Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Joanna_87 написа:а бтв можеш ли на изпита да пи6е6 ХВП ПСМ ... ИЛИ тррябва да си ги изпишеш целите/
Първо трябва да напишеш името на цялата промишленст, и в скоби пишеш съкращението, и след това спокойно по-нататък може да използваш само съкращението. пример: "Хранително-вкусовата промишленост (ХВП) .."
Мила написа:
radja написа:обаче в ЮФ е една идея по-различно.
особено вашите момичета се едни... 99% всяка нощ се сънуват как изкачват стълбите на съдебната палата на високи токчета и костюми на шанел.
Picklenose написа:така като ви слушам не учите всички теми...на кои наблягате или да питам кои не учите??
Аз Население и Технически+Зърнени не съм ги учил (като за изпит иначе мога да изкарам поне 3ка на тях)....
Ваш ред е
Населението е много важно за научаване на районите Общо взето най-зле съм с промишленостите,затва се надявам на природен компонент . Иначе не съм учил още Черно море и БЧК .
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!
аз и Дунавската не виждам смисъл да я у4а...то просто като си сабере6 Северозападен,Северен Централен Североизто4ен придунавски и Приморски и ти е готова темата .. а и тая с по4вите твърдо отказвам да я у4а- поне 1вата 4аст за по4вените типове ужасно ску4но е!!!!!!!11
хахаххаа ами те пък са лесни и не са мн благоприятни за изпити..нз дали ги дават на такива сериозни изпити.Колкот одо населението...в районите си е мн по-лесно да си научиш брой и т.н. от колкото да учиш цялата тема население....то там си ......майката,а и се съмнявам 5 4аса да ти стигнат да я напишеш
Picklenose написа:Колкот одо населението...в районите си е мн по-лесно да си научиш брой и т.н. от колкото да учиш цялата тема население....то там си ......майката,а и се съмнявам 5 4аса да ти стигнат да я напишеш
Без "Население" нямаше да осмисля понятия като естествено и механично движение,действителен прираст;трудови ресурси;брой и гъстота(от гледна точка на цифри и общи показатели),структура на население.Много важна тема за районите е.С 1 прочитане на район,знаейки Население(а и други теми) може да го пребориш,не мислите ли ?
П.С. абе дайте ми я,пък пак да видим за 5 часа колко ще пиша.ясно,че няма да се справя с цялото съдържание,но аз и за района бях така..писах малко,изкарах над очакваното,случайност може би
хе че в районите специално часта от население т идава 0.50 ....няма смисъл да залагаш на нея ..Колкото до раъона как не ти е стигнала времето..аз писах през цялото време изписах 26 страници и ми стигна времето.Резултат 4.63 ...
еми май наистина за неселение в темите за район в СУ не се намалява много защото аз Югозападния не го бях у4ила специално като тема и саответно не знаех цифри за население даже и за площ и писах с анализи просто/най голяма площ най много население ,,,/ и все пак имам 4.75
Joanna_87 написа:еми май наистина за неселение в темите за район в СУ не се намалява много защото аз Югозападния не го бях у4ила специално като тема и саответно не знаех цифри за население даже и за площ и писах с анализи просто/най голяма площ най много население ,,,/ и все пак имам 4.75
и аз така , от една порода сме
Joanna_87 написа:еми май наистина за неселение в темите за район в СУ не се намалява много защото аз Югозападния не го бях у4ила специално като тема и саответно не знаех цифри за население даже и за площ и писах с анализи просто/най голяма площ най много население ,,,/ и все пак имам 4.75
и аз така , от една порода сме
hehe i като гледам сме и ве4ното присъствие... аз нещо последната седм не мога да се съсредото4а да у4а пове4е от 15 20 мин /смисал у4а по няколко 4аса де .ама само си правя някви по4ивки.. /писна ми ве4е
Кво гузно аз вече всичко свързвам с тъпата география...като вида да вали и си викам: тва от не знам си кои циклони, като вида планина се чуда от какви скали е изградена и още купища неща! Превъртял съм май а
Ще умрат всички с изключение на Лили Иванова и Дънкан Маклауд!!!