[КСК 2012] Математика
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- LovechGuy
- В началото бе словото
- Специалност: Софтуерно инженерство
- Курс: кандидат-студент
Re: [КСК 2012] Математика
Не намирам какъв точно ще е форматът на изпита. Дали ще са 10 задачи пак, или както дочух 8 задачи за 4 часа.
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Явно не четеш всичко. В тези линкове под темите е описано всичко за изпитите - формат, време...thegirl написа: Виж програмите за двата:
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... ematika_ii
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... atika_iiii
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
Надявам се да не е много глупав въпросът ми...
Някой може ли да ми обясни за Компютърни науки (клик) как се образува балът във втория случай, при коефициент 2? Как се получава това 24?
Някой може ли да ми обясни за Компютърни науки (клик) как се образува балът във втория случай, при коефициент 2? Как се получава това 24?
- rallie
- Пишете, о, братя
- Специалност: Business Administration
- Курс: трети
Просто не се случва,ако имаш от Математика I 6.00,това се равнява на 4.00 от Математика II.
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
24 e максималният бал, т.е. с математика2.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
-
toolateforyou
- В началото бе словото
Относно справочника бях чел в темата за миналата Кандидатстудентска кампания, че всеки, който го няма, ще получи такъв на изпита. Два въпроса - Това, ако разбира се не ме лъже паметта и е вярно, и тази година ли ще е така? И ако не, задължително ли е да се закупи и ползва справочник от 2012-та, или е позволено и от минали години?
Благодаря предварително.
Благодаря предварително.
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Справочникът не е задължително да е тазгодишното издание, стига да е на СУ, червен на цвят. Съвет от мен - намерете си го по-рано и свикнете да работите с него. Ако го видите за първи път на изпита, според мен няма как да се оправите с него, тъй като някой неща в него са дадени по по-различен начин, отколкото в други справочници...
П.С. И на двата ми изпита не ми се наложи да го ползвам
П.С. И на двата ми изпита не ми се наложи да го ползвам
КН правеж
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Тези задачи са от изпити последните години, като липсват някои от 5та до 7ма задача, т.е. сложността на математика 2 не се променя в сравнение с минали години. Просто времето намаля с един час за сметка на 2 задачи.
Съвет, решете всички теми от минали години и умната с изпитите
Съвет, решете всички теми от минали години и умната с изпитите
КН правеж
- iprodanov
- Пишете, о, братя
- Специалност: КН у ФМИ
- Курс: втори
леле не ви завиждам...
...като влезете кво 'ша прайте
...като влезете кво 'ша прайте
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Колега, ако някой ни го беше написал това преди година, нямаше да му повярвам.... 
КН правеж
- The_Soldier
- Легендарен флуудър
- Специалност: Информатика
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Може на мен така да ми се струва, но ми изглеждат доста по лесни от тези, които ми се паднаха на мен по-миналата година. Може би е заради видяното във ФМИ последните 3 семестъра, знам ли. Иначе за това дали да се плашат или не, по-добре е да не изказвам мнение преди да ми е свършила сесията, че сега мнението ми може да остане под някакво влияниеbrasence написа:сложността на математика 2 не се променя в сравнение с минали години.
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
Няма как, то е неописуемо положението

- lamptz
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
тая година изпита пак ли ще включва 10 задачи, защотто разбрах, че техният брой ще бъде 8 ???