Размисли и Страсти '12: Kristo
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Размисли и Страсти '12: Kristo
Дами и господа, моля, заповядайте.
На разпит тази седмица е Kristo, познат ни още като Стамат, волюм нанайсти.
Нападайте!
На разпит тази седмица е Kristo, познат ни още като Стамат, волюм нанайсти.
Нападайте!
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Re: Размисли и Страсти '12: Kristo
Какво мислиш за себе си?
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Човек! Заклевам се, че точно това мислих да вляза да го питам след теб!!!
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
1. Защо когато има форумни само се оправдаваш, че имаш работа?
2. Защо не избра да учиш специалност с математика във ВУЗ-а?
3. Напиши 6 неща, които не знаем за теб.
4. Ако ти предложат безплатен едномесечен престой в 3 произволни страни по света, кои ще избереш?
5. Радваш ли се на снега, който е натрупал?
6. Напиши кратък разказ, в който геройте са форумци (около 10)
или замени геройте от някоя известна приказка с форумци.
4. Ако ти предложат безплатен едномесечен престой в 3 произволни страни по света, кои ще избереш?
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
- menina.do.mar
- Плиний Стари
- Курс: завършил
Винаги ли целиш да си толкова дразнещ или това ти е заложено по природа?
"We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars..."
o, я не се заяждайте..
естеството не темата е такова, че изразява някакво положително чувство. ако не ви изнася, спокойно можете да я прескачате!
естеството не темата е такова, че изразява някакво положително чувство. ако не ви изнася, спокойно можете да я прескачате!
la douleur exquise
- menina.do.mar
- Плиний Стари
Зададох му въпрос. Не виждам по какъв начин теб те засяга това.
menina.do.mar написа:Зададох му въпрос. Не виждам по какъв начин теб те засяга това.
щом реагирам, значи ме засяга.. нужно ли е да се обясняват очевадни неща?
la douleur exquise
- menina.do.mar
- Плиний Стари
Ами мен не ме интересува дали теб те засяга, аз зададох въпрос към него и това е единственото очевадно в случая.
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Какво мислиш за себе си?
- Много неща, от всичко по малко.
- Защото винаги ми изниква нещо по-важно и/или по-интересно. А и да си го кажем така - не съм голям фен да съм в един ареал с разни хора, които се появяват на форумните срещи. Но това не е лошо нещо, никак даже - защото и те биха се радвали да не се. Затова имаме взаимна изгода и всички са доволни.
- щото не исках да работя като даскал след това. Или ако ще съм даскал нека е нещо с история, география, билярд... математиката е полезна за човек до едно ниво, след него стават излишни тия знания и човек се чуди, за кво са му. Примерно никога в живота си не съм ползвал тригонометрия. То не, че помня много де...
- Малцина знаят, че пиша стихове и разкази. Също така уча право и съм последна година. Също така никой от форума не знае, че съм голям фен на животните и понастоящем имам заек. Какво друго? Мечтаната ми професия е съветник в Община Бургас, любимия ми футболен отбор е Челси. И още 1 - мога да изям цял лимон без проблем, само семките бих изхвърлил... Да, прозвуча доста добре това последното...
- Италия, Испания и Франция - не питай защо.
- Не, ако исках да загина нелепо, щях да измисля нещо по-добро, в стил Малкълм...
Имало едно време една малка котарачка, на име Мария. Тя била изпратена от стадото диви котачки в гората, да потърси Царят на животните, за да поиска от него, от името на нейното стадо - да бъдат зачислени към царството му. Дни наред тропцала с краченца из гората, но уви - не срещала жива твар наоколо. Котенцето се натъжило и седнало да реве. Нейде от някъде се появила катеричка - Светлето и викали, чудно защо ли, явно била светокестенява. Но не колкото тази от Ледена Епоха. Катеричката рекла:
- Защо плачеш малко котараче?
- Защото се изгубих. - казало то. - Не мога да намеря пътя до Трона на горското царство.
- О, не се притеснявай, аз мога да те упътя към него, но имам лоши новини за теб - колкото повече се приближаваш, толкова ще губиш разни неща от себе си. По пътя ще срещнеш разни същества и твари, които за да те насочат нататък, ще взимат нещо от котешките ти елементи и ще дават нещо от тях си. И накрая като стигнеш може да не си ти, а някакво хибридно същество, гротескно.. нещо като рап-метъл примерно.
- Няма как да се откажа сега, семейството ми от писанки ще ме изядат живо, ако не изпълня мисията си. А и без цел в живота, съм просто едно животно, така да го кажа, Аристотел стайл!
- Ок, продължи по пътя тука зад моето дърво, но помни - нагоре, нагоре ще губиш себе си и ще станеш някое друго животно.
И Мария, кво да прави, тръгнала по пътеката, която изникнала зад дървото. Да, катеричката била права - Мария първо се натъкнала на мъдрата врана hypnossa, която виждала пътя напред, но поискала да замени котешката предна лява лапа с едно от крилата си. И котката се съгласила. После куцукайки много забавно, стигнала до таралежа desodeset, който освен, че я почерпил ябълки, я пуснал само след като сменил козината на гърба и - с бодли! Да, реални бодли! По-нататък горския Пор я предупредил, че вече изглежда като кофти рисунка на някой наркоман от НХА, но котето било непреклонно - и порът заменил опашката и, с неговата по-рунтава и нечистоплътна.
Дните минавали, котенцето вече било бахти странната птица, но не се предавало. На полянката, до която стигнало намерила паунката Erastea която и дала човка вместо котешка муцунка. Нейното другарче бобъра Некраш и дал чифт бобърски зъбки, а той взел нейните котешки, с който вече можел да хапва и вегетариански шитни. Котенцето вече не приличало на себе си. Страх го било да се огледа в реката до която стигнало. Било плашещо създание, с други думи. Но пък трябвало да премине реката, няма как. Добре, че в тази шантава гора се появила отнякъде пингвинката Figure-skate, която заменила задните лапички на котката с нейните си ципести крачка - сега малката Мария можела да плува и да лови риба с бодлите си или да хапва планктон с човката си. Или ако не друго, да направи бент през реката, ей така - за камуфлаж.
Но много скоро стигнало до финала си - портите на Горското кралство - там последното животно което и поискало нещо за да я пусне, била игуаната leia_loves_cats, която сменило и последното котешко нещо - очите и. Сега котенцето вече можело да влезе и да договори отношенията си с Царя Лъв. Лъвът понеже бил благосклонен към етническия си другар - котенцето, се навил да приеме нейното семейство, като част от горското царство, въпреки, че прокуждал много други видове животни. Но в това нямало нищо расистко, разбира се. Котенцето останало доволно, макар че, вече не било котенце, а някакъв микс между котка и мутант. Комутант? Мукотка? Няма значение. Проблемът бил другаде - с малко повече оглед, котката осъзнала, че в това царство всички били такива хибриди. Всеки губил и давал нещо от себе си, за да стигне до там. И всеки бил по своему грозен и неприятен. Примерно електрическа змирока с крила и хриле, която в началото тръгнала като зайче към царството. Или космат бивол с кози рога и мазна опашка, който всъщност бил санбернарче. Ами Лъвът? Да, той не правел изключение - но с много заменки, пътешествия и събиране на правилните части се оказал Лъв. Всъщност бил хлебарка в началото. По какво познах ли? Е, имал 6 лапи, ако не друго, нали така?
И накрая поуката - дълго мислех, каква да е тя, но по-добре 2-3 сами да си измислят, отколкото 20-30 да я чуят наготово.
Това е.
- Много неща, от всичко по малко.
- Защото винаги ми изниква нещо по-важно и/или по-интересно. А и да си го кажем така - не съм голям фен да съм в един ареал с разни хора, които се появяват на форумните срещи. Но това не е лошо нещо, никак даже - защото и те биха се радвали да не се. Затова имаме взаимна изгода и всички са доволни.
- щото не исках да работя като даскал след това. Или ако ще съм даскал нека е нещо с история, география, билярд... математиката е полезна за човек до едно ниво, след него стават излишни тия знания и човек се чуди, за кво са му. Примерно никога в живота си не съм ползвал тригонометрия. То не, че помня много де...
