[КСК 2012] Журналистика и ВО
Модератори: svetlio.varna, Boromir
Re: [КСК 2012] Журналистика и ВО
Имаш шанс за реализация с всяка една специалност, но трябва упоритост, а и ... късмет.
-
troll
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Няма как да предвидим кои ще са най-коментираните теми по времето на изпитите. Например ACTA сега попада по-скоро в графата "любопитно" но след протеста който ще е на 11 този месец нищо чудно да е най-обсъжданата тема. Така че и да гадаем...
...and though the words sound steady, something empty's within 'em.
- Yordan Enev
- От дъжд на вятър
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Толкова много предполагахме за тия теми миналата година и накрая ни извадиха темата за Мола от нищо
Иначе факт, в резервните се срещаха теми за случващото се в Япония и Либия например, нещо и за интернет, колегите да ме поправят ако греша.
I love TraNce
-
AlwaysUltra
- В началото бе словото
някой ще може ли да ми каже ако имам по-малко бал от (като гледам за мъже редовното обучение) 23.77 за ОВ дали ще мога да се боря евентуално за 2-3то класиране ако има ? искам компетентни мения.
- Yordan Enev
- От дъжд на вятър
- Специалност: Връзки с обществеността
- Обратна връзка:
Ами да, то за това са сложени допълнителните класирания, за тези които не са успели първият/вторият път и такаAlwaysUltra написа:някой ще може ли да ми каже ако имам по-малко бал от (като гледам за мъже редовното обучение) 23.77 за ОВ дали ще мога да се боря евентуално за 2-3то класиране ако има ? искам компетентни мения.
I love TraNce
- Георги Герасимов
- Пишеща машина
- Специалност: Връзки с обществеността (PR)
- Обратна връзка:
С по-малък бал спокойно можеш да участваш в следващите класирания, въпросът е да прецениш спрямо миналогодишния минимален бал и минималния на първо дали си заслужава
Това в процеса на кандидатстване и оценките, които изкарате ще го изгладите. Имайте предвид, че миналата година нямаше свободни места на трето класиране - т.е. нямаше промени в бала
O Captain! My Captain! (и O tempora, o mores от време на време)
-
Denislav
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Хора таксите за изпитите само онлайн ли може да се плащат,или може и в самия университет ?
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Може и в университета, има клон на банка там.Denislav написа:Хора таксите за изпитите само онлайн ли може да се плащат,или може и в самия университет ?
КН правеж
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Не е клон на банка, а са си касите на университета.
"3.1. Таксата за кандидатстудентските изпити може да се внася, както следва:
- в каси на Ректората;
- по банков път в банков клон на всяка търговска банка (без БНБ) по банкова сметка на СУ “Св. Климент Охридски” (приложение № 3)."
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... itni_sesii
"3.1. Таксата за кандидатстудентските изпити може да се внася, както следва:
- в каси на Ректората;
- по банков път в банков клон на всяка търговска банка (без БНБ) по банкова сметка на СУ “Св. Климент Охридски” (приложение № 3)."
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... itni_sesii
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
- dessie
- В началото бе словото
Някой има ли идея дали някъде има нещо като статистика за оценките,получени на писмения изпит през изминалите години?
"Такъв е животът." - казал клоунът през сълзи и си нарисувал усмивка.
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Официална статистика няма.dessie написа:Някой има ли идея дали някъде има нещо като статистика за оценките,получени на писмения изпит през изминалите години?
КН правеж
- dessie
- В началото бе словото
Не знаех, че дават такава информация за бройката, много полезно. Благодаря ти 
"Такъв е животът." - казал клоунът през сълзи и си нарисувал усмивка.
-
Denislav
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Хора,знам че доста се изписа по темата..но все пак искам отново да запитам : есето трябва ли да следва точно определена структура (например да е като статия,да се позоваваме на дадени автори ) или е по-свободно ?
Denislav написа:Хора,знам че доста се изписа по темата..но все пак искам отново да запитам : есето трябва ли да следва точно определена структура (например да е като статия,да се позоваваме на дадени автори ) или е по-свободно ?
По принцип имаш почти пълна свобода какво да напишеш, като дори не е задължително да е есе. Имам познат, който изкара 5.50 с разказ. Иначе, ако правиш есе, то трябва да е е със съвсем стандартна структура.
и тук - http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... ika_pismen - имаш нещо като изисквания.
Миналата година, ако не се лъжа, имаше поне 50% чисти двойки и тройки, което не стига за нищо. На момчетата обаче им стига 3.25 на изпита + отлична матура и оценка по История от дипломата, за да имат минимален шанс за Книгоиздаване.dessie написа:Някой има ли идея дали някъде има нещо като статистика за оценките,получени на писмения изпит през изминалите години?