Научи ме тате да крада коне!
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- FightForFreedom
- Паисий
Научи ме тате да крада коне!
Може ли човек да се научи как да срещне и спечели любов незаменима?
Бъдете съвършени, както е съвършен и небесният ваш Отец (Мат. 5:48).
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Re: Научи ме тате да крада коне!
Да се "научи" как "да срещне"? Те тия работи със срещането конкретно не стават ли случайничко... така...? Виж, по отношение на спечелването и задържането на въпросната лИбоФФ има изписано много, така че веееероятно може и да има някакъв алгоритъм. Може и да няма.
Но ако мога да споделя едно наблюдение - не повтаряйте грешките от предишни връзки в следващите. Предполага се, че щом вече сте ги направили веднъж, следва да сте си извлекли съответната поука. Един вид, ако предишната ви приятелка ви е зарязала, защото сте й изневерил, е твърде малко вероятно следващата да предполага по подразбиране, че сте в отворена връзка и да е очарована, ако тръгнете да си веете коня. Или пък, ако са ви зарязали защото вашето "ще ти се обадя" включва и едно неизречено "...някога", което може да е както утре, така и след 2 седмици или месец, станете една идея по-конкретен и коректен.
Друга рецепта не съм открила. Ако мацката/момъкът/нещото ви харесва такива, каквито сте, просто не прецаквайте нещата с твърде чести неприятни изненади и отклонения. Ако не ви харесва, то това ще си проличи (много) бързо и поне няма да си губите взаимно времето. А ако сте избрали трети вариант и се правите на нещо, което не сте и ви бият шута, поне не обвинявайте голмайстора.
Но ако мога да споделя едно наблюдение - не повтаряйте грешките от предишни връзки в следващите. Предполага се, че щом вече сте ги направили веднъж, следва да сте си извлекли съответната поука. Един вид, ако предишната ви приятелка ви е зарязала, защото сте й изневерил, е твърде малко вероятно следващата да предполага по подразбиране, че сте в отворена връзка и да е очарована, ако тръгнете да си веете коня. Или пък, ако са ви зарязали защото вашето "ще ти се обадя" включва и едно неизречено "...някога", което може да е както утре, така и след 2 седмици или месец, станете една идея по-конкретен и коректен.
Друга рецепта не съм открила. Ако мацката/момъкът/нещото ви харесва такива, каквито сте, просто не прецаквайте нещата с твърде чести неприятни изненади и отклонения. Ако не ви харесва, то това ще си проличи (много) бързо и поне няма да си губите взаимно времето. А ако сте избрали трети вариант и се правите на нещо, което не сте и ви бият шута, поне не обвинявайте голмайстора.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- menina.do.mar
- Плиний Стари
- Курс: завършил
Ех, то ако съществуваше рецепта как да срещнеш и после да задържиш любовта, нямаше да има самотен човек на тая земя.
А това чувство твърде често е лишено от всякакво съждение и логически връзки. И колкото по-необяснимо, толкова по-силно е. Стигнала съм до печалния извод, че колкото по-зле съм се отнасяла с един мъж и не съм го допускала да обземе съзнанието ми, толкова по-силно ме е обичал, а колкото повече съм давала, толкова по-разочарована съм оставала. Според Съмърсет Моъм в любовта винаги единият обича, а другият се оставя да бъде обичан. Не е много приятно, но май е доста вярно. Щастливци са онези, между които има взаимна любов и двустранна готовност за компромиси.
А това чувство твърде често е лишено от всякакво съждение и логически връзки. И колкото по-необяснимо, толкова по-силно е. Стигнала съм до печалния извод, че колкото по-зле съм се отнасяла с един мъж и не съм го допускала да обземе съзнанието ми, толкова по-силно ме е обