Секс или вечен живот????

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Публикувай отговор

Секс или вечен живот

Секс
18
58%
Вечен живот
13
42%

Общо гласове: 31

Аватар
fluffy cloud
Легендарен флуудър

Re: Секс или вечен живот????

Мнение от fluffy cloud »

Търговецът на кристал написа:Нали знаеш - всеки иска да иде в рая, но никой не иска да умре.
Всъщност, има хора, които иначе са здрави, но са на възраст и са загубили близките си и определено не им се живее.
menina.do.mar написа:Защо ми е да живея вечно, ако хората, които обичам, няма да са до мен...
Не си струва просто.
I wanna fall from the stars straight into your arms
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Не знам, аз продължавам да твърдя, че може да не им се живее, но не им се и умира. И да, чувала съм хора да го казват, но формулировката неизменно е първата. Въпреки, че познавам много хора, които са имали причини да го кажат (в това число - и аз самата в определен момент), никой от тях не е казвал, че иска да умре.
Нямам идея дали ми схващате мисълта. Просто човешкият страх от смъртта е голяма работа. Както и инстинктите, които имат за цел да й противодействат. Някакси... има хора, на които животът им е писнал или наистина са изгубили най-важното и ценното в него. Но не си теглят куршума, колкото и да разправят, че не им се живее. Всъщност, от всички, за които важи горното, само един го направи (без да приказва дори). Едва ли останалите са на тоя свят от респект към повелите на църквата и от страх от Божие наказание. Просто... не им се умира.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
menina.do.mar
Плиний Стари
Курс: завършил

Мнение от menina.do.mar »

За страха на хората от смъртта си права. Всеки от нас в моменти на афект и отчаяние е казвал, че не иска да живее. Но думите са едно, на практика е друго. Инстинктът за самосъхранение е заложен у всеки човек. Когато усети, че животът му е заплашен, се появява онзи отчаян "див поглед на бик", както го нарича Вапцаров.
И все пак всеки знае, че ще дойде краят му един ден. Единственото, на което може да се надява, е, че ще е живял един дълъг и пълноценен живот и че краят му ще е бърз и безболезнен.
"We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars..."
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

По-важно в случая е да се уточни кога настъпва вечния живот, преди или след като си правил секс за първи път.
Но принципно тотално и определено избирам вечния живот. Пишете, че не го искате, но според мен причината е, че не вярвата, че може някога да стане. Хубаво животът няма да е толкова забързан ако е вечен, но помислете какво ще се случи ако не ви висят на главата сто неща всеки ден. Пък и ако живея вечно сто процента ще измисля или намеря начин да изпитвам оргазми на различна от чисто физическата плоскост. :salute:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Да бе, ама, Евтиме, пак се стига до момента, че ако живееш вечно, ще трябва да понесеш загубата на всичките си близки хора. Което... не си е работа. За останалото съм съгласна. Когато знаеш, че винаги ще има утре, е някакси по-лесно и напрежението от живота ти до някаква степен се сваля. Само не трябва да забравяш, че останалите около теб не са безсмъртни, за да не пропуснеш момента да им покажеш какво означават за теб.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Angel_N
Форумно зомби
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от Angel_N »

Някой гледал ли е Дънкън Маклауд - Шотландски боец ( Highlander )? Страхотен сериал от детството... Ако сте гледали серии в по-близкото минало - там има доста разговори между Дънкън и този, дето е най-стария безсмъртен ( Кронос ли се казваше... Абе грък, който е толкова стар, че има митове и легенди за него и той доживява да ги види как се развиват до наши дни).
Живот, събран в един миг, в една дума. Цветето на духа.
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Е, че как... още като отворих темата и се сетих за него. Дънкан Маклауд беше станал направо нещо като нарицателно. Ама не му се налагаше да избира.
Леле, едно време какви глупости сме гледали... сериозно, помня, че беше интересен сериал, ама хвърчаха някакви глави там... па мечове, па чудо... Ама като за келеш на около 12-13 години (на колкото приблизително бях аз, когато го даваха) е бил тъкмо. :lol:
В края на ноември
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Smoking Mirror »

Ааа, моля те, това не беше сериал, а филм, с песен на Куийн, по който после направиха канадски сериал. Нека бъдем коректни ;)
А на въпроса - днес вече отговорих във фейсбук.
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Аватар
alter ego
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от alter ego »

Чрез секса човек може да живее вечно. Иначе, вечният живот не е за нормални хора. Пък ненормалните...
:Laie_2: Into the endless we ride... :Laie_42:
Аватар
Ivo Penev
Легендарен флуудър
Специалност: право
Обратна връзка:

Мнение от Ivo Penev »

вечен сексуален живот хахаха
Последно промяна от Ivo Penev на 29 Фев 2012, 16:25, променено общо 1 път.
memento mori
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Аз на тая планета вечен живот не искам.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
Bagatur
Легендарен флуудър

Мнение от Bagatur »

Понятието "вечен живот" е погрешно, по-скоро говорим за вечно съществуване.
Strength and honor.
Аватар
Scion of balance
Легендарен флуудър
Курс: трети

Мнение от Scion of balance »

MidwinterSun написа:Аз на тая планета вечен живот не искам.
Ти няма да си вечно на тая планета,колонизацията на Марс ще е готова скоро :lol:
Изображение
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Абе мани я колонизацията. Много повече ме блазни идеята за съществуване/живот, който не е обвързан от телесното. Макар че тая идея се експлоатира от векове от всевъзможните религии, така че надали съм единствената. :lol:
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Търговецът на кристал написа:Да бе, ама, Евтиме, пак се стига до момента, че ако живееш вечно, ще трябва да понесеш загубата на всичките си близки хора.
Пак отбелязвам, че е важно кога получаваш вечен живот, остаряваш ли макар и бавно, посял ли си семе след себе си и прочие. А и ако живееш вечно съм сигурен, че няма да разглеждаш нещата от чисто човешка гледна точка, както го правим ние, респективно няма да си съвсем човек (както някой отбеляза) и загубата на близък може и да не ти е такава драма. Винаги съществува вариант за цяла вечност да намериш начин да дариш близките си с вечен живот, да ги съживиш, клонираш и т.н.
Времето е най-ценния ресурс :scratch:
Angel_N написа:( Кронос ли се казваше... Абе грък, който е толкова стар, че има митове и легенди за него и той доживява да ги види как се развиват до наши дни).
Митос се казваше и специфичното при сериала беше, че безсмъртните можеха да правят секс, но не и да се размножават.
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”