Kristo, голям познавач си, обаче животът не е само във виртуалното пространство, има и реални, много повече от 699 мб
В коя държава жените са най-красиви
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- punch
- От дъжд на вятър
- Специалност: филология
- Курс: друг
Re: В коя държава жените са най-красиви
Лесни са в добрия смисъл на думата, щото повечето не са толкова високомерни за разлика от нашите надути чалгарки и псевдомоделки. Така че ги харесвам и по двете причини.
Kristo, голям познавач си, обаче животът не е само във виртуалното пространство, има и реални, много повече от 699 мб
ЕВРИБАДИ ДЕНС!
Всичко зависи от това как се позиционираш
(с) Андрей Миркин
The Мацки
Welcome to St.Tropez
(с) Андрей Миркин
The Мацки
Welcome to St.Tropez
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Ако ще са реални предпочитам българки, а не чужденки....
Инак тва ми напомни на една моя статия в не!новините за сашка васева.... ех младини...
Инак тва ми напомни на една моя статия в не!новините за сашка васева.... ех младини...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- punch
- От дъжд на вятър
- Специалност: филология
- Курс: друг
Тебе ти е на две крачки, ти си в Бургас. Що не свалиш някоя рускиня или украинка?
ЕВРИБАДИ ДЕНС!
(с) Андрей Миркин
The Мацки
Welcome to St.Tropez
(с) Андрей Миркин
The Мацки
Welcome to St.Tropez
- Catherine
- Летящите Пръсти
- Специалност: Нордистика
- Курс: втори
Аз да допълня на Кристо поста за романските държави, че според мене румънките слагат и италианки, и испанки, и французойки в малкия си джоб. Сигурно заради по-смесените гени, не знам.
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/

http://predi13.pernik-bg.com/

- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Навсякъде има красиви жени, но човек не може да бъде с всички и в това е мъжката трагедия... 
Into the endless we ride... 
- menina.do.mar
- Плиний Стари
- Курс: завършил
Италианките и французойките са силно прехвалени. Мои приятели, които живеят в Италия, са ми казвали, че далеч не всяка дама е Моника Белучи и общо взето всяка по-засукана е телевизионно лице. Когато ходих, аз също не забелязах някакво нашествие от красавици. Това важи и за Франция и Швейцария. Болшинството испанки и португалки са тип "морена" - мургави, с тъмни очи и коса и като цяло не са кой знае колко интересни.
Скандинавките са високи, с хубава бяла кожа, което по мое мнение им отрежда достойно място сред европейските красавици.
Но източноевропейките май наистина сме най-хубави, защото сме много различни като типажи. Има по-светли, по-смугли, пъстрооки, тъмнокоси - всякакви комбинации.
От останалата част от света вероятно южноамериканките заслужават най-голямо внимание - венецуелки, колумбиийки и прочие латини от сапунени сериали. Бразилките са по-скоро горещи и чаровни, отколкото красиви, но и те влизат мощно в графата на най-желаните жени.
И всъщност alter ego е прав - навсякъде има красиви жени и навсякъде има отчаяни мечтатели от мъжки пол, които всячески опитват да бъдат с всички.
Скандинавките са високи, с хубава бяла кожа, което по мое мнение им отрежда достойно място сред европейските красавици.
Но източноевропейките май наистина сме най-хубави, защото сме много различни като типажи. Има по-светли, по-смугли, пъстрооки, тъмнокоси - всякакви комбинации.
От останалата част от света вероятно южноамериканките заслужават най-голямо внимание - венецуелки, колумбиийки и прочие латини от сапунени сериали. Бразилките са по-скоро горещи и чаровни, отколкото красиви, но и те влизат мощно в графата на най-желаните жени.
И всъщност alter ego е прав - навсякъде има красиви жени и навсякъде има отчаяни мечтатели от мъжки пол, които всячески опитват да бъдат с всички.
"We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars..."
- Crippled Alice
- Легендарен флуудър
- Специалност: Италианска филология
- Курс: трети
Рускините според мен - най-вече като по-млади, де - са много красиви. Даже ми стои да им е като отличителна черта. Обаче няма как да се каже само една страна, а и красотата е супер субективна.
Ще ви кажа къде са най-готините мъже обаче - в Унгария

Ще ви кажа къде са най-готините мъже обаче - в Унгария
Източноевропейките и по-конкретно българките са най-арни
Южноамериканките са близо
Рускините са ми нек'ви пластмасови всичките
Южноамериканките са близо
Рускините са ми нек'ви пластмасови всичките
The more you want, the easier you are to exploit
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Ти сериозно ли?Crippled Alice написа: Ще ви кажа къде са най-готините мъже обаче - в Унгария![]()
Аз за жените не мога да кажа, обаче по отношение на мъжете поддържам тезата, че сърбите са масово най-красивите, И нямам предвид Ноле, а съвсем обикновените сърби, с които се разминаваш на улицата, докато се разхождаш из Белград. Хърватите също ми направиха добро впечатление.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
Е, може ли такова нещо? Ние ви четкаме, вие ни обиждате
Скандално
Скандално
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Що бе? И моят мъж си е българин и го харесвам (достатъчно, че да го избера да си е "мой" - което хич не е малко), но като цяло... С една колежка веднъж бяхме седнали на центъра в Русе и оглеждахме (съвсем тенденциозно, щото имахме малко време и нищо за правене) мъжете, които минаваха по въпросната улица... Е, в продължение на 40 минути не мина и един, който дори да беше интересен, камо ли чаровен или красив. В Бургас беше същата работа, а като гледам напоследък и в Стара Загора какви типове са останали...Имам чувството, че или вкусът ми се е променил, или чаровниците са емигрирали.
Истината е, че съм виждала точно 5-ма българи, чиято красота по един или друг начин ме е поразила. За 26 години не са твърде много, предвид факта, че над 25 от въпросните години съм прекарала на родна земя. Четвърт век - 5 човека. Е...
За няколко часа в Сърбия станах разногледа направо. И пак казвам - не актьори и прочее звезди, просто обикновени хора, с които се разминаваш на улицата.
Истината е, че съм виждала точно 5-ма българи, чиято красота по един или друг начин ме е поразила. За 26 години не са твърде много, предвид факта, че над 25 от въпросните години съм прекарала на родна земя. Четвърт век - 5 човека. Е...
За няколко часа в Сърбия станах разногледа направо. И пак казвам - не актьори и прочее звезди, просто обикновени хора, с които се разминаваш на улицата.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
Е, ние сме в Шопия бе, къде ни търсиш по села и паланки? 
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Е, сега... най-красивите жени не сте само в София...The Stig написа:Е, ние сме в Шопия бе, къде ни търсиш по села и паланки?
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
Вярно, и във Варна има хубави 
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
За жените - определено клоня към Южна Америка, не мога да кажа конкретно коя страна. За мъжете - определено западните ни съседи. И сърбите и макитата са 
I wanna fall from the stars straight into your arms