Миналата седмица не ходих (бях болна), и се чудя дали най-сетне са оправили залата и да мъкна екипа си или и утре ще си говорим с човека на двора (и да не нося нищо)
Проблеми със спорта - записване, заверки и пр.
Модератори: ники, Methuselah
- jenesais
- Постоянно присъствие
- Специалност: Право
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Re: Спорт в СУ
Въпрос към тези, които ходят на йога:
Миналата седмица не ходих (бях болна), и се чудя дали най-сетне са оправили залата и да мъкна екипа си или и утре ще си говорим с човека на двора (и да не нося нищо)
?
she'd started smoking poetry
-
kvg
- В началото бе словото
- Специалност: Физика
- Курс: втори
Re: Спорт в СУ
Не ходя на йога, но ще си позволя да ти отговоря. Залата вече се експлоатира. Тази сряда имахме волейбол в нея. 
- Impossibilities
- В началото бе словото
Re: Проблеми със спорта - записване, заверки и пр.
Някой може ли да ми каже дали е възможно да се ходи на спорт и по време на сесията, или трябва да сме приключили с посещенията преди това? До кога трябва да сме взели заверка?
Предварително се извинявам, ако въпросите ми вече са били задавани, но темата е станала дългичка.
- ники
- Легендарен флуудър
- Курс: пети
Мисля, че по време не сесията не се провеждат спортни занятия.
-
nikits
- В началото бе словото
- Специалност: Физика
- Курс: първи
Здравейте колеги,
първи курс съм и не съм на ясно, как стоят нещата.Спорта ми е задължителен и има вероятност, да не взема заверка. Какво става, ако нямам- ще мога ли да запиша 2рия семестър, имам ли право на стипендия.....
първи курс съм и не съм на ясно, как стоят нещата.Спорта ми е задължителен и има вероятност, да не взема заверка. Какво става, ако нямам- ще мога ли да запиша 2рия семестър, имам ли право на стипендия.....
- ники
- Легендарен флуудър
Постарай се да вземеш заверка, не е толкова сложно. Иначе мисля, че можеш да запишеш, но за стипендия не съм убеден.
-
didaksan
- В началото бе словото
- Специалност: История
Здравейте! Имам следния въпрос какво се случва ако не запишеш спорт, а ти е задължителен. В смисъл ситуацията е малко по-сложна и уж съм записан пък не съм, друг е въпроса колко съм ходил.... Така значи "записах се" в срока на фехтовка, но просто си бях забравил студентската книжка (и факултетния номер) и ми записаха само името. Без фак. номера се съмнявам да са ме записали - така че спорт нямам първи семестър, апък дори и по някакви неведоми пътища да съм записан няма да имам заверка, защото не съм стъпвал. I курс история съм и спорта ми е задължителен. И тъй като аз съм като римляните и винаги се подготвям за най-лошото може ли някой да ми каже какви са ми спасителните опции? Благодаря предварително!
- ники
- Легендарен флуудър
Не е бедствие. Би могло да вземеш спорта догодина.
-
didaksan
- В началото бе словото
- Специалност: История
Аха а иначе какво става? Не че смятам да пробвам и все пак 
- ники
- Легендарен флуудър
Не съм сигурен. Спортът, струва ми се, ти дава определени кредити и имаш задължителен спорт. Вече за колко години е, ти трябва да си кажаеш. Ако е само за една година, можеш да го вземеш и догодина.
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Обратна връзка:
Ако спортът ти е задължителен, ама задължителен като задължителен, то тогава предвид спорта, на който си се записал, не би трябвало да имаш проблеми. Така или иначе всеки нов семестър записването се подновява - така че в началото на летния просто не си забравяй студентската книжка. И след това не забравяй да се явиш на изпита си на края на годината 
Заверката по спорт от първия семестър не е ключово да присъства. Нито пречи на записването на втория, нито на кандидатстването за стипендия (не е невзет изпит, все пак.)
Така че all of you, chill out. Но ако сте при някой от строгите и изискващи треньори, вторият семестър може да ви се наложи да се потрудите, за да нямате проблеми с взимането на изпита.
Заверката по спорт от първия семестър не е ключово да присъства. Нито пречи на записването на втория, нито на кандидатстването за стипендия (не е невзет изпит, все пак.)
Така че all of you, chill out. Но ако сте при някой от строгите и изискващи треньори, вторият семестър може да ви се наложи да се потрудите, за да нямате проблеми с взимането на изпита.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

- Cliff Burton
- Паисий
- Специалност: География и Биология
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Някой от ходещите на футбол да сподели дали може сега да тренирам? Първият семестър не се записах, просто нямаше как да го вкарам в програмата... Иначе 2 години ходя на този спорт 
When you walk through a storm,
hold your head up high!
Walk on through the wind!
Walk on through the rain!
Though your dreams be tossed and blown…
Walk on, walk on with hope in your heart … and You'll Never Walk Alone!!
You'll never walk alone!
hold your head up high!
You'll never walk alone!
- ники
- Легендарен флуудър
Дали можеш да се запишеш не знам, но никой няма да те върне. При нас редовно си идват някакви хора да ритат, които не са записани.
- Cliff Burton
- Паисий
- Специалност: География и Биология
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Благодаря за съдействието, Ники. Летният семестър идвам да ритам, може и да се засечем

When you walk through a storm,
hold your head up high!
You'll never walk alone!
hold your head up high!
You'll never walk alone!
- Equilibrium
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: МО
Сори, че преповтарям, но просто да се уверя дали правилно съм разбрал.MidwinterSun написа:Заверката по спорт от първия семестър не е ключово да присъства. Нито пречи на записването на втория, нито на кандидатстването за стипендия (не е невзет изпит, все пак.)
III курс МО съм, спортът ми е задължителен. По съображения не можах да присъствам, направих 4 присъствия сега (волейбол), но асистентът каза, че ме има в списъците, но ме няма записан в Департамента, т.е. не фигурирам официално.
С две думи - няма как да ми даде заверка, каза просто да присъствам нужните пъти втория семестър (т.е. 20, но аз вече имам 4 - 16). Тази ситуация в никакъв случай не ми пречи на записването за 2-ри семестър, или пък на явяването на изпити в текущата сесия, така? Просто ще трябва да си налегна задника и да ходя по два пъти на седмица на волейбол от март месец.