Кой беше последният филм, който гледа? vol. 3
Модератори: Boromir, Търговецът на кристал
- Crippled Alice
- Легендарен флуудър
- Специалност: Италианска филология
- Курс: трети
Re: Кой беше последният филм, който гледа? vol. 3
Гледах "Южнячки". Страхотен филм, страшно ме трогна. На когото му се гледа смислен и стойностен филм, непременно трябва да види този!
Дам, определено. Според мен всичките номинирани тая година за най-добър филм си заслужават гледането
аз гледах Хюго и след това мисля да продължа с Артистът
한류
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
И аз гледах "Шпионски свалки". Отидох само заради Рийз, обаче всъщност не беше чак трагично зле. Наистина се посмях на някои моменти, но съм категорично убедена, че мацката много сбърка в избора си накрая. Кофти я прее*аха авторите, ама да не спойлвам.
Дид, радвам се, че "Една добра жена" ти е харесал. Ама той си е хубав, де, няма какво да говорим изобщо. А Тапи - съвсем сериозно - ми е идеалът за мъж (като характер и поведение. Пък и иначе си е чаровник).
Мани Дарси и другите...
"Да бъдеш Джулия" носи много подобна атмосфера и ми е малко трудно да ти кажа кой от двата харесвам повече... но май последния, де. Така или иначе, Хелън Хънт и Анет Бенинг са ми твърде любими, за да избирам.
Дид, радвам се, че "Една добра жена" ти е харесал. Ама той си е хубав, де, няма какво да говорим изобщо. А Тапи - съвсем сериозно - ми е идеалът за мъж (като характер и поведение. Пък и иначе си е чаровник).
"Да бъдеш Джулия" носи много подобна атмосфера и ми е малко трудно да ти кажа кой от двата харесвам повече... но май последния, де. Така или иначе, Хелън Хънт и Анет Бенинг са ми твърде любими, за да избирам.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Да, вече го изтеглих "Being Julia", ще го гледам. Изтеглила съм и новия "Гордост и предразсъдъци" да го видя, а също и стария (минисериала) да си го припомня, помня, че беше много хубав.
Гледах си и "Sliding doors", правилно ми се е запомнил като сюжет, много яко!
Гледах си и "Sliding doors", правилно ми се е запомнил като сюжет, много яко!
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Аз него го хванах по Дива Юнивърсъл (бившия Холмарк) по Коледа през нощта и се сетих, че май ти беше питала за него, та реших да го гледам и осъмнах. Хареса ми, да. Много готин сюжет, ама краят му 'ич не ми хареса. Така де, знаеш за какво говоря, няма да спойлвам. 
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- lunatic_moon
- Вазов
- Специалност: Компютърни науки
After ...
Изтеглих си го заради Mila Kunis и Tanc Sade. Филмът се състои от няколко истории на различни двойки. Действие почти няма - целият филм е изграден от диалози. От този сценарий би излязла чудесна пиеса, но и като филм добре се е получило. Заслужава си гледането.
Изтеглих си го заради Mila Kunis и Tanc Sade. Филмът се състои от няколко истории на различни двойки. Действие почти няма - целият филм е изграден от диалози. От този сценарий би излязла чудесна пиеса, но и като филм добре се е получило. Заслужава си гледането.
- menina.do.mar
- Плиний Стари
- Курс: завършил
"Кръстникът".
Не е като да не съм го гледала 1000 пъти и да не знам репликите наизуст, но просто няма такъв филм. Бога ми, няма. Всичко в него ми харесва, абсолютно всичко.
Не е като да не съм го гледала 1000 пъти и да не знам репликите наизуст, но просто няма такъв филм. Бога ми, няма. Всичко в него ми харесва, абсолютно всичко.
"We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars..."
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Omg, аз поне 3 пъти сядам да го гледам и не мога. Много ми е скучен и муден, дори самата история не знам точно каква е. Почнах да чета книгата, беше ок, но по стечения на обстоятелствата не я дочетох.
- menina.do.mar
- Плиний Стари
- Курс: завършил
Една приятелка не го беше гледала и я държах будна досред нощите, за да изгледа поне първия филм.
Как беше в онзи виц... Не искам да кажа, че ще те накарам да го гледаш, но не искам да кажа и че няма да те накарам да го гледаш. Факт е обаче, че филмът е жесток, книгата - също и един ден ще ги обикнеш. :Р
Как беше в онзи виц... Не искам да кажа, че ще те накарам да го гледаш, но не искам да кажа и че няма да те накарам да го гледаш. Факт е обаче, че филмът е жесток, книгата - също и един ден ще ги обикнеш. :Р
"We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars..."
