ИМЕННОJoker написа:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Отвратително!
Обаче сеа ко стаа? Едните или другите жабари? Тва е случай при който много ми се иска, ама няма как и двата отбора да загубят. Винаги съм изпитвал отвращение от тях! И от едната от двете страни.
Ба маа му!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Световен шампион 2006
Модератори: ники, Methuselah
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- Angelina_Jolie
- В началото бе словото
ИТАЛИЯ тряа да бият на финала... няма как иначе! Любимият отбор са ми, но честно казано не очаквах че ще стигнат до финала! Винаги са имали малко по-защитна игра, но сега направо не мога да ги позная!!!! Та те нямат слаб футболист в отбора!!! Много им се кефя!
А и имат да си връщат на тъпите французи, които през 2000-та така гадно ги биха на финала на Еврото със "златен гол" на Трезеге, които играе в Ювентус (един от любимите ми отбори)... което изобщо не беше честно!..
А и имат да си връщат на тъпите французи, които през 2000-та така гадно ги биха на финала на Еврото със "златен гол" на Трезеге, които играе в Ювентус (един от любимите ми отбори)... което изобщо не беше честно!..
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
да живее Зидан
малко фукльовци имат формармата и самоувереността на футболист като него, особено на такава възраст!...
всякакви там Роналдиньовци и тем подобни могат само да си мечтаят за такъв успех и кариера - такива като тях стават свине в преносния и буквалния смисъл!
дано Зидан не напусне все още, защото ще е голяма загуба!

малко фукльовци имат формармата и самоувереността на футболист като него, особено на такава възраст!...
всякакви там Роналдиньовци и тем подобни могат само да си мечтаят за такъв успех и кариера - такива като тях стават свине в преносния и буквалния смисъл!
дано Зидан не напусне все още, защото ще е голяма загуба!

Последно промяна от inaccessibility на 07 Юли 2006, 20:15, променено общо 1 път.
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
поведението на Зидан беше просто осъдително, абсолютно позорно, и евала на съдията, че го извади от мача! французите и да беснеят, и да не беснеят, все тая, никакво право нямат в случая.
позорен край за една звездна кариера, поне според мен...
просто съм възмутена, е*ати и елитните играчи - първо Рууни, сега Зидан...

позорен край за една звездна кариера, поне според мен...
просто съм възмутена, е*ати и елитните играчи - първо Рууни, сега Зидан...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
ИТАЛИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
БРАВО! БРАВО! БРАВО!
Прекрасен мач, нямам думи! Италия направиха това, на което се надявах след отпадането на Германия!
Въпреки че на моменти не знаеха къде се намират, въпреки че Франция доминираха много през второто полувреме, Италия показаха колко невероятно корави са и че заслужено титлата принадлежи на тях!
Трезеге- френският Роберто Баджо!
Зидан - е може да е гениален футболист, но се държа идиотски и направи адски грозна постъпка! Заслужен...абсолютно заслужен червен картон!
Купата е в Италия!
ПС: Ех, а можеше да остане в Дойчланд...

БРАВО! БРАВО! БРАВО!
Прекрасен мач, нямам думи! Италия направиха това, на което се надявах след отпадането на Германия!
Въпреки че на моменти не знаеха къде се намират, въпреки че Франция доминираха много през второто полувреме, Италия показаха колко невероятно корави са и че заслужено титлата принадлежи на тях!
Трезеге- френският Роберто Баджо!
Зидан - е може да е гениален футболист, но се държа идиотски и направи адски грозна постъпка! Заслужен...абсолютно заслужен червен картон!
Купата е в Италия!
ПС: Ех, а можеше да остане в Дойчланд...
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
- corederoma
- В началото бе словото