Ако си кандидат за Факултета по Журналистика - идвай тука :)

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Joyride
Пишеща машина

Мнение от Joyride »

ех, как гали ухото това "колеги" .. 8)
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Ако се докопам до изпитите по журналистика ще дам курбан :!:
Изображение
Аватар
Ef
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Ef »

хехе :)
ето ви още една бъдеща колежка - аз аз аз аз аз !!
;)

ша ма земити ли :lol:

ах, като чета тук олимпиада разни, супорнайсти кръг..1ви , 2ри.. олее .. аз пък не съм ходила никъде, не бях готова с материала :wink:
ама се надявам да ми избликне таланта от някъде, пък ако и паметта проработи добре и си спомня нещичко от това, което съм учила (то обаче не е много), колко ще е хубавооооооооооооо

ще трябва да се отпразнува, спор няма..

Green Eyes, и аз за ПР се глася, Журналистика и Психология като следващи желания..

А дано сме колежки, то морските хора сме много готяни :lol: :lol: :lol:

Упех на всички - били те морски и не-морски :))

Те наз ако не вземат, кой беееееееееее!!!
"Лудите, лудите, те да са живи!"
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

аз писах на първо желание Журналистика, защото само за това говоря от близо 3 години... ама на практика знам, че за там едва ли ще ми стигне балът, така че перфектно ме задоволява второ желание - книгоиздаване... сигурно съм единственият човек, дето не е писал ПР... т.е. писах го но на 3то място... и ме е яд че не го сложих по-надоле
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
ugly_girl
От дъжд на вятър

Мнение от ugly_girl »

Ами първо желание-журналистика-голямо искане я искам,ама дали тя ме иска скоро ше се разбере...Второ-ПР и после добрата психология..Нататък няма да ви отегчавам.Незнам какво ще става с тия изпити,незнам балът дали ще стигне,но важно е всеки да знае че е дал каквото е могъл-другото за жалост независи от нас ...
Успех на всички и скоро ще се видим..
and than she`d say:It`s OK,I got lost on the way...but i`m a supergirl,and supergirls don`t cry!!!
Аватар
Ef
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Ef »

Това подреждане..

Аз докато изготвя последния вариант на моя списък, поне няколко пъти променях желания.. включително и на място - наложи се да се консултирам относно Математика-та и Приложната математика - едни от резервните варианти :) Та ме гледаха много странно, като попитах има ли някой да кандидатства с математика в залата..

Май доста хора са се насочили към ФЖМК .. това са си лично мои впечатления.. дупе да ни е яко, КОЛЕГИ :)

а аз не се усетих да се информирам как стоят нещата с преместването от задочна в редовна форма на обучение и не съм писала нито една специалност - задочно.. а може би трябваше.. разликите в баловете не са много малки..
Аватар
ksk'06 info
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от ksk'06 info »

Екипът на Кандидатстудентския Информационен Център желае успех на всички кандидатстуденти! :)
Ще се радваме да Ви бъдем от полза с информацията и усмивките, с които разполагаме! А вече ни има и on-line!

:walk: :wav:

N.B.: Препоръчваме на кандидатстудентите, желаещи да се обръщат към нас on-line, това да става на посочения e-mail адрес или чрез ICQ поради огромния обем на теми и мнения във форума на Университета!
СУ "Св. Климент Охридски"
Кандидатстудентски Информационен Център
адрес: София, бул. "Цар Освободител" 15, Северно крило, ет.1
тел.: 02/9308380, 02/8467429
e-mail: ksk_2006@abv.bg
Аватар
Green Eyes
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Green Eyes »

Аз като бях на опашката и една майка каза, че дъщеря й ще кандидатства журналистика, в автобуса едно момче говореше с познат, че писал на първо място журналисти - въобще много кандидати, много желаещи! Аз от 5-ти клас съм си го наумила, че това ще уча, а иначе то от преди ми е мечта, просто не бях ориентирана :lol: та благодарим на СУ за пожеланията! ако не ни приемат, университетът губи - такива кадри като нас..... :wink:
Аз в събота съм на изпит в УНСС, да видим там кой ще се падне! Има ли други, които ще пробват и в УНСС??
Вече мисля, че е време официално да клъцнем лентата на КСК '06 и да си пожелаем успешно кандидатстване. и дано оцелеем тоя месец! :)
Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно!
Аватар
Ef
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Ef »

УСПЕХ на ВСИЧКИ :)
AGATHA
В началото бе словото

Мнение от AGATHA »

Аз също ще ходя на изпит в УНСС в събота и вече ми е много притеснено :cry:
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Отпуснете си душите,литература с напрежение не се твори,аз съм решил да пиивам водица и да замезвам с шоколадец на изпита докато ми дойде музата :D
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
Ef
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Ef »

Ще дойде ли ?

:lol: [/u]
Pimboli
Пишеща машина

Мнение от Pimboli »

Stark написа:Отпуснете си душите,литература с напрежение не се твори,аз съм решил да пиивам водица и да замезвам с шоколадец на изпита докато ми дойде музата :D
И аз така съм решила, само дано не си остана само с пахапването :lol:
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:lol: Ми тва си стана истински виртуален ФЖМК! Ха дано да се случи и в горчивото Риалити! :lol:
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Другари, чакам ви всички наесен при нас във ФЖМК...

Ся ше ви подразня малко да ви амбицирам...Сградата ни, знаете колко е хубава...а знаете ли колко е уютно там? Мммм...и едни хора сме се събрали - умни, умни,та мозък ни капе от ушите!

И навсякъде се носи приятния аромат на ...PR
Хехехее! Реклама де! Тъй де...ся...повечето явно са се насочили към най-перспективната и качествена специалнсот във факултета...така че ви пожелавам успех на изпитите и заедно с моята пчеличка наесен да жужите всички при нас...

И една тайна ще ви издам: най-готиния осми декември в историята на факултета е дело именно на нашия курс пиари! :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”