Мъжът задължително трябва да носи на бой..FloWersOfEviL написа: В Русия казват: "Щом те бие, значи те обича." Е то хууу, ма не е мойта любов това..
Какво очаквате от една връзка?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
Re: Какво очаквате от една връзка?
la douleur exquise
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Така е - мъжът носи, жената меси... или как беше?
Аз забравих кво щях да пиша одеве, преди да почна дискусията си с моята рекламна агентка от Горна, но беше нещо в стила на:
Че жените най-често не-отговарят на очакванията, защото те си мислят, че са по-добри в любовта и връзките от мъжете и това ги спъва. Мъжете си мислят, че са по-кофти и това им дава ниски очаквания за тях, но и високи успехи в последствие.
Аз забравих кво щях да пиша одеве, преди да почна дискусията си с моята рекламна агентка от Горна, но беше нещо в стила на:
Че жените най-често не-отговарят на очакванията, защото те си мислят, че са по-добри в любовта и връзките от мъжете и това ги спъва. Мъжете си мислят, че са по-кофти и това им дава ниски очаквания за тях, но и високи успехи в последствие.
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
Не по желание.MidwinterSun написа:Ако едната любов беше достатъчна, тогава защо си се разделил с всичките си бивши, в които си бил влюбен?
Чакай сега, темата за брак ли е или за връзки? Аз връзка бих започнал, ако съм влюбен. Бракът изисква време, за да се случи с човек, с когото имам връзка, т.е. в когото съм влюбен, а не е просто много добър приятел, с когото се разбираме страхотно. Всичко тръгва от любовта. Иначе спокойно можем да прекръстим темата на "Какво очаквате от едно приятелство?". Да, обикновено предпочитаме човекът да е добър, мил, разбиращ и т.н., но ако тези качества са толкова важни, колкото се предполага, едва ли ще се влюбваме в хора, които не ги притежават. Т.е. пак опираме до любовта.MidwinterSun написа:Ако опираше само до любов, щяхме да сме се изпоженили преди да завършим училище...
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Не става въпрос за брака. Става въпрос за това, че ако любовта беше достатъчно условие за успешна връзка, нямаше да ни е нужно нищо повече и щяхме да си живуркаме щастливо с първия човек, в когото сме се влюбили и чувството е било взаимно. Предполага се, че без наличието на въпросното взаимно чувство изобщо няма да се появи начало на връзка. И след като прословутото чувство се предполага като налично, и след като, както вече установихме, то не е достатъчно, напълно логично е темата да се завърти около нещата, които отиват по-нататък от простата хормонална замаяност, които хората в пристъп на глупост са способни да нарекат дори "любовта на живота си".
А първият ми въпрос беше реторичен. Целта му беше да послужи за просто онагледяване на недостатъчността на любовта.
А първият ми въпрос беше реторичен. Целта му беше да послужи за просто онагледяване на недостатъчността на любовта.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
А така. Искам всеки да се изкаже, ако може. Колко от вас са имали връзки, без да са били предварително влюбени?MidwinterSun написа:Предполага се, че без наличието на въпросното взаимно чувство изобщо няма да се появи начало на връзка.
Аз
По темата:
Да ме разсее и позабавлява за кратко
По темата:
Да ме разсее и позабавлява за кратко
The more you want, the easier you are to exploit
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Аз. Веднъж. Не е моят тип връзка. То си е приятел с облаги това, но го осъзнах след като го изживях. Не съжалявам, но стига толкова.Jamesmagno написа:А така. Искам всеки да се изкаже, ако може. Колко от вас са имали връзки, без да са били предварително влюбени?MidwinterSun написа:Предполага се, че без наличието на въпросното взаимно чувство изобщо няма да се появи начало на връзка.
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Оф, целият раздел можем спокойно да го прекръстим на "На баба ми хвърчилото..."
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Е що ще го кръщаваме на твое име? Търговеца пуска повече теми!
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
- Boleyn
- Легендарен флуудър
- Специалност: Българска филология
- Курс: завършил
Направо целия форум.Мила написа:Оф, целият раздел можем спокойно да го прекръстим на "На баба ми хвърчилото..."

- Mushmul
- Флъдзила
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: завършил
И аз. И както се вижда и други. И от това не следва ли логичния извод, че явно това, което хората очакват от една връзка не винаги е (само) любов? ...което пък отговаря на въпроса ти защо в тая тема се разискват някакви различни от любовта неща.Jamesmagno написа:А така. Искам всеки да се изкаже, ако може. Колко от вас са имали връзки, без да са били предварително влюбени?MidwinterSun написа:Предполага се, че без наличието на въпросното взаимно чувство изобщо няма да се появи начало на връзка.
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Факт. Понякога търсят едната проста взаимност, дори.. съмишленичество бих казала, а друг път - евтин заместител. И не че го търсят, а се примиряват с него, отказвайки да се борят.Mushmul написа:И аз. И както се вижда и други. И от това не следва ли логичния извод, че явно това, което хората очакват от една връзка не винаги е (само) любов?Jamesmagno написа:А така. Искам всеки да се изкаже, ако може. Колко от вас са имали връзки, без да са били предварително влюбени?MidwinterSun написа:Предполага се, че без наличието на въпросното взаимно чувство изобщо няма да се появи начало на връзка.
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Всъщност, явно преспокойно можем да махнем "само"-то.Mushmul написа:явно това, което хората очакват от една връзка не винаги е (само) любов
Дид,