inc написа:Привет, Мър! (Щом така ти допада)
1. Някой стана ли ти по-симпатичен след запознанството на живо? А по-антипатичен?
по-симпатичен - Вяра, щото преди да я видя нямах съвсем никакво мнение за човека, който стои зад Фейт ноу мор. по-антипатичен няма..
2. Защо продължаваш да не идваш на форумни? Има ли още хора, с които не си успяла, а искаш да се запознаеш?
щото се събирате много хора

а аз асоциирам групиките с лоши неща..
а искам да се запозная със Жокера, Търговецът на кристал и Ирина (ама тя не е от форума)
3. Какво не би си причинила по отношение на външния вид?
трудно бих отрязала косата си много късо...
4. Кога за последно си била с НАИСТИНА къс маникюр?
преди Коледа. ръцете ми изглеждат нелепо, преди да свикна да ги гледам по тоя начин.. после ноктите израстват и положението се пооправя..
5. Има ли форумци, с които поддържаш по-активен/редовен контакт отвъд форума?
двама. и двамата не са активни в писането... единичт дори не влиза или влиза два пъти годишно.
6. Би ли запознала някой от нефорумните си приятели (близки) с (поне част) от нас?
да. въпреки опасенията ми от непреодолими различия
7. Какво ти е дал форума? И какво ти е взел?
обогатил ме е с най-разнородна информация. дал ми е приятели, запознал ме е със стойностни хора. взел ми е време, което пък щях да вложа в нещо тъпо и безсмислено
8. По-рядко или по-често излизаш в "клошарски" вид?
рядко. покрай малките депресийки, в които изпадам..
9. След изминалото време: доволна ли си от "най-щурата си постъпка" (да си преориентираш тотално образованието)?

доволна съм от решенията, които взех в оня период, щото резултът за момента го виждам положителен.. но ми липсва икономиката със сигурност
10. Какъв тип заведения харесваш - барове, ресторанти, кръчми, сладкарници, ме'Ани?...
напоследък се чувствам добре навсякъде, стига мястото да е съобразено с компанията. но наскоро ми показаха арт хостел-а - в е' такова място е невъзможно да вирея повече от 10 минути.
11. Кое е последното културно мероприятие, което посети? (представяне на книга, театрална постановка, изложба, концерт...)
киното не се брои, нали

бех на '' за мишките и хората''
12. Всъщност доколко си меломан? Отразява ли се музиката, която слушаш на душевното ти състояние, по колко време и отделяш? Обичаш ли да посвещаваш част от деня си само за музика, или тя е по-скоро фон на ежедневните задачки?
не съм въобще меломан. разбирам музиката като фон, без който мога и да мина. Обаче пък се радвам да намеря нещо хубаво и да си го слушам с кеф
13. Каква музика НЕ харесваш?
електронната
14. Кое е най-милото нещо, което някой е правил за теб напоследък?
Мила ми написа приказка. Сестра ми ми донесе шоколад..
15, Харесваш ли стайни растения?
да, но трябва да си намеря кой да ги гледа. мене не ми се получава..
16. Лято или зима?
зима
17. Пердета или щори?
вкъщи има щори.. в моя дом някой ден ще има пердета и завеси..
18. Светло или тъмно?
тъмно
19. Има ли човек,от когото очакваш да се включи още в Размислите ти?
не.
20. Какво пропуснахме а те попитаме предния път?
гледам ли турски сериали
А, да...
Опиши форумци с ... пижами/нощници или каквото ти се стори подходящо за дейността
СПАНЕ...
флауърс ъф ивъл
Силви
Мила http://www.idlewildlondon.com/user/prod ... ss_350.jpg
Болейн
Мушмул
the girl
Crippled Alice
Inc
Pisobella
Lunactic moon
Lithium
Disney-World
Вяра
fluffy cloud
Търговецът на кристал
aз (имам такава в шампанско)
Ако имаш нерви и желание може после и за
НЕспане.
aaa... айде всички по леглата! кво е тва НЕспане?!