Помощ и съвети всякакви

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Публикувай отговор
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: Помощ и съвети всякакви

Мнение от Jamesmagno »

fak написа:сектанти..
*естети
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от FloWersOfEviL »

Само ако се катерим, Иво!
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Трябва да си купувам нови слънчеви очила и дилемата ми е на коя марка да се спра. Старите ми Полароид се издраскаха и остаряха, а февруари месец всички компании изкарват новите си колекции, така че миналогодишните очила до края на месеца масово са в промоции от порядъка на -20-30%.

Дребната подробност при мен е, че ми се проявява слънчева алергия - очите ми са много светлочувствителни и на силна слънчева светлина понякога изобщо не мога да виждам. Така че съображение номер 1 ми е качеството. До момента бях доволна от полароид, но си мисля дали не е време да мина на нещо по-добро. От друга страна, колкото и отвсякъде да хвалят Рей Бан, те ще ми струват двойно на полароида... и се чудех, дали всъщност разликата в качеството оправдава и разликата в цената? Има ли смисъл наистина да давам 250-300лв за Рей Бан, когато мога да си взема Кензо за 150 и Полароид за дори по-малко?

Накратко питанката ми е да ми препоръчате марки очила. :)
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
Crippled Alice
Легендарен флуудър
Специалност: Италианска филология
Курс: трети

Мнение от Crippled Alice »

Препоръчайте ми, моля ви, свежа постановка, някоя комедия например, която да не е Вражалец, но ще е чудесно, ако е толкова зареждаща и приятна :)
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

"Едно малко радио" на Мая Новоселска. Даже предлагам да се организираме повече народ и да ходим заедно :cat:
Аватар
Гуньо Простия
Пишете, о, братя

Мнение от Гуньо Простия »

Уморен след изпит направих грешката да избера опцията "гледай си работата" когато антивирусната ми програма ме предупреди,че на флашката има suspicious object.В резултат на това компютърът ми като че ли се зарази с autorun.inf,тъй като всеки път(2 опита),когато пъхна незаразена флашка,тя веднага прихваща този паразит.В същото време сканирането с няколко програми на самия компютър не открива проблема.Изпълних съответен търсещ въпрос в google,но колкото форуми-толкова мнения,предложения и индивидуални ситуации.Изпробването на всеки един от съветите е нецелесъобразно,пък и непосилно за мен,така че ако някой е решил успешно тази криза може да сподели опита си.
"Демокрацията трябваше да ни донесе справедливост,но вместо това ни донесе правова държава."
Изображение
Аватар
Dessy
От дъжд на вятър
Специалност: Право
Курс: трети

Мнение от Dessy »

Гуньо Простия написа:Уморен след изпит направих грешката да избера опцията "гледай си работата" когато антивирусната ми програма ме предупреди,че на флашката има suspicious object.В резултат на това компютърът ми като че ли се зарази с autorun.inf,тъй като всеки път(2 опита),когато пъхна незаразена флашка,тя веднага прихваща този паразит.В същото време сканирането с няколко програми на самия компютър не открива проблема.Изпълних съответен търсещ въпрос в google,но колкото форуми-толкова мнения,предложения и индивидуални ситуации.Изпробването на всеки един от съветите е нецелесъобразно,пък и непосилно за мен,така че ако някой е решил успешно тази криза може да сподели опита си.
Спокойно, това със autorun-a не е страшно, при много флашки се получава така, когато се поставят в USB порта, компютърът ги разпознава като вирус, а всъщност в повечето случаи вирус няма, затова и антивирусните явно не откриват нищо. Най-добре си форматирай флашката - след това проблемът би трябвало да отстранен ;)
Angel_N
Форумно зомби

Мнение от Angel_N »

Много спешно се нуждая от съвет!

Приятелката ми има рожден ден след няколко дни и искам да й купя ролери, а не знам откъде да ги купя. Готов съм да дам към 80 лева за ролери, тъй че не искам да са някъв боклук, ама не търся и най-професионалните. Тъй че много ще съм ви благодарен, ако ме насочите към някое местенце в София :S Засега се сещам само за МЕТРО...
Живот, събран в един миг, в една дума. Цветето на духа.
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

you have to keep
breaking your heart
until it opens
Angel_N
Форумно зомби

Мнение от Angel_N »

Благодаря много !!!!
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Гугъл -> ролери -> и гледаш резултатите за спортните магазини. В София поне с такива е бъкано, Спорт Депо е просто най-големият (май.)
Иначе Метро не е лоша идея :lol: Моите май бяха оттам... хубави бяха, но за съжаление не ми е известно която и да е фирма да произвежда коткоустойчиви ролери.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Изображение
Angel_N
Форумно зомби

Мнение от Angel_N »

Аз просто трескаво търсех и само онлайн магазини ми излизаха със задължителни доставки по 20 лева, а този го видях, но съм много разсеян и прескочих на друга страница и забравих за него. Изглежда има богат избор и утре ще отида да взема ролери ^_^
Аватар
menina.do.mar
Плиний Стари
Курс: завършил

Мнение от menina.do.mar »

След малко повече от 2 месеца ми предстои дипломиране, но вече няколко човека ми казаха, че в СУ раздавали само тоги, но не и шапки. А аз искам шапка ПЪК! :lol: Случайно някой да знае откъде може да се купи/наеме академичната шапка с пискюл? Че като е гарга, да е рошава. :geek:
"We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars..."
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Този сайт може да ти свърши работа: http://www.uchilishte.com
Една форумка, която не пише вече тук, урежда въпроса с шапките за курса си чрез фейсбук статусите си :lol: , та от нея мога да ти кажа, че трябва човек да се обади и да даде заявка за точна бройка и след 10-на дни да ходи да ги плати и да си вземе шапките. Явно хората произвеждат на едро, защото цената при изработка на 50-100 шапки и 21лв с ДДС. За друго обаче ще трябва да питаш в самия сайт. :)
Изображение
Аватар
menina.do.mar
Плиний Стари
Курс: завършил

Мнение от menina.do.mar »

Благодаря ти, ще поразгледам сайта. :) То ние както сме шепа хора в курса, абсурд е да се поръчат много бройки. Ако намеря още двама-трима желаещи шапки, пак ще е добре. Че да не съм единствената шантава с пискюл. :lol:
"We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars..."
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”