право в су

Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
yvettexoxox
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

право в су

Мнение от yvettexoxox »

здравейте
видях, че има тема за правото, но там надали някой ще ми обърне внимание
та, 11 клас съм, уча в ПМГ и миналата година реших че ще уча право в СУ или УНСС
почнах да уча темите миналият месец, обаче изоставам заради празници и т.н.
приключих първата и сега почвам втората
уча от развити теми от човек, който сега е много добър учител по история; около юли би трябвало да съм ги приключила и ще почвам с тестовете, заради унсс
информацията смятам че е пълна в темите,но ме притеснява първо това че не мога да се ориентирам как се изчислява бала? и ако може да ми кажете и за УНСС ще е супер..
другото което е, оценките ми от изпита по история, бел и тази от дипломата по бел ще са отлични, ако седна да уча по продължително време (което ще направя), но по история от дипломата положението е доста зле : ( имам 4 в десети клас, сега нямам представа, уж уча повече, но с кофти госпожа не се получава.. :| та , дали имам някакъв шанс да вляза с по-ниска оценка по история? ако имам 6,тици тези 2 години (което мисля няма как да стане но все пак), ще е 5.33, което не е чак толкова зле май..

едит:на повишителен абсурд, като се има в предвид че тази .... жена, е в комисията и няма да ми пише повече :pale:
доста съм заблудена, знам, обаче ако не ми го каже някой който вече учи там, няма да се оправя посмъртно, мерси предварително на отзовалите се :- ) ))
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Re: право в су

Мнение от thegirl »

Напротив, темата е точно за това и винаги ще се намери някой да ти отговори, ако знае отговорите.

Ето балообразуването: http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... ltet/pravo

Като оценка от дипломата е оценката от матурата по БЕЛ и по история (ако е такава втората матура, а ако не е, тогава се взима от дипломата).
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Re: право в су

Мнение от Kristo »

Хей, и аз бях в пмг, преди правото...

а тази година (с много голям късмет) ще завърша...

Как лети времето...

--------

За бъдещи въпроси относно кандидатстването Право в СУ - в тази тема http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 68&t=20240

От модератор
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Заключено

Обратно към “КСК 2012-2013”