- Малцина знаят, че пиша стихове и разкази. Също така уча право и съм последна година. Също така никой от форума не знае, че съм голям фен на животните и понастоящем имам заек. Какво друго? Мечтаната ми професия е съветник в Община Бургас, любимия ми футболен отбор е Челси. И още 1 - мога да изям цял лимон без проблем, само семките бих изхвърлил... Да, прозвуча доста добре това последното...
- Италия, Испания и Франция - не питай защо.
- Не, ако исках да загина нелепо, щях да измисля нещо по-добро, в стил Малкълм...
Имало едно време една малка котарачка, на име Мария. Тя била изпратена от стадото диви котачки в гората, да потърси Царят на животните, за да поиска от него, от името на нейното стадо - да бъдат зачислени към царството му. Дни наред тропцала с краченца из гората, но уви - не срещала жива твар наоколо. Котенцето се натъжило и седнало да реве. Нейде от някъде се появила катеричка - Светлето и викали, чудно защо ли, явно била светокестенява. Но не колкото тази от Ледена Епоха. Катеричката рекла:
- Защо плачеш малко котараче?
- Защото се изгубих. - казало то. - Не мога да намеря пътя до Трона на горското царство.
- О, не се притеснявай, аз мога да те упътя към него, но имам лоши новини за теб - колкото повече се приближаваш, толкова ще губиш разни неща от себе си. По пътя ще срещнеш разни същества и твари, които за да те насочат нататък, ще взимат нещо от котешките ти елементи и ще дават нещо от тях си. И накрая като стигнеш може да не си ти, а някакво хибридно същество, гротескно.. нещо като рап-метъл примерно.
- Няма как да се откажа сега, семейството ми от писанки ще ме изядат живо, ако не изпълня мисията си. А и без цел в живота, съм просто едно животно, така да го кажа, Аристотел стайл!
- Ок, продължи по пътя тука зад моето дърво, но помни - нагоре, нагоре ще губиш себе си и ще станеш някое друго животно.
И Мария, кво да прави, тръгнала по пътеката, която изникнала зад дървото. Да, катеричката била права - Мария първо се натъкнала на мъдрата врана hypnossa, която виждала пътя напред, но поискала да замени котешката предна лява лапа с едно от крилата си. И котката се съгласила. После куцукайки много забавно, стигнала до таралежа desodeset, който освен, че я почерпил ябълки, я пуснал само след като сменил козината на гърба и - с бодли! Да, реални бодли! По-нататък горския Пор я предупредил, че вече изглежда като кофти рисунка на някой наркоман от НХА, но котето било непреклонно - и порът заменил опашката и, с неговата по-рунтава и нечистоплътна.
Дните минавали, котенцето вече било бахти странната птица, но не се предавало. На полянката, до която стигнало намерила паунката Erastea която и дала човка вместо котешка муцунка. Нейното другарче бобъра Некраш и дал чифт бобърски зъбки, а той взел нейните котешки, с който вече можел да хапва и вегетариански шитни. Котенцето вече не приличало на себе си. Страх го било да се огледа в реката до която стигнало. Било плашещо създание, с други думи. Но пък трябвало да премине реката, няма как. Добре, че в тази шантава гора се появила отнякъде пингвинката Figure-skate, която заменила задните лапички на котката с нейните си ципести крачка - сега малката Мария можела да плува и да лови риба с бодлите си или да хапва планктон с човката си. Или ако не друго, да направи бент през реката, ей така - за камуфлаж.
Но много скоро стигнало до финала си - портите на Горското кралство - там последното животно което и поискало нещо за да я пусне, била игуаната leia_loves_cats, която сменило и последното котешко нещо - очите и. Сега котенцето вече можело да влезе и да договори отношенията си с Царя Лъв. Лъвът понеже бил благосклонен към етническия си другар - котенцето, се навил да приеме нейното семейство, като част от горското царство, въпреки, че прокуждал много други видове животни. Но в това нямало нищо расистко, разбира се. Котенцето останало доволно, макар че, вече не било котенце, а някакъв микс между котка и мутант. Комутант? Мукотка? Няма значение. Проблемът бил другаде - с малко повече оглед, котката осъзнала, че в това царство всички били такива хибриди. Всеки губил и давал нещо от себе си, за да стигне до там. И всеки бил по своему грозен и неприятен. Примерно електрическа змирока с крила и хриле, която в началото тръгнала като зайче към царството. Или космат бивол с кози рога и мазна опашка, който всъщност бил санбернарче. Ами Лъвът? Да, той не правел изключение - но с много заменки, пътешествия и събиране на правилните части се оказал Лъв. Всъщност бил хлебарка в началото. По какво познах ли? Е, имал 6 лапи, ако не друго, нали така?
И накрая поуката - дълго мислех, каква да е тя, но по-добре 2-3 сами да си измислят, отколкото 20-30 да я чуят наготово.
Това е.
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
ама сигурна съм.. ти искаш да засегнеш христо. когато го правиш в частен разговор, не рискуваш да създадеш някакво(в случая негативно) впечатление у другите, тука обаче темата е публична и липсата на такт и откровеното заяждане също се набиват на очи.menina.do.mar написа:Ами мен не ме интересува дали теб те засяга
la douleur exquise
Аз ще трябва да ви помоля да довършите този разговор на ЛС.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
И през 2009 ме питаха това и отговорът не се е променил особено, но щом искаш да тестваш паметта ми, ще го повторя:menina.do.mar написа:Винаги ли целиш да си толкова дразнещ или това ти е заложено по природа?
Държа се гадно спрямо гадните хора. Тези, които заслужават гадно отношение и прочее. Спрямо добрите, мили, състрадателни хора, се държа, както подобава. Тъй, че ако някой се почувства обиден, подразнен, засегнат, бъзикнат, пародиран, гаврен, измамен, виртуалношамаросан, присмян, принизен и т.н., 99% вероятно е причината да е в това, че той самият е идиот, глупак, грубиян, мърляч, нехранимайко, посерко, расист, сексист, цесекар, маймуна, говедо, котор, бастун и т.н. Другия 1% идва от това, че вероятно в дадената ситуация, този индивид се държи като идиот, глупак, грубиян, мърляч, нехранимайко, посерко, расист, сексист, цесекар, маймуна, говедо, котор, бастун или нещо друго в този дух. И в двата случая, дразня, гавря, обиждам, нареждам, бъзикам, засягам, осмивам или пародирам дадена особа, защото си го проси, търси, моли се за това, заслужава си го и прочее.
Не ми трябва оправдание за това, не ми трябва заповед, закон, причина, божа благовест или нещо друго, правя го защото така трябва. Това е. Ако човекът е кофти, отношението ми към него ще е кофти на квадрат, или на куб, ако е момиче, без това да е сексизъм или математическа главоблъсканица.
- menina.do.mar
- Плиний Стари
Ти дразниш, гавриш, обиждаш, нареждаш, бъзикаш, засягаш, осмиваш и пародираш 99% от пишещите тук. Не знам как толкова извисен човек като теб се е задържал толкова време сред такава сволоч, каквато явно за теб сме.
Е, друг е въпросът, че поведението ти в живота е съвсем различно. Да не задълбавам.
Това беше констатация, а не въпрос. Така че да не тръгне някой да реагира като ощипана мома.
Е, друг е въпросът, че поведението ти в живота е съвсем различно. Да не задълбавам.
Това беше констатация, а не въпрос. Така че да не тръгне някой да реагира като ощипана мома.
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Може да си обидена, засегната, бъзикната и прочее, но щом ми слагаш думи в устата и пробваш да ме анализираш, заслужаваш всяка простотия и гавра, която би отнесла от мен. Не съм те закачал като имаше "размисли и страсти" с теб, но следващия път като има, ще съм на първия ред, да ти покажа как се хейти непознат човек, или по-точно как се щипе госпожица. Можеш да казваш, каквото ти хрумва за мен, няма проблем. Но начинът, по който се държиш с Мария не подобава изобщо на нормален човек. Не вярвам, тя да ти е направила нещо лошо, нито да те е нагрубила с нещо, не знам колко % от форумците се държат кофти, но ти определено искаш да си сред този процент, така че, не се цупи, когато те третирам, като част от тях. Приятен ден.menina.do.mar написа:Ти дразниш, гавриш, обиждаш, нареждаш, бъзикаш, засягаш, осмиваш и пародираш 99% от пишещите тук. Не знам как толкова извисен човек като теб се е задържал толкова време сред такава сволоч, каквато явно за теб сме.