Are you f***ing kidding me?Misteriq написа:Даже вече си представям как пръскам в очите на въпросния досадник и после бягам с всички сили. Доста забавно ще е
.
Откачалниците и аз
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Re: Откачалниците и аз
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Що ве, Сис, мегазабавно ще е! Още утре ще си купя спрей и ще обикалям Борисовата или може би вече Студентски град и ще се надявам някой да ме подгони!
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
То си е за психоза. И аз толкова често съм попадала на откачалки, че вече също сериозно се плаша от ходещи зад мен мъже по тъмно. Затова аз сменям тротоара. Спреят е полезно нещо, ама не ми се иска да опирам до него. И съвет към мъжете, които смятате за забавно да стреснете познато момиче в тъмното (защото познавам такива) - недейте, не знаете дали пръстът не й е на спрея и няма да имате време за уточняване
.
I wanna fall from the stars straight into your arms
- menina.do.mar
- Плиний Стари
- Курс: завършил
По тъмно наистина е кофти. Зимата, когато се стъмва рано, може да си навън в някакъв съвсем нормален час, а да няма жива душа наоколо. Хубавото е, че в София апартаментът ми е до пазар и има денонощна охрана. И все пак, като се прибирам късно, минавам на бърз ход разстоянието до входа. 
"We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars..."
Точно тази част от моето мнение беше в кръга на шегата, разбира се.MidwinterSun написа:Are you f***ing kidding me?Misteriq написа:Даже вече си представям как пръскам в очите на въпросния досадник и после бягам с всички сили. Доста забавно ще е
.
fluffy cloud написа: И съвет към мъжете, които смятате за забавно да стреснете познато момиче в тъмното (защото познавам такива) - недейте, не знаете дали пръстът не й е на спрея и няма да имате време за уточняване.
Много полезен съвет, fluffy cloud .
-
Angel_N
- Форумно зомби
- Специалност: Право
Misteriq написа:Angel_N написа:И на мен ми се е случвало да изнервям някакви жени, които са ходили пред мен. Зимата нося черно и имам шал или бандана през лицето и приличам на престъпник, общо взето. Става ми неудобно и тактично сменям тротоара или ги изчаквам да се отдалечат достатъчно
Ууууухааа, през зимата демонстрираш доста интересна и тайнствена визия. Толкова интересна, че дори има вероятност да изнервиш някоя жена, както самият ти казваш. Даже казваш, че приличаш на престъпник.
. Е, не бъди чак толкова критичен към себе си.
Аз си се харесвам, просто от реакциите на няколко човека реших, че ме мислят за такъв хаха
Впрочем - походката на човек е много важна. Това как човек се носи по улиците е от голямо значение, защото ако не ходиш като жертва - няма да те смятат за жертва.
Живот, събран в един миг, в една дума. Цветето на духа.
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Обратна връзка:
Бе аз не ходя като жертва, никак даже. Ма тфа не пречеше на един да ме следи по Графа на 8-ми декември 
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- menina.do.mar
- Плиний Стари
- Курс: завършил
Какво значи "да НЕ ходиш като жертва"? Нагло да ма'ам крачоли и да размятам лазерен меч? 
"We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars..."
-
Angel_N
- Форумно зомби
Уверен поглед, стегната походка и тва е. Трябва да изглеждаш така, сякаш си в състояние да действаш, а не да си като някой заспал и неориентиран.
Иначе доста гадно, наистина... Това е общ принцип. Не казвам, че е въображаем танк, който ще ни опази от всичко. Тъпаци навсякъде... Хубаво е да има някой с вас да ви изпрати, момичета, така че дори да ви е неприятен и грозен и с празни надежди - използвайте го поне да ви изпрати
Иначе доста гадно, наистина... Това е общ принцип. Не казвам, че е въображаем танк, който ще ни опази от всичко. Тъпаци навсякъде... Хубаво е да има някой с вас да ви изпрати, момичета, така че дори да ви е неприятен и грозен и с празни надежди - използвайте го поне да ви изпрати
-
Faith_no_more
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
И после сме били използвачкиAngel_N написа:Хубаво е да има някой с вас да ви изпрати, момичета, така че дори да ви е неприятен и грозен и с празни надежди - използвайте го поне да ви изпрати
Vanity, definitely my favorite sin...
There is a fire inside of this heart in a riot about to explode into flames...
Вяра чете... и от време на време пише...
There is a fire inside of this heart in a riot about to explode into flames...
Вяра чете... и от време на време пише...
-
Angel_N
- Форумно зомби
Faith_no_more написа:И после сме били използвачкиAngel_N написа:Хубаво е да има някой с вас да ви изпрати, момичета, така че дори да ви е неприятен и грозен и с празни надежди - използвайте го поне да ви изпрати![]()
![]()
![]()
То аз тва не съм го казал... Жени го казват! Вие си го знаете по между ви; да не мислите, че ние нищо не подозираме
Боже, момиче(та), къде сте расли, бе, в Дисниленд ли?!
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- Crippled Alice
- Легендарен флуудър
- Специалност: Италианска филология
- Курс: трети
И това с изпращането ми се струва доста тъпо. Никой не ми е длъжен да се разкарва до не знам си къде си, за да ме "пази" ;/ Общо взето жените трябва да усъвършенстват бягането на токчета и някои основни и болезнени места за удряне и така. Пък ако е речено нещо да стане, ако ще и 200 души да те изпращат, то ще стане.... сори ама е така 
Една жена трябва да е самостоятелна. Ако цял живот виси като парцал на рамото на някой мъж накрая се превръща... ами в парцал.
А излишните лиготии и превземки на някои хора ще им минат с възрастта. Надявам се...
А излишните лиготии и превземки на някои хора ще им минат с възрастта. Надявам се...
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens