Секс или вечен живот????

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Публикувай отговор

Секс или вечен живот

Секс
18
58%
Вечен живот
13
42%

Общо гласове: 31

Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Re: Секс или вечен живот????

Мнение от Търговецът на кристал »

Тъкмо щях да пиша, че все едно вие всеки път като правите секс, все го правите с надеждата да забременеете/да направите бебе на някое момиче. Лицемерно е, някак. Според Ватикана и контрацепцията е форма на егоизъм, ама не виждам хората да са спрели да бъдат егоисти. ;)
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Ама и вие сте едни... аз ли съм единственият човек, който схвана какво искаше да каже тя? :|
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
Mushmul
Флъдзила
Специалност: Регионално развитие и политика
Курс: завършил

Мнение от Mushmul »

Ама чакайте сега.
Просто не мисля, че в контекста на темата и във въпроса "Секс или вечен живот?" трябва да се разглежда секса като начин за доставяне на удоволствие. Защо да се отказвам от едното за сметка на другото? Реално погледнато те нямат нищо общо. Затова си мисля, че ако съпоставяме двете неща, то това трябва да е секса като метод за създаване на живот от една страна и вечния живот от друга. Та си мисля, че би било егоистично да можеш да живееш вечно, но не и да създаваш живот. Сега ще скочите и ще кажете, че то и сега правим същото с разните му там методи за контрацепция, ама не е така, защото винаги можем да решим в даден момент да не ги ползваме, докато при описаната ситуация с вечния живот това не е така.
These are crazy days...

http://www.freerice.com
Изображение
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Е, Поли, парите и животът също нямат общо, но ако ти опра пистолет в гърба и те накарам да избираш между двете, ще ти звучи като доста класическа оферта, нали? :lol:
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от FloWersOfEviL »

Поли, вечният живот без секс не значи липса на поколение.

Съгласна съм че темата е малко.. странна. От типа: какво предпочиташ - да ходиш пеша или да ядеш краставица? Смисъл.. двете нямат много общо, не си опонират и могат спокойно да "съжителстват" заедно.

Ппросто го приеми като зададен избор и толкова, без да задълбаваш.
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Аватар
Mushmul
Флъдзила
Специалност: Регионално развитие и политика

Мнение от Mushmul »

Иво, честно казано на това не знам как да ти отговоря... тоя пример с парите и живота въобще не е адекватен според мен, ама айде да не задълбаваме, че почна да ме мързи да мисля как да се изразявам.
FloWersOfEviL написа:Поли, вечният живот без секс не значи липса на поколение.

Съгласна съм че темата е малко.. странна. От типа: какво предпочиташ - да ходиш пеша или да ядеш краставица? Смисъл.. двете нямат много общо, не си опонират и могат спокойно да "съжителстват" заедно..
Дид, прекалено много условности станаха. Няма как да продължим да водим тая дискусия без да ги уточним, което мен както стана ясно ме мързи да правя, така че мирно ще се оттегля и ще ви оставя да се чудите живее ли ви се или секс ви се прави...
These are crazy days...

http://www.freerice.com
Изображение
Аватар
fluffy cloud
Легендарен флуудър

Мнение от fluffy cloud »

FloWersOfEviL написа: Темата е малко.. странна. От типа: какво предпочиташ - да ходиш пеша или да ядеш краставица?
:lol: Добра логика, добра логика :mrgreen:
I wanna fall from the stars straight into your arms
Аватар
menina.do.mar
Плиний Стари

Мнение от menina.do.mar »

Яденето на краставица (поне според моментните резултати) е предпочитано. :lol:
"We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars..."
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Обратна връзка:

Мнение от FloWersOfEviL »

Mushmul написа:
FloWersOfEviL написа:Поли, вечният живот без секс не значи липса на поколение.

Съгласна съм че темата е малко.. странна. От типа: какво предпочиташ - да ходиш пеша или да ядеш краставица? Смисъл.. двете нямат много общо, не си опонират и могат спокойно да "съжителстват" заедно..
Дид, прекалено много условности станаха. Няма как да продължим да водим тая дискусия без да ги уточним, което мен както стана ясно ме мързи да правя, така че мирно ще се оттегля и ще ви оставя да се чудите живее ли ви се или секс ви се прави...
Поли, that is exactly why не съм изразила мнение по въпроса : )
Прекалено ирррелевантни (Иво : ) ) са двете опции една спрямо друга, затова я приемам за СПАМ тема, а оттам няма и какво толкова да се задълбочава : )
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Обратна връзка:

Мнение от Smoking Mirror »

И как ако умра ще успея да видя това: http://www.futuretimeline.net/beyond.htm#3000000000???

Само очи ми трябват :)
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Аватар
The_Viper
Легендарен флуудър
Курс: трети

Мнение от The_Viper »

camel написа:
The_Viper написа:Вечен живот, разбира се - винаги ми е бил интересен, макар и невъзможен, винаги ме е вълнувала тази тема!
Докато секса ...ами не ми е чак толкова интересен, и не смятам че е нещо чаак толкова важно и определящо. А ако обичам някой някога - то мога и ще го обичам и без да правим секс. Отделен въпрос е вече че това е доста хипотетична идеалистична представа за нещата и всъщност многоо малко мъже, ще се съгласят на връзка без секс /да не кажа и никой мъж не би се съгласил, като че ли за тях това е много важно/...
Само да вметна, че на жените секс им се прави много повече, отколкото на мъжете, макар и мъжете да говорят повече за него и да създават впечатление, че са до болка "обладани" от него. За справка - колко мъже избират вечен живот от тази тема и колко жени избират секса? :lol: М
А аз съм от тези, които гласуваха за вечен живот, така че моля не ме "вметвай" в този стереотип, който ти си си изградил :compress: - аз пък не съм на мнение че на жените повече им се прави, както вече се каза -зависи и от пола. Справката от форума не знам до колко може да е наистина справка, поради малкия брой хора които пишат... реално няма толкова мнения тук - хората които пишем сме си едни и същи и ние трупаме мненията и не всяко мнение е на различен човек, но както и да е. Аз ще ти посоча друг факт - факт е, например, че мъжете много по-рано започват сексуалния си живот от жените... така че ДАЛИ пък не им се прави яко, след като бързат да го направят или просто имат нужда да го направят на по-малка/млада възраст? :wink:
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

тука излиза, че сме се събрали 'се нимфоманки..
ама то не е така.. Просто не държим да живеем хиляда години..
Би имала същия резултат анкета със зададен въпрос - Шоколад или вечен живот?.. (или "Котка или вечен живот?")
la douleur exquise
Аватар
fluffy cloud
Легендарен флуудър

Мнение от fluffy cloud »

Мен и да ме питате Мазоли или Вечен живот, май второто пак няма да го уважа :lol:
I wanna fall from the stars straight into your arms
Angel_N
Форумно зомби
Специалност: Право

Мнение от Angel_N »

Просто си припомнете най-добрия ви път и прочетете този абсурден въпрос отново :)
Живот, събран в един миг, в една дума. Цветето на духа.
Аватар
Equilibrium
Танцуващия с клавиатури
Специалност: МО
Курс: втори

Мнение от Equilibrium »

Човече, секс много ясно.
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”