[КСК 2012] Новогръцка филология

Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
Enna
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

[КСК 2012] Новогръцка филология

Мнение от Enna »

Здравейте! :) Тази година ще кандидатствам в СУ и съм се насочила към новогръцка филология, но като чета из форума няма много желаещи от миналите години.. Създадох темата, за да търся бъдещи колеги (надявам се :) ), да споделите как ще кандидатствате и как се подготвяте за изпитите :) Съжалявам ако има такава тема, но от доста време се ровя и не намерих нищо ново :P
Последно промяна от Enna на 01 Фев 2012, 23:56, променено общо 1 път.
Πέφτει η βροχή και παίρνει μαζί κάθε στιγμή...
radossslava
В началото бе словото
Специалност: Тюрколоия
Курс: първи

Re: КСК 2012/ Новогръцка филология - кандидатстване

Мнение от radossslava »

Привет от мен!Аз също съм се насочила към Новогръцка филология.Не знам дали ще бъде първо или второ желание,но е много възможно да се окажем колежки накрая.С какъв език ще кандидатстваш и защо си се ориентирала към гръцкия в тези трудни за гръцкия свят времена :) ?Поздрави и успех!
Аватар
Enna
В началото бе словото

Re: КСК 2012/ Новогръцка филология - кандидатстване

Мнение от Enna »

При мен ще е първо желание и ще кандидатствам с френски език :P сегашното положение на Гърция не ми влияе особено, гръцкия ми харесва от много време и направих този избор преди началото на тази криза, така че не мисля да го променям, а пък и съм близо до страната и ще мога да го практикувам :)
Аватар
Aleksander_Bliss
В началото бе словото
Специалност: Новогръцка филология
Курс: втори

Re: [КСК 2012] Новогръцка филология

Мнение от Aleksander_Bliss »

Здравейте бъдещи колеги.
Аз съм 1 курс, 2 семестър Новогръцка филология и искам да в кажа, че който се е насочил натам, определено няма да съжалява - преподавателите са всички страхотни, супер интересно е, а и ще ви се отворят много възможности по-нагоре. Също така Новогръцката ни е сред водещите в света и има много възможности за специализация и различни интересни конкурси и стипендии, така че, който се е насочил насам, няма да съжалява!

П. п. - някои от вас сигурно ще кажат-та той е едва 1 курс, но ще ви кажа, че информацията се базира освен на личен опит, и на колеги от горните курсове и просто виждам, че не лъжат.

Успех.
"Adfyd a ddwg wybodaeth, a gwybodaeth ddoethineb."
Аватар
Enna
В началото бе словото

Мнение от Enna »

Дано наистина е така. И аз съм чувала доста добри неща за специалността и възможностите, които предлага и съм много щастлива, че направих този избор :P
Аватар
Aleksander_Bliss
В началото бе словото

Enna написа:Дано наистина е така. И аз съм чувала доста добри неща за специалността и възможностите, които предлага и съм много щастлива, че направих този избор :P
И днес, след поредната страхотна лекция, се уверих в това. Не съжалявам и за миг.
Аватар
utterlyINSANE
В началото бе словото

Мнение от utterlyINSANE »

какъв е бил балът миналата година , дали с 5,46 на матурата по английски и 5,65 на тази по Бел ще мога да влезна ? момче съм.
Аватар
Aleksander_Bliss
В началото бе словото

Вътре си, човек.
Заключено

Обратно към “КСК 2012-2013”