oooo, лейди ин ред
а мене ми се струва, че нещо твърде много се вживявате с цветния маркер.., аз пък да ви кажа.
топикът на темата позволява анималистични тълкувания и импровизации.
Научи ме тате да крада коне!
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
Re: Научи ме тате да крада коне!
la douleur exquise
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Тълкуванията и импровизациите са различни от флъда (и специално за теб не пиша в червено, но пък и не ми се струва, че това за тълкуванията трябва да ти го обяснявам точно на теб).
Разбирам, че темите на ФФФ го провокират, но поне тази можеше да тръгне в някакво нормално русло, вместо да се изредите една камара интелигентни форумци да казвате какви плюшени животни искате за Коледа.
Аз съм търпеливо добиче и оставям темата отключена. Ако обаче нещата се запазят в този дух, дори няма да си играя да трия флъда, а направо ще я архивирам.
Разбирам, че темите на ФФФ го провокират, но поне тази можеше да тръгне в някакво нормално русло, вместо да се изредите една камара интелигентни форумци да казвате какви плюшени животни искате за Коледа.
Аз съм търпеливо добиче и оставям темата отключена. Ако обаче нещата се запазят в този дух, дори няма да си играя да трия флъда, а направо ще я архивирам.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Току-що ми съобщиха, че един мой втори братовчед си е купил кон...
Вижда ми се странно... Поне да беше аквариум... 
Into the endless we ride... 
Кон в аквариум?
По темата - аз искам мравояд
По темата - аз искам мравояд
The more you want, the easier you are to exploit