[КСК 2012] Журналистика и ВО
Модератори: svetlio.varna, Boromir
Re: [КСК 2012] Журналистика и ВО
Ехо
Имам въпрос относно специалността Връзки с обществеността - колко чужди езика се изучават и какъв избор има? Опитах да се да намеря учебна програма, но единствената, която открих беше доста неактуална.
... а колко е очарователен хаосът на пеперудите <3
- Георги Герасимов
- Пишеща машина
- Специалност: Връзки с обществеността (PR)
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Ехо! Не си се опитал достатъчно усилено - има го качен няколко страници по-назадСънчо написа:ЕхоИмам въпрос относно специалността Връзки с обществеността - колко чужди езика се изучават и какъв избор има? Опитах да се да намеря учебна програма, но единствената, която открих беше доста неактуална.
Езикът е един, възможности - доста, стига да има групаГеорги Герасимов написа:Тук може да свалите най-последния учебен план за специалност Връзки с обществеността.
O Captain! My Captain! (и O tempora, o mores от време на време)
Всъщност езикът е 1 задължителен, остналите, ако искаш можеш да ги запишеш като факултативни.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
-
Intheknow
- В началото бе словото
- Специалност: PR
- Курс: кандидат-студент
И аз съм се насочил към PR. Записах се за предварителния, изчетох темата ... Интересно ще е, някой учещ вече по специалността, да сподели своите впечатления от нея.
- Георги Герасимов
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Какво по-точно те интересува? 
И аз се записах и трябва разбира се да кажа колко време отнема, ако не го направиш онлайн. Първо чакаш на мястото където се записваш, за да разбереш, че трябва да отидеш до 4-тият етаж да си платиш, защото никой не ти казва. Там има опашка с 6 каси, но работи само 1. Докато чакаш гледаш как жените там си говорят или иначе казано не вършат никаква работа и после отиваш да се регистрираш, което отнема не повече от 2 минути. Накратко казано всичко си по български - отиваш от каса на каса и накрая си готов.
Важното е да мислиме каква ще е евентуалната тема на самият изпит ? Дали ще е наболял въпрос от последните месеци или някоя тема, която на пръв поглед не и обръщаме много внимание и остава в страни от нашето внимание?
btw Къде е разликата в обучението на пр-а и журналистиката?
Важното е да мислиме каква ще е евентуалната тема на самият изпит ? Дали ще е наболял въпрос от последните месеци или някоя тема, която на пръв поглед не и обръщаме много внимание и остава в страни от нашето внимание?
btw Къде е разликата в обучението на пр-а и журналистиката?
-
Intheknow
- В началото бе словото
- Специалност: PR
- Курс: кандидат-студент
Аз пък се записах точно за 5 минути - в инфо центъра плащаш на място, правиш крачка надясно и красива госпожица те записва, дава ти листчето с входящия номер и си заминаваш
Георги, интересно ми е доволен ли си от начина и съдържанието на изучаваното, от очакванията ти спрямо специалността и въобще такива неща, за които сега не мога да се сетя
Също и за тази година ли местата ще бъдат 65 и семестриалната такса колко е.
Георги, интересно ми е доволен ли си от начина и съдържанието на изучаваното, от очакванията ти спрямо специалността и въобще такива неща, за които сега не мога да се сетя
Също и за тази година ли местата ще бъдат 65 и семестриалната такса колко е.
- Георги Герасимов
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
vasko, разликата е... Навсякъде 
Intheknow, аз очаквания нямах -> доволен съм. Понеже нямам наблюдения върху съдържанието на други места не мога да кажа, че е по-добре или по-зле но така или иначе за мен това си остава най-добрата опция за образование у нас
Тази година таксите отново ще бъдат 250 лв на семестър или 500 за цялата година. Местата ще останат приблизително същите най-вероятно
Intheknow, аз очаквания нямах -> доволен съм. Понеже нямам наблюдения върху съдържанието на други места не мога да кажа, че е по-добре или по-зле но така или иначе за мен това си остава най-добрата опция за образование у нас
Тази година таксите отново ще бъдат 250 лв на семестър или 500 за цялата година. Местата ще останат приблизително същите най-вероятно
- sunny.v.b
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: първи
Честит празник и на теб, и на всички останали!
"..вечно и свето е само мъртвото,
живото живее в грях."
One more depending on a prayer
And we all look away
People pretending everywhere
It's just another day
живото живее в грях."
And we all look away
It's just another day
-
Nafarforii
- В началото бе словото
- Специалност: Политология
Ти май забравяш в коя държава живеешChristopher написа:Боже господи! Вие знаете ли какво искате да учите и накъде отивате !? Какви са тези малоумни въпроси, които задавате? То е хубаво, че форумът е, за да се пита и да се дават отговори, но чак пък такива въпроси ?! Айде малко по-сериозно, надявам се поне, че има сериозни кандидати, които се готвят усилено и не пишат глупости из форумите като да се намират на приказка, нищо лично!
Иначе +1 за записването ще се видим на 25ти с някои от вас ^^ Аз ще съм този неприятният, който ще дразни всички и накрая ще го изгонят от залата. Ще ме познаете
.... THIS SHIT !
- sunny.v.b
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Връзки с обществеността
Не е толкова трудно, ако имаме желание 
"..вечно и свето е само мъртвото,
живото живее в грях."
And we all look away
It's just another day
живото живее в грях."
And we all look away
It's just another day
И аз се записах за 25.
Аз ще съм онази страхливата, хаха.
Аз ще съм онази страхливата, хаха.
- Георги Герасимов
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Ти, както и още около 95% от кандидатитеsnow_w написа:Аз ще съм онази страхливата, хаха.
- redempion
- В началото бе словото
- Специалност: История и философия
Аз ще съм тази , която е станала около 7 часа сутринта и дори ,след като отиде пред Ректората все още ще и се спи
и ще чака с нетърпение изпитът да започне , да обявят темата , да напише нещо за максимум 3 часа и да си ходи. Шегувам се, разбира се. Нямам идея как ще изглеждам на 25-ти Март
-всичко е възможно. 
If it ain't fun , don't do it!