[КСК 2012] Математика

Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Re: [КСК 2012] Математика

Мнение от thegirl »

Да, 8 задачи са.
Математика 1:
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... ematika_ii
Математика 2:
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... atika_iiii
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
ZEEP
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от ZEEP »

YavkaT написа:Няма как, то е неописуемо положението :JC_idea: :)
Какво точно е положението ми е интересно от ваша гледна точка, чух от един приятел(той е 2ри курс :wink:) че новобранците неможели да прочетат какво е написано на дъската, определено не искам да вярвам на това.
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър

Мнение от thegirl »

Ами зависи от преподавателите, който ти водят.
Аз съм 3-ти курс и до сега съм си разчитала всичко,
а и те диктуват докато пишат, тъй че все някой ще е чул думата, която не разчитате.
brasence
Постоянно присъствие
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

ZEEP написа:
YavkaT написа:Няма как, то е неописуемо положението :JC_idea: :)
Какво точно е положението ми е интересно от ваша гледна точка, чух от един приятел(той е 2ри курс :wink:) че новобранците неможели да прочетат какво е написано на дъската, определено не искам да вярвам на това.
КН си четем без проблем (*стига да не сме заспали всички). Това може да се отнася за СИ (удар под кръста колега :D)

* УП при Магдалина Тодорова
КН правеж

"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
Аватар
Bibito
Пишете, о, братя

Мнение от Bibito »

Колеги, първо да ви приемат и после ще му мислите.
Въпреки че повечето преподаватели пишат грозно с маркерите, докато с тебеширите нямат проблем :wink: , но все пак това ще ви е най-малкия проблем :lol: .
Аватар
YavkaT
От дъжд на вятър

Мнение от YavkaT »

Не сме имали и ние проблеми до сега с четенето от дъската. Но нека разграничаваме понятията: Можеш да разбереш всичко, което пише на дъската, но да не разбереш смисъла му, заради не добро обеснение. Това вече е по често срещано яление във ФМИ. :)
Аватар
lamptz
В началото бе словото

Мнение от lamptz »

Да Ви питам, имате ли информация къде, освен в София, мога да си подам документите за участие в предварителният изпит по математика 2?
brasence
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

КН правеж

"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
monchenceto
В началото бе словото

Мнение от monchenceto »

искам да попитам този червеният справочник само за по-трудния изпит(математика2) ли може да се ползва или и за математика 1
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър

Мнение от thegirl »

И за двата може да се използва.
ZEEP
В началото бе словото

Мнение от ZEEP »

От 19 март 2012 г. започва ИНТЕНЗИВЕН кандидат-студентски курс. Първото занятие ще се проведе на 19.03.2012 г. (понеделник) от 9.00 часа в зала 500 на ФМИ.

Интензивен означава щом веднъж започнат няма спиране и всеки ден?
Като сброих делничните дни от 19.03 до 08.04 се получават 21 сигурно по 4 часа на ден и вероятно 1 ден е празник.Така ли е ?
brasence
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

ZEEP написа:От 19 март 2012 г. започва ИНТЕНЗИВЕН кандидат-студентски курс. Първото занятие ще се проведе на 19.03.2012 г. (понеделник) от 9.00 часа в зала 500 на ФМИ.

Интензивен означава щом веднъж започнат няма спиране и всеки ден?
Като сброих делничните дни от 19.03 до 08.04 се получават 21 сигурно по 4 часа на ден и вероятно 1 ден е празник.Така ли е ?
Най-добре звънни и питай. Надали тук някой може да ти даде сто процента коректен отговор...
КН правеж

Аватар
linor
В началото бе словото

Мнение от linor »

Може ли да кажете вие с какви оценки сте приети във вашите специалности и кога, защото на мен дипломата ми е добре, но се притеснявам за изпита. Има цели теми които не съм учила в училище и ми се наложи да ходя на уроци за да ги взема. Благодаря предварително! :)
Всеки иска да отиде в Рая ... ама на никой не му се умира.
Аватар
Bibito
Пишете, о, братя

Мнение от Bibito »

Аз съм ИС, миналата година бях приета с оценка от матурата 5,88 и диплома 5,77 :)
brasence
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

linor написа:Може ли да кажете вие с какви оценки сте приети във вашите специалности и кога, защото на мен дипломата ми е добре, но се притеснявам за изпита. Има цели теми които не съм учила в училище и ми се наложи да ходя на уроци за да ги взема. Благодаря предварително! :)
Молбата не е уместна... публикувани са всички минимални балове за КН от миналата година...
КН правеж

Заключено

Обратно към “КСК 2012-2013”