Здравейте ! (: По горе четох, че листите са чисто бели, без редове :Д .. Това изобщо не ми харесва, понеже знам какъв съм 'краснописец' :Д .. ама к'во от това .. таман на изпита като го преписвам от черновата,ще се старая да е хубаво и ще си виждам грешките ,чувствам се гений :ДДД ..
btw , незнам за вас , но изобщо не изпитвам някакви притеснения относно изпита,по-скоро искам да разбера с тази моя подготовка,която имам (за съжаление, доста ме е мързяло през всичките 5 години,което не сега някак не ми харесва), или по скоро заради самия мен какво мога . Уча в електротехникум , като бях 8-9 клас, баща ми ми показваше уреди,свързвания , които на училище не са , обесняваше ми толкова много неща, свързани с електротехниката, но никога не ми беше интересно.За сметка на това, журналистиката(вчастност спортната) ме изпълва с енергия и винаги ми е интересно да чета ,неща, свързани със спорт. ИСКАМ ДА СТАНА СПОРТЕН ЖУРНАЛИСТ !

Ще завърша с диплома от рода на 5,5 и нещо. Историята ми беше (в 12 клас не я изучаваме) най-интересния предмет , може би единствения , по който съм си чел уроците вкъщи с интерес. Всъщност,не съм чел по нещо повече от час,максимум 2 ,но винаги имам какво да кажа и не ми млъква устата , стига да имам хабер какво ме питат де . :Д И не съм имал МНОГО ниски оценки .Ще отида , ще се пробвам ,кво да се притеснявам .. да няма някой динозавър в залата , който да яде кандидат-студенти ?! ;д
Лека вечер на всички , аз си пускам "Под прикритие"