Кой беше последният филм, който гледа? [vol.2]

Архив на теми от "Студентски живот".
Заключено
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Re: Кой беше последният филм, който гледа? [vol.2]

Мнение от Търговецът на кристал »

Дид, списък с филми за когато ти се пла'е (не мога да си намеря буквата на тая клавиатура): "City of Angels", "Message in a Bottle", "What Dreams May Come", "La Vita e' Bella". И други има, но в момента само за тич се сещам. И "Кино "Парадизо".
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
memento mori
Драскач
Специалност: Журналистика
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от memento mori »

Като за биографична спортна драма много, много добре. Бенет Милър се утвърждава здраво в биографичните филми след "Капоти". А пък зад сценария стои Соркин. Не мога да кажа, че съм кой знае колко впечатлен от Брад Пит, но пък Сиймур Хофман (както винаги) си е сила, а и дебелакът (чието име не знам) също радва. Може и да влезе в личния ми топ 15 за годината.
http://www.facebook.com/pages/Chris-Cor ... 9825058611

I tried to make everything meaningless but the rain got in and made it a mess.
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Само една модераторска вметка - виждам, че сме на стр. 101 от темата, но смятам да пусна новата като за Нова година, така че тази ще остане още 2-3 дни.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Borisg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Borisg »

jenesais написа:"The skin I live in". През цялото време бях ей така :shock: , особено, когато малко по-рано от повечето хора зацепих коя е Вера.

Брутален, отвратителен, но определено велик филм.

Яя, иначе аз наскоро гледах "Ново кино "Парадизо" и почти щях да се разплача на финалната сцена. Много красив филм, въпреки че ме остави със смесени чувства и не съм сигурна дали ми хареса изцяло (за разлика от "Малена", която си е култова).
и аз зацепих преждевременно :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Току що довърших втората Кунг-фу панда, след като сума ти време ми седя на харда (и след като сума време я чаках да излезе с прилично качество), и трябва да призная, че беше добро продължение на първия филм. Не ми се случи докато я гледах да се замисля "уффф, това тук е много тъпо" или "баталните сцени са скучни и неоригинални". И изобщо, съм много доволна.

(Псст, Ели, на темата не й ли е време да се превърне в трилогия? :Р )
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

Шерлок Холмс - Игра на сенки. Отидох с големи очаквания за предния филм и определено се оправдаха. Добре дадени 5 лева :)
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Налиииииии!Макар да имам разни забележки, де. Но все пак...

Силве, давам й още 2 дни - малко по-горе на страницата писах, че ще пусна другата като новогодишна. :)
Аз въртя първите сезони на "Приятели", тъй че няма да допринеса кой знае колко в темата.
В края на ноември
Заключено

Обратно към “Студентски живот - АРХИВ”