Crippled Alice написа:Ок, сигурно съм те питала, обаче съм забравила - защо не си харесваш името? А ако го харесваш, защо си с друго във форума?
После още

Не е, че не си го харесвам. Пред алтернативните си е направо бонбон. Не знам защо стана Мила. Когато започнах първата си работа, малко след като се преместих в София и преживявах един... любовен фарс, трябваше да реша как да се представям на бъдещите си колеги. Не знам защо и как се появи Мила, просто много исках да разгранича "предишното" от "настоящото" си към онзи момент Аз. Това е причината и повечето ми по-стари приятели да използват цялото ми име. И е хубаво, защото не съм успяла да загърбя съвсем онова си аз... уж се надявам да съм запазила по-хубавите неща, но май не съвсем. Колкото до "Мила" - така си остана, хората привикнаха, решиха, че ми отива. Човек не може да избяга нито от съдбата, нито от името си.
slighter написа:Oткъде ги намираш тия снимки в 18+ темите?

Това хоби ли е, или просто от скука?
Първо, здравей, много ти благодаря за въпросите и че се включваш, все си мисля, че си ме избират едни и същи хора, с които можем да си мелим до втръсване, а на останалите съм им безумно скучна.
Сега на въпроса-имам такава папка на компа си, така че не е скука, макар че понякога тя ме мотивира да поствам във форума, не просто да разцъквам галерии.
Вижда ли сме не един и двама администратори и модератори да се "пенсионират". Ти мислила ли си за оттегляне от тази длъжност?
О, аз съм си взимала няколко дълги форумни ваканции. Правата не ми пречат, а и вече има толкова свежи модератори, които са онлайн почти денонощно, че аз действам по-скоро като... камион на чистотата, а не циганка с метла.
Коя е най-дебелата книга която си чела?
Дебела не значи трудна за четене. Една от най-тежките книги, които съм чела беше около 100 страници, а примерно "Страхът на мъдреца", чиито страници са сумарно към 1000 я изядох с кориците за отирцателно време. Не мога да отговоря конкретно на въпросът ти, но сигурно е било някое фентъзи (но със сигурност не е бил

"Властелинът"

)
Кое е следващото нещо след четенето, което най-много обичаш да правиш в свободното си време? (изключваме стоенето пред компютъра)
Да ходя по премиери
Всъщност не, обичам някакви събирания, но от по-домашен тип, напоследък пия много вино, спя, пазарувам странни продукти и после готвя неща, които сестра ми нарича "извращения с храната"...
От време на време изтрещявам могъщо и размествам мебелите в някоя стая, обикновено нацелвам най-неподходящия за това час... Шматкам се, предприемам спонтанни и необмислени разходки, говоря си с баба ми по телефона...