[КСК 2012] Новогръцка филология
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- Enna
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
[КСК 2012] Новогръцка филология
Здравейте!
Тази година ще кандидатствам в СУ и съм се насочила към новогръцка филология, но като чета из форума няма много желаещи от миналите години.. Създадох темата, за да търся бъдещи колеги (надявам се
), да споделите как ще кандидатствате и как се подготвяте за изпитите
Съжалявам ако има такава тема, но от доста време се ровя и не намерих нищо ново 
Последно промяна от Enna на 01 Фев 2012, 23:56, променено общо 1 път.
Πέφτει η βροχή και παίρνει μαζί κάθε στιγμή...
-
radossslava
- В началото бе словото
- Специалност: Тюрколоия
- Курс: първи
Re: КСК 2012/ Новогръцка филология - кандидатстване
Привет от мен!Аз също съм се насочила към Новогръцка филология.Не знам дали ще бъде първо или второ желание,но е много възможно да се окажем колежки накрая.С какъв език ще кандидатстваш и защо си се ориентирала към гръцкия в тези трудни за гръцкия свят времена
?Поздрави и успех!
- Enna
- В началото бе словото
Re: КСК 2012/ Новогръцка филология - кандидатстване
При мен ще е първо желание и ще кандидатствам с френски език
сегашното положение на Гърция не ми влияе особено, гръцкия ми харесва от много време и направих този избор преди началото на тази криза, така че не мисля да го променям, а пък и съм близо до страната и ще мога да го практикувам 
- Aleksander_Bliss
- В началото бе словото
- Специалност: Новогръцка филология
- Курс: втори
Re: [КСК 2012] Новогръцка филология
Здравейте бъдещи колеги.
Аз съм 1 курс, 2 семестър Новогръцка филология и искам да в кажа, че който се е насочил натам, определено няма да съжалява - преподавателите са всички страхотни, супер интересно е, а и ще ви се отворят много възможности по-нагоре. Също така Новогръцката ни е сред водещите в света и има много възможности за специализация и различни интересни конкурси и стипендии, така че, който се е насочил насам, няма да съжалява!
П. п. - някои от вас сигурно ще кажат-та той е едва 1 курс, но ще ви кажа, че информацията се базира освен на личен опит, и на колеги от горните курсове и просто виждам, че не лъжат.
Успех.
Аз съм 1 курс, 2 семестър Новогръцка филология и искам да в кажа, че който се е насочил натам, определено няма да съжалява - преподавателите са всички страхотни, супер интересно е, а и ще ви се отворят много възможности по-нагоре. Също така Новогръцката ни е сред водещите в света и има много възможности за специализация и различни интересни конкурси и стипендии, така че, който се е насочил насам, няма да съжалява!
П. п. - някои от вас сигурно ще кажат-та той е едва 1 курс, но ще ви кажа, че информацията се базира освен на личен опит, и на колеги от горните курсове и просто виждам, че не лъжат.
Успех.
"Adfyd a ddwg wybodaeth, a gwybodaeth ddoethineb."
- Enna
- В началото бе словото
Дано наистина е така. И аз съм чувала доста добри неща за специалността и възможностите, които предлага и съм много щастлива, че направих този избор 
- Aleksander_Bliss
- В началото бе словото
И днес, след поредната страхотна лекция, се уверих в това. Не съжалявам и за миг.Enna написа:Дано наистина е така. И аз съм чувала доста добри неща за специалността и възможностите, които предлага и съм много щастлива, че направих този избор
- utterlyINSANE
- В началото бе словото
какъв е бил балът миналата година , дали с 5,46 на матурата по английски и 5,65 на тази по Бел ще мога да влезна ? момче съм.
- Aleksander_Bliss
- В началото бе словото
Вътре си, човек.