхожда.
Преди няколко дни, на работа. Не ми се обяснява, защото е дълго, но като цяло често получавам такива...
Италиански, испански, руски, португалски (ама искам в Бразилия!)... Хммм, ще опознавам книжния бизнес на съответната държава и ще се върна готова да революционизирам нашия
Ми не знам, бих научила... шведски примерно или норвежки, за да си говоря със секси блондини по морето, ама да не ми се налага да студувам...Jamesmagno написа:А ако не трябва да ходиш за една година там, кой език би избрала? Защо?MidwinterSun написа:Ако ти се предостави възможност да научиш нов език, като после трябва да отидеш и да прекараш една година в държавата, в която се говори, кой език би научила, в коя държава и кой град би се настанила и какво би избрала да правиш там за цяла една година?
А къде би отишла, без да трябва да учиш езика? - ЕДНА държава
Мога ли да кажа Германия и да се измъкна по терлици? Ходи ми се по Балканите и източна Европа... абе навсякъде ми се ходи...
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
Свършиха ми песните, бе! Ще помисля и ще го направя.menina.do.mar написа:Мисля, че на Флауърс бях възлагала тази задачка: опиши един твой ден с песни.
Опитай с 6-7 песнички.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- lunatic_moon
- Вазов
- Специалност: Компютърни науки
Съгласна ли си с цитата и защо?
“Books are mirrors: you only see in them what you already have inside you.” - Zafón
“Books are mirrors: you only see in them what you already have inside you.” - Zafón
Ще отговоря. А аз искам да помоля да се включите в една анкета, която правя за дипломната си работа 
Може да свалите докумета от Dox и да ми го изпратите на diplomna2012@abv.bg
Ще съм много благодарна на всички, които отделят няколко минути...
Може да свалите докумета от Dox и да ми го изпратите на diplomna2012@abv.bg
Ще съм много благодарна на всички, които отделят няколко минути...
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
Менина, много мислих, обаче не мога да го направя, наистина. Залитам да слагам песните, които слушам сутрин, но това е доста нерелевантно... 
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
Принципно трудно няма да се съглася с нещо казано от Сафон.lunatic_moon написа:Съгласна ли си с цитата и защо?
С конкретния цитат съм съгласна наполовина - понякога книгите ти помагат да назовеш онова, което е в теб. Ако си щастлив и четеш тъжни книги, няма да станеш нито по-тъжен, нито по-щастлив.Но ако не осъзнваш колко си щастлив, една тъжна книга може да ти помогне да разпознаеш това чувство на щастие.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- menina.do.mar
- Плиний Стари
- Курс: завършил
Няма нужда да мислиш толкова, just shoot. Която първа ти изникне, праскай я. Хайде, ще те улесня:Мила написа:Менина, много мислих, обаче не мога да го направя, наистина. Залитам да слагам песните, които слушам сутрин, но това е доста нерелевантно...
Когато се събудиш:
Когато вървиш под дъжда:
Когато си тъжна:
Когато си щастлива:
Когато си ядосана:
Когато си влюбена:
И беше споменала, че обичаш бразилската литература, кой е любимият ти автор и роман?
"We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars..."