анимации, анимации
ще постна английското заглавие, щото японския малко ми куца
The Secret World of Arrietty
мии... анимацията не лоша... откъм качество на рисунките
направо си е супер в сравнение с ромбоидните размазочи от типа на south park и family guy на които съм подложен от известно време на сам и вече почнах да виждам всичко в 2D
Саундтракът също не е лош.
ще постна английското заглавие, щото японския малко ми куца
The Secret World of Arrietty
мии... анимацията не лоша... откъм качество на рисунките
Саундтракът също не е лош.
한류
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Вчера гледах новия "Гордост и предразсъдъци". Ми не е лош, даже е добър, щом не ми стана неприятно да го гледам, но Фърт си остава вечният м-р Дарси за мен. А днес гледах "Becoming Jane". Честно казано не знаех историята на Остин, но няма да я коментирам, за да не спойлвам. Само ще кажа, че за първи път ми хареса как играе Хатауей. Досега всичките ѝ роли, в които съм я гледала са били някви сладникави (в Алиса ми беше почти неприятно да я гледам), ама тази ѝ е силна. Май драматизмът повече ѝ ходи, хм.
- lunatic_moon
- Вазов
- Специалност: Компютърни науки
Боен кон
До самото начало на филма в киното приятелите ми пазеха в тайна кой ще е той. Като най-после започна, бях доста песимистично настроена, имашки предвид заглавието и трейлъра му. Но за щастие напълно сгреших в преценката си. Филмът е страхотен - забавен, тъжен, тежък на моменти, предвидим на някои места и доста непредвидим на други, истински, колкото и да е измислен, а цветовата му гама доставя огромно удоволствие. Me likez it
До самото начало на филма в киното приятелите ми пазеха в тайна кой ще е той. Като най-после започна, бях доста песимистично настроена, имашки предвид заглавието и трейлъра му. Но за щастие напълно сгреших в преценката си. Филмът е страхотен - забавен, тъжен, тежък на моменти, предвидим на някои места и доста непредвидим на други, истински, колкото и да е измислен, а цветовата му гама доставя огромно удоволствие. Me likez it
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Вчера си гледах истинското "Гордост и предразсъдъци"!Е няма такова просто! Кийра Найтли ще извинява, много я харесвам, но тя няма излъчване на Елизабет Бенет, а тоа, който играе Дарси, хич няма да коментирам - в началото ходи все намръщен и сърдит, а накрая само дето не се разрева - никва гордост не това. Фърт.. си е Фърт. А като се замисля, че той в началото е отказал ролята.. Колкото и нови филми да правят - няма да има по-добър просто.
-
Das Erste
- Летописец Виртуоз
FloWersOfEviL написа:Вчера си гледах истинското "Гордост и предразсъдъци"!Е няма такова просто! Кийра Найтли ще извинява, много я харесвам, но тя няма излъчване на Елизабет Бенет, а тоа, който играе Дарси, хич няма да коментирам - в началото ходи все намръщен и сърдит, а накрая само дето не се разрева - никва гордост не това. Фърт.. си е Фърт. А като се замисля, че той в началото е отказал ролята.. Колкото и нови филми да правят - няма да има по-добър просто.
Напълно съм съгласна! Версията от 1995 е хиляди пъти по-добра. Ролята на Лиз сякаш е писана специално за Дженифър Елх.
Тъжните момичета не получават рози
Тъжните момичета си имат кръгове под очите
и депресия в два сутринта
---
Тъжните момичета си имат кръгове под очите
и депресия в два сутринта
---
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
"Mirror, Mirror"
Свеж, напълно забравим, Джулия Робъртс е уникална в ролята на злата кралица, а ако ме бяха питали кой трябва да бъде краля - без съмнение веднага бих посочила Шон Бийн. Жалко, че ролята му е кратка.
Обаче онова, което ми направи много силно (и много добро впечатление) беше изключително театралната режисура, в която имаше страхотни попадения.
Ама страхотни. Точно това обяснявах на приятеля ми - как да ида да гледам Джон Картър, като там ни история, ни игра, ни режисура... просто ефекти, подредени един след друг. И колкото по-зрелищни, толкова по-добре. Ми сори, не ме кефят тия филми. "Огледалце"-то може да не беше нищо свръх, но режисурата наистина ме спечели.
Свеж, напълно забравим, Джулия Робъртс е уникална в ролята на злата кралица, а ако ме бяха питали кой трябва да бъде краля - без съмнение веднага бих посочила Шон Бийн. Жалко, че ролята му е кратка.
Обаче онова, което ми направи много силно (и много добро впечатление) беше изключително театралната режисура, в която имаше страхотни попадения.
В края на ноември
В края на ноември