Тенис на корт

Модератори: ники, Methuselah

Аватар
Smile_
От дъжд на вятър
Курс: друг

Re: Тенис на корт

Мнение от Smile_ »

До кога е записването?
Само добродетелността е богатство!
Аватар
Гуньо Простия
Пишете, о, братя

Мнение от Гуньо Простия »

amd написа:
edmon написа:А Евгени Йорданов?
Само в понеделник сутрин
И в четвъртък следобяд.
Smile_ написа:До кога е записването?
Няма записване.Отиваш тази седмица в избрания от теб час,провеждаш си занятието и те отбелязват в списъците си.
"Демокрацията трябваше да ни донесе справедливост,но вместо това ни донесе правова държава."
Изображение
Аватар
Smile_
От дъжд на вятър
Курс: друг

Мнение от Smile_ »

А какво ще рече избраният от мен час?В часа който съм имала занятия през 1сем ли или просто,когато реша?
Само добродетелността е богатство!
Аватар
Гуньо Простия
Пишете, о, братя

Мнение от Гуньо Простия »

Smile_ написа:А какво ще рече избраният от мен час?В часа който съм имала занятия през 1сем ли или просто,когато реша?
Когато решиш.Може да е в друг ден и час и дори при друг треньор спрямо първия семестър.
"Демокрацията трябваше да ни донесе справедливост,но вместо това ни донесе правова държава."
Изображение
Аватар
kalioo
От дъжд на вятър

Мнение от kalioo »

Интервю с Радослав Костадиновhttp://seniorstennis.bg/aktualnointervi ... 8%E2%80%9C
Журналистика 3 курс. http://www.facebook.com/profile.php?id= ... &success=1
Аватар
alice.
От дъжд на вятър
Специалност: Право
Курс: първи

Мнение от alice. »

Колеги, някой да има идея какво да правя, ако ме задраскат от списъците по тенис? :Д
точно влизах днес на кортовете, заблеяна на някъде ии не забелязах, че един от треньорите играе. при което той ми се ядоса супер много, пита ме как се казвам и просто ме задраска от списъка на Оля. та, имайки предвид, че вече сме към края на годината, има ли смисъл да търся да се записвам някъде другаде или да ходя при нея да я питам какво да правя..и съответно ако го оставя така след като ми е задължителен предмет ще мога ли да си взема годината
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Абе я моля ти се, как ще те задраска от списъка? Говори с Оля. Разбери се с нея, щом тя е твоят препоавател, с нея трябва да се разбереш.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
alice.
От дъжд на вятър

Мнение от alice. »

буквално й взе тефтера и ми задраска името и то заради такова нещо..каза, че бил главен треньор или нещо такова
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

"Главният" треньор не е главен, а е щатен (останалите треньори са хонорувани) и е Йорданов. То вярно, че не знам колко трябва да се заблееш, за да не видиш играчите на корта, но такава мярка от негова страна не е уместна. Да не говорим, че твоят преподавател пак си остава Оля. Тя може и да е хонорувана, а не щатна, но това по никакъв начин не променя факта, че тя е твоят преподавател, а не той.

Отделно от това:

Първо, той като преподавател няма право да ти отказва образование. Той е длъжен да изпълнява преподавателската си дейност. Ти, като студент, имаш право да се обучаваш, използвайки всички възможности и средства, които ти предлага университетът, избирайки свободно избираемите и факултативните си дисциплини по учебен план. Дори и да се провиниш, наказанията, които следва да се налагат на студента, са забележка, предупреждение за отстраняване и отстраняване от университета. Той НЕ може като преподавател да ти налага наказание "недопускане до обучение".

Така че слеващият път, когато отидеш на тенис, иди с подготвени извадки от Правилника на университета (членове 115, 134 и 137) и си изискай правото. Ако ти го откаже, винаги има департамент по спорт, декан и куп други отговорни лица, към които да се обърнеш.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Изображение
Аватар
alice.
От дъжд на вятър

Мнение от alice. »

благодаря ти, точно така ще направя : )
Аватар
julianedialkova
В началото бе словото
Специалност: Компютърни науки

Мнение от julianedialkova »

Здравейте! Доколкото разбрах повечето, писали тук, играят тенис вече в СУ, та въпросът ми е - можете ли да споделите някакви мнения за треньорите, кои са за предпочитане или всички са си ОК? : )
samibg
В началото бе словото
Специалност: teologiq
Курс: втори

Мнение от samibg »

Има ли ракети и топки, които осигуряват университета?
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Не. Ще те накарат сам да си купиш тенис ракета за 100лв. и топки за по 4лв. бройката.
Изображение
samibg
В началото бе словото
Специалност: teologiq
Курс: втори

Мнение от samibg »

Еее, стига де, не с лошо :D Просто питам, за да съм подготвен и да знам дали да го запиша :D Благодаря за отговора :wink:
Още един въпрос, какво означава закрити кортове - с балон са или са в сграда? Питам за да се ориентирам зимата дали ще се играе на -25 :D
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Закрити кортове значи балон - те са си все горе на ФМИ. Ама имай предвид, че температурата си е ниска - играе се с грейки, шалове, шапки, ръкавици и т.н., балонът не те спасява от студа.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт в СУ”