[КСК 2012] Журналистика и ВО
Модератори: svetlio.varna, Boromir
Re: [КСК 2012] Журналистика и ВО
Питай нещо сериозно, недей да пишеш глупости.
- shannna
- В началото бе словото
- Специалност: -
- Курс: кандидат-студент
А някой знае ли колко минути/часове/векове ще се пържим пред тая комисия? 
- Георги Герасимов
- Пишеща машина
- Специалност: Връзки с обществеността (PR)
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Колкото те преценят. Приблизително 5-10-15 минути 
O Captain! My Captain! (и O tempora, o mores от време на време)
-
Nafarforii
- В началото бе словото
- Специалност: Политология
1. Аз глупости не пиша.
2. Въпросът ми е изключително актуален ... Просто съм разочарован, че отново въведоха "соц" практиката на устния изпит и във ФЖМК. Не мога да си обясня защо, но съм сигурен, че ако запитам хората, които са го решили това, ще ми изредят доста "обективни" причини.
3. Не знам кой си, но по моя лична преценка още си първа година и съответно си в първата си сесия точно в момента. Предполагам и че още не си имал устен изпит. Аз от своя страна със скромната си двугодишна практика в СУ мога да претендирам, че съм имал опит с "устни" изпити и тяхната субективност.
4. Нали сме европейци? ЕС, Шенген и т.н? До колкото ми е известно в европейските университети няма устни изпити освен може би по актьорско майсторство.
2. Въпросът ми е изключително актуален ... Просто съм разочарован, че отново въведоха "соц" практиката на устния изпит и във ФЖМК. Не мога да си обясня защо, но съм сигурен, че ако запитам хората, които са го решили това, ще ми изредят доста "обективни" причини.
3. Не знам кой си, но по моя лична преценка още си първа година и съответно си в първата си сесия точно в момента. Предполагам и че още не си имал устен изпит. Аз от своя страна със скромната си двугодишна практика в СУ мога да претендирам, че съм имал опит с "устни" изпити и тяхната субективност.
4. Нали сме европейци? ЕС, Шенген и т.н? До колкото ми е известно в европейските университети няма устни изпити освен може би по актьорско майсторство.
.... THIS SHIT !
Устният изпит бил субективен, все едно писменият не е ... Дори писменият си е далеч по-субективен. На добре структурирани есета, без грешки и т.н., се пишат средни оценки, докато при устния, ако си имаш дар слово, какво могат да ти кажат или да направят?
-
Nafarforii
- В началото бе словото
На писмения изпит не мога да си покажа късата пола и гърдите.
.... THIS SHIT !
Ако в комисията, която те изпитва, има три жени, едва ли ще се трогнат от късата ти пола и пищните ти форми.
-
Nafarforii
- В началото бе словото
Още по - зле за мен, защото не съм най - големият красавец 
.... THIS SHIT !
А и не разбирам какво те притеснява фактът, че момичетата ще са с къси поли? Те не са ти конкуренция, защото се състезават помежду си. Ти гледай да сложиш една риза, едни обувки, ухили се до ушите на устния и си готов.
Здравейте
Тази година и аз ще кандидатствам Журналистика и имам някои въпроси. Честно казано се притесних доста за устния, тъй като няма достатъчно информация за него. Кой изпит има повече тежест- писменият или устният? Или са равностойни? А вярно ли е, че се наблюдава тенденция на предварителните да пишат по- ниски оценки?
По-важен ти е писменият, защото оценката от него се умножава по 3. Иначе по-рано в темата е писано по въпроса дали се пишат по-ниски оценки по време на първата сесия. Общо взето няма голяма разлика, но имай предвид, че за втората сесия се явяват повече студенти и затова има и повече хубави оценки. Иначе процентно не се различават много.
-
tydi
- В началото бе словото
Тази година ми се струва ,че са по-малко желаещите да влезнат журналистика.Вие какво мислите ? 
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Тази година е като всяка друга.
Има хора, които учат здраво и други , които разчитат на късмет, например, че желаещите са по-малко 
КН правеж
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
- shannna
- В началото бе словото
- Специалност: -
Не знам колко ще са желаещите,но мисля,че конкуренцията при нас ще е по-малка,защото бяхме първият випуск,който влезе с тестове след 7-ми клас.Като цяло писането ни е много зле.Това означава,че тези,които се явяват за спорта, директно отпадат.
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Абсолютно никога не разчитай на това! Има едно нещо наречено мал шанс... Както каза Минко Марков " Не разчитайте на това. Хората са единаци... " Това е просто съвет от мен, вие си решавате...shannna написа:Не знам колко ще са желаещите,но мисля,че конкуренцията при нас ще е по-малка,защото бяхме първият випуск,който влезе с тестове след 7-ми клас.Като цяло писането ни е много зле.Това означава,че тези,които се явяват за спорта, директно отпадат.
КН правеж