Здравейте,
има ли някой, който е завършил или сега ще кандидатства магистратира -Трудови пазари и развитие на човешките ресурси?
Може ли да ми кажете от къде да се подготвям за казусите?
Стига плашил хората - изобщо не е труден! Просто трябва човек да следи новините и дискусиите, касаещи пазара на труда, които в момента са актуални в публичното пространство. И като си пише анализа, да погледне казуса от максимално много гледни точки.
That's it
P.S. При нас специално почти нямаше двойки.
"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Моля ви, хора, активизирайте темата. Обръщам се към вас с въпроса на колегата от миналата година. Въобще влиза ли някой друг, освен социолози, държавна поръчка в тази магистратура?
Прави каквото можеш... с това, което имаш... там, където си...!
Задавам си въпроса на трето място сигурно... за което се извинявам. За колко дни излизат оценките от изпита за тази МП? Не питам за класирането, а за самите оценки? Мерси предварително.
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
Привет Аз се интересувам от това къде ще излязат оценките - ще ги видим ли в електронната система, или трябва да се разкарваме до някакви табла и т.н.?
I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed.
Мина си 12ти тъй небрежно, естествено без никакви резултати, поне при мен... Писах един мейл на ръководителката на магистърската програма, да видим какво ще каже.
I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed.