Волейбол в су...
Модератори: ники, Methuselah
-
mimikrmvr
- В началото бе словото
- Специалност: Софтуерно инженерство
- Курс: първи
Re: Волейбол в су...
Някой може ли да каже в понеделник кога има часове по волейбол? 
- _sonrisa_
- Флъдзила
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
През целия ден от 8,30 сутинта до 17:30 след обяд, когато започва последния час 
-
mimikrmvr
- В началото бе словото
Благодаря ти много!
А нали е сигурно, че последният час почва в 17:30, да не се окаже, че ще се разкарвам напразно 
-
ImUrNightMare
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
При положение че първия семестър съм ходил на волейбол, нужно ли е пак да се записвам за втория семестър или продължавам пак в същия час и същия ден . И кога започват часовете пак ? иии... ако трябва пак да се записваме къде и кога ? Мерси предварително ...
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Обратна връзка:
Не е нужно да се записваш отново. Когато са ти заверявали книжката преподавателят би следвало да ти каже кога почват часовете за втория семестър (от коя дата). Обикновено (карам по спомени) почват втората седмица на март. Часовете обикновено са си същите и можеш да си го смениш спрямо програмата. Отиваш там, когато ти е удобно и се прехвърляш в друга група при нужда.
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
-
kvg
- В началото бе словото
- Специалност: Физика
- Курс: втори
Не е така. Аз съм при Кремена Трифонова и трябва отново да се записвам - което е и логично. Очевидно програмата ще е различна, очевидно и удобните часове ще са различни. Съответно трябва да се правят нови групи. Датите за записване, които ми казаха са от 29.02 до 02.03. Мястото е ясно - в мазето под старата зала.
-
Tenebrvs
- В началото бе словото
- Специалност: Криво
Колега това за датите от преподавател ли идва ? Понеже и на мен ми се върти 29ка в главата, но в телефона съм си отбелязал, че от 21 започват да правят новите програмиkvg написа:Не е така. Аз съм при Кремена Трифонова и трябва отново да се записвам - което е и логично. Очевидно програмата ще е различна, очевидно и удобните часове ще са различни. Съответно трябва да се правят нови групи. Датите за записване, които ми казаха са от 29.02 до 02.03. Мястото е ясно - в мазето под старата зала.
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Да, но това не води "записване", а просто.. де да знам.. преустройка на програмата. Щом си се записал първия семестър си се водиш там и втория.kvg написа:Не е така. Аз съм при Кремена Трифонова и трябва отново да се записвам - което е и логично. Очевидно програмата ще е различна, очевидно и удобните часове ще са различни. Съответно трябва да се правят нови групи. Датите за записване, които ми казаха са от 29.02 до 02.03. Мястото е ясно - в мазето под старата зала.
-
kvg
- В началото бе словото
Спомен нямам. Последния час, преподавателката ни събра всички и ни каза датите. Тогава съм си ги записал в календара и би трябвало да са правилни.Tenebrvs написа:ова за датите от преподавател ли идва ? Понеже и на мен ми се върти 29ка в главата, но в телефона съм си отбелязал, че от 21 започват да правят новите програми![]()
Да, така съм съгласен, наистина терминът не е „записване“. Предполагам, че никой не би направил голям проблем, ако се действа по твоят метод - отиваш да играеш и се разбираш с преподавателя, но ми се струва по-редно все пак да си драснеш името в някой от списъците за съответните ден и час.FloWersOfEviL написа: Да, но това не води "записване", а просто.. де да знам.. преустройка на програмата. Щом си се записал първия семестър си се водиш там и втория.
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Аз не казах нещо по-различно : )
или иначе казано: си пишеш имато в списъка с удобния за теб час (ако не е препълнен вече).FloWersOfEviL написа:Отиваш там, когато ти е удобно и се прехвърляш в друга група при нужда.
-
zhivko_draganov
- В началото бе словото
Здравейте! Тъй като нямам възможност да посещавам занятията(за работещите е почти невъзможно), а сигурно има и други като мен, в началото на учебната година избрах ас.Стоянов(лека му пръст, беше разбран и добър човек), който в последствие беше сменен от друг асистент(запознахме се с госпожата при даването на заверките, но не съм сигурен за името и, ако някой го знае моля да каже). Ще може ли да ми кажете има ли някакъв имагинерен вариант да взема заверка и оценка втория семестър, при положение че нямам нито едно присъствие. Някой говорил ли е с асистента по такъв въпрос и ако да какъв е бил отговорът и?
-
kvg
- В началото бе словото
Почти нулев. Даже хората, които нямаха заверен първи семестър, трябваше да направят двойно повече присъствия през втория, за да им признаят първия.
- _sonrisa_
- Флъдзила
- Специалност: Право
Ще трябва да отработваш.. много сериозно.. ( напълно те разбирам - в същото полижение съм, но вече съм направила 1-2 присъствийца) Иначе Кремена се казва преподавателката (фамилия никой не знае
)
Don't wanna be a Bulgarian idiot! : D
-
ralisa
- В началото бе словото
- Специалност: испанска филология
Здравейте. Аз също искам да се запиша на волейбол, само че искам да попитам тези групи отбори ли са или са просто някакви групи? И има ли някакви мачове или турнири с други университети, примерно?