географията-24ти юли
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- RuseF
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Да,пич.И аз имам само в 9 клас - 5,останалите години шестици.Ама да разбереш от форума,че не се взима оценката и да имаш колебания за балообразуващите ти оценки,това не е редно.Дипломите ви ги дадоха, предполагам,именно те са най-точния източник за оценките ти през годините.Хубаво е все пак да си ги знае човек,поне балообразуващите,защото самите те играят важна роля и при определянето на предмет за изпит,все пак.Трудно с балообразуващи под 5 може да се наредиш за СУ,но е възможно.ProvideR написа:е, значи съм 6,00hamann написа:За твоя голяма радост от 9ти клас не се взима оценката по география![]()
хахха голям смях, дори не знам този факт !!!
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!
Аз пък мисля, че зависи от училището. В езиковите и математическите гимназии е така, но примерно в техникумите май не е. (Защото в 9 клас в ег-та, мг-та и т.н. се учи материал за осми клас, който влиза в дипломата за основно).hamann написа:За твоя голяма радост от 9ти клас не се взима оценката по география

- Picklenose
- От дъжд на вятър
преговарям ЗЛО!!!Мислех,че темата съ мя забравил от предварителния за който я учих,но се оказа,че дори помня доста от цифрите
Оф нз за СУ сякаш не се притеснявам сега толкова,обаче във ВТ където са всички райони ме е страх кво ще дадат....така ми се омешиха всичките 8 района че......накрая ще се омотая и на изпита в СУ и с пръст в остата в края на лятото
Оф нз за СУ сякаш не се притеснявам сега толкова,обаче във ВТ където са всички райони ме е страх кво ще дадат....така ми се омешиха всичките 8 района че......накрая ще се омотая и на изпита в СУ и с пръст в остата в края на лятото
why don't you go outside and .... yourself?!
- Picklenose
- От дъжд на вятър