Никак. Беше идеално чист, като след магазина. Аз колкото и да го търкам не се получава вече толкова чист.rogertaylor написа:Извини ме, но това евфемизъм ли бешеFloWersOfEviL написа:Сънувах, че някой ми е излъскал тигана.![]()
![]()
Шантави сънища
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Re: Шантави сънища
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Виня wallpapera-а си за този сън, защото е с голям тигър, излегнал се на снега и редовно си мисля как бих го нагушкала и намачкала, ако нямаше веднага да ме схруска
:
Та, сънувам, че имам малко тигърче вкъщи
Ама не баш от най-малките, когато още са безобидни. И си го роша нещо, закачам го, обаче на него не му хареса и започна яростно да се върти да ме ухапе. Аз го хванах отзад за врата, за да му попреча да го направи, обаче хич не ми беше лесно да го удържа. А същевременно ми беше ясно, че ако успее да ме захапе, ще ми отиде ако не ръката, то поне някой пръст със сигурност. И за да реша проблема, го изхвърлих през прозореца на седмия етаж
Просто със свободната ръка го отворих и пуууф - долу
Погледнах да видя как е понесло удара със земята и го видях да тича през паркинга, понакуцвайки
Помислих си "Хубаво, аз си реших проблема, ама хората долу?" и се зачудих дали да се обадя на 166 или на 112 да им кажа, че тигър кръстосва улиците
Попитах домочадието, ама те ми казаха: "Не се занимавай с глупости, идвай да ядеш"
Аз реших, че явно ще се справям сама и се обадих на 112
Там един заспал женски глас каза: "Да, кажете" и аз ги уведомих, че един тигър се разхожда по улиците ан квартала и в момента е пред 102-и блок
През това време от кухнята настойчиво ме викаха да отида да ям
. Още по-апатичен глас в слушалката ми отвърна "Добре, благодаря"
. Аз казах "Моля" и затворих слушалката, като си помислих колко абсурдно съм прозвучала
.
Та, сънувам, че имам малко тигърче вкъщи
Помислих си "Хубаво, аз си реших проблема, ама хората долу?" и се зачудих дали да се обадя на 166 или на 112 да им кажа, че тигър кръстосва улиците
I wanna fall from the stars straight into your arms
- menina.do.mar
- Плиний Стари
- Курс: завършил
Значи трябва да си смениш wallpaper-а.
Но определено картини, образи и случки, с които човек се сблъсква през деня, играят голяма роля за сънищата.
На мен едната ми курсова е свързана с комунистическите издевателства и снощи сънувах, че ме преследват червени отряди, за да ми вземат лаптопа, а аз търча, облечена с шинел, през някаква гора. По-късно, незнайно как, се оказах в някаква църква, но отвътре изглеждаше досущ като Ректората. Докато се лутах вътре, се появи един поп, който ме заведе в градината на някаква стара къща, а след това ми я завеща.
На мен едната ми курсова е свързана с комунистическите издевателства и снощи сънувах, че ме преследват червени отряди, за да ми вземат лаптопа, а аз търча, облечена с шинел, през някаква гора. По-късно, незнайно как, се оказах в някаква църква, но отвътре изглеждаше досущ като Ректората. Докато се лутах вътре, се появи един поп, който ме заведе в градината на някаква стара къща, а след това ми я завеща.
"We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars..."
- inc
- Плиний Стари
- Специалност: Книгоиздаване
Сънувах, че Дид разказваше на мен и Миро как и защо е била лежала в затвора преди година. И това пред вратите на някакъв мол в един кучи студ в тъмна нощ. И разказваше за... интересното си (леко веролмно) изкарване на НГ.
Внимание! Форумът е пълен с психопати.
Внимание! Форумът е пълен с психопати.
Creating memories...
Nankuranaisa.
Nankuranaisa.
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Сега разбрах защо така се изсмяхте вчера на това изказване..
Психопатка ли ме нарече?! Звучи.. фатално
Психопатка ли ме нарече?! Звучи.. фатално
- menina.do.mar
- Плиний Стари
Сънувах, че се омъжвам за бразилския ни лектор. 
Сватбата ни бе традиционна българска, с ритане на менчета и всичките му фасони. Помня, че навсякъде имаше постлани черги и хранихме гостите с... мляко с ориз.
По едно време зазвуча боса нова и всички се качиха по масите. Аз се ядосвах и обяснявах, че така не се танцува, но никой не ме чу.
Не знам кое ме потресе повече - женихът или фактът, че на сватбата се сервира мляко с ориз, което мразя.
Сватбата ни бе традиционна българска, с ритане на менчета и всичките му фасони. Помня, че навсякъде имаше постлани черги и хранихме гостите с... мляко с ориз.
