квотите гадно ме прецакаха

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

А според мен е нечестно да може да се кандидатства икономика с литература и история, а право да не може с математика! :evil:
CasapA
От дъжд на вятър

Мнение от CasapA »

ами то остваше и нещо такова да измислят и тогава... :evil: :evil: :evil:
Аватар
don_angelitto
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от don_angelitto »

явор написа:а право да не може с математика! :evil:
Пич, ти ептен си изтрещел от това учене. :)
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Не разбирам защо разгледахте само втората част на мнението ми. Ако следваме "уникалната логика" от първата част на изречението, то втората половина ще е също толкова "логична".

Бе цялостно преосмисляне трябва на всичко да има... Кога ще стана министър на образоването аз :roll:
Аватар
inaccessibility
Летящите Пръсти

Мнение от inaccessibility »

явор написа:Не разбирам защо разгледахте само втората част на мнението ми. Ако следваме "уникалната логика" от първата част на изречението, то втората половина ще е също толкова "логична".

Бе цялостно преосмисляне трябва на всичко да има... Кога ще стана министър на образоването аз :roll:
хехе, а дано - ще гласувам за теб тогава! :wink:

пък да видим тогава какви ще ги измъдриш :lol:
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

явор написа:А според мен е нечестно да може да се кандидатства икономика с литература и история, а право да не може с математика! :evil:
?!? е то бива бива изцепки, а ма това вече :roll: :roll: :roll:... да ви минават вече изпитите, че верно почвате да откачате...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

nrggirl написа:
явор написа:А според мен е нечестно да може да се кандидатства икономика с литература и история, а право да не може с математика! :evil:
?!? е то бива бива изцепки, а ма това вече :roll: :roll: :roll:... да ви минават вече изпитите, че верно почвате да откачате...
Е добре, карайте ми се, ама не мисля, че кандидатставане за икономика с история или литература е по-малка изцепка :scratch: :|
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”