FloWersOfEviL написа:
Ама.. ама.. тези уклончиви отговори са.. мой специалитет : )
във момента наистина положението в главата ми е твърде неясно.
Факинчи, като казваш компромиси.. с всичко ли би направила компромис наистина? Всичко ли можеш да простиш? Ако не, какво не?
Компромис със своите желания, мечти, амбиции, доколкото преценя, че нещото, заради което жертвам своето, е по-значимо.
'всичко' е крайно
(или безкрайно
), радикално и обширно понятие. а аз съм умерен човек. после разбирам прошката като следствие от лично осъзнаване на собственото нравствено и психическо превъзходство. това е един вид личен катарзис. Но това си е и жест, отправен към другия, при условие, че прошката е поискана. затова много зависи дали виждам бъдеще с човека срещу себе си. Не знам какво не бих простила.. но ако няма смисъл от общи бъдещи отношения, не бих понесла и нaй-безобидните неща..
не разсъждаваме ли всички така?
Защо напусна форума последния път? А защо се върна?
не помня защо си тръгнах.. хванах вълната на доброволно форумно напускане... ако си прегледам мненията назад, ще разбера конкретния повод.. но пък имам висока форумна производителност и бая ше трябва да търся..

върнах се, заради
мненията на хората.
Какво може да те вбеси. Ма наистина много да те ядоса?
плиткоумието.. жестокостта... и злобата
А какво те усмихва, ама така.. с лекота?
котенца

като видя стойностни неща.
Бе.. форум-нефорум, верно, не се ли иска страшна дързост да поканиш 20 непознати у вас на купон?
никога не бих нашравила такова нещо. аз с непознати хора не говоря. Форумът-нефорумът сближава много хората. Има покана за продължение и попълване на липсващите бройки..
Кой часовник повече те кефи?
Този или
този? Ако никой не те кефи, то какви харесваш ти?
за какво й е на жена часовник?
и кънки
(първият

)
Айде, за ника няма да те питам, мисля, че вече ми е ясен отговорът

айде да не прекъсваме традицията.
И един въпрос, с който съм те запомнила още от първите си Р&С: Ягоди или чуреши?
чееееерешиииииииииииииии!
П.П. Мисля, че е крайно време да излезем на един стабилен женски форумен бар, какво ще кажеш? Там вече няма как да се разминете с Мила, хахахахахаха
и аз така мисля. стига да има
мъже във бара