По едно време зазвуча боса нова и всички се качиха по масите. Аз се ядосвах и обяснявах, че така не се танцува, но никой не ме чу.
Не знам кое ме потресе повече - женихът или фактът, че на сватбата се сервира мляко с ориз, което мразя.
"We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars..."
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Сватба, а? Внимавай какво ще питаш сега в Р&С 
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Защо всички мразите мляко с ориз, бе, хора? Толкова гадно ли са ви го правили като деца, че да не можете да го понасяте?
А ако трябва да се изкажа по темата, наскоро сънувах нещо наистина шантаво, но към момента си спомням единствено това, че се спусках с някакъв гигантически кораб по бързеите на някаква река... и при един остър завой на реката, така де, стана корабокрушение
Събудих се, когато сънят се превърна в кошмар - намерих премазано от кораба, безжизнено котенце. 
А ако трябва да се изкажа по темата, наскоро сънувах нещо наистина шантаво, но към момента си спомням единствено това, че се спусках с някакъв гигантически кораб по бързеите на някаква река... и при един остър завой на реката, така де, стана корабокрушение
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

- inc
- Плиний Стари
- Специалност: Книгоиздаване
Съжалявам, но просто не можах да се сдържа. Човек очаква да кажеш дете или нещо такова, а ти...
Creating memories...
Nankuranaisa.
Nankuranaisa.
-
Angel_N
- Форумно зомби
- Специалност: Право
Буквално станах преди 40 секунди и пиша сега; едвам гледам. Сънувах, че си поръчвам такси, което да ме откара до Илинден, където живее приятелката ми. Обикновено стигам до там с метрото, но този път си поръчвам такси. Качвам се в таксито, което го кара някакъв полу-гол селяндур. Пита ме за маршрута и аз му обяснявам, но впоследствие му предлагам да минем по Сливница, щото беше обяд и по Сливница ще има по-малко коли, отколкото по центъра. Ок, тръгваме. Кара той, обаче изведнъж се набутваме на релсите на метрото. Обръща колата с предницата към идващия влак и спира, при което аз съм в егаси шока; не знам какво става! Идва влакът и почва да ни бута като детска количка пред него.
- Какво по дяволите правиш?! Това е лудост!!
- Спокойно бе! Така по-бързо ще стигнем.
И се движим така... Стигаме до някво място, където метрото се изкачва до повърхността и аз му крещя да излезе от релсите. Той го прави с неохота, при което му казвам нервно:
-Виж кво, ето ти 10 лева и по живо, по здраво... - казвам, докато му мятам нервно една банкнота.
Той си беше доволен от стечението на обстоятелствата, тъй че ги взе и нищо не каза. Слизам аз по някво зелено хълмче надолу, далеч от таксито, което беше някъде отгоре, и докато слизам чувам, че тоя ми се подиграва на якето.
- Лелее, виж се кво яке носиш - женско ли е, мъжко ли е?? Хахаха!
- Не знам за якето, ама тебе като те погледне човек се чуди жена ли си, мъж ли си... - му отвръщам аз и той се разхилва от тва, което му казвам, ама все пак тръгва след мене, а аз с по-бърза крачка си продължавам по пътя.
Тва е. По-бързо не можах да го разкажа, щото компютърът ми беше включен и просто станах от леглото и го написах веднага тука.
- Какво по дяволите правиш?! Това е лудост!!
- Спокойно бе! Така по-бързо ще стигнем.
И се движим така... Стигаме до някво място, където метрото се изкачва до повърхността и аз му крещя да излезе от релсите. Той го прави с неохота, при което му казвам нервно:
-Виж кво, ето ти 10 лева и по живо, по здраво... - казвам, докато му мятам нервно една банкнота.
Той си беше доволен от стечението на обстоятелствата, тъй че ги взе и нищо не каза. Слизам аз по някво зелено хълмче надолу, далеч от таксито, което беше някъде отгоре, и докато слизам чувам, че тоя ми се подиграва на якето.
- Лелее, виж се кво яке носиш - женско ли е, мъжко ли е?? Хахаха!
- Не знам за якето, ама тебе като те погледне човек се чуди жена ли си, мъж ли си... - му отвръщам аз и той се разхилва от тва, което му казвам, ама все пак тръгва след мене, а аз с по-бърза крачка си продължавам по пътя.
Тва е. По-бързо не можах да го разкажа, щото компютърът ми беше включен и просто станах от леглото и го написах веднага тука.
Живот, събран в един миг, в една дума. Цветето на духа.
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
А сънуваше ли, че сънуваш и после да се събудиш в съня си?
На мен редовно ми се случва.
I wanna fall from the stars straight into your arms
- chaplata
- Танцуващия с клавиатури
- Курс: втори
Сънувах, че ме пуснаха по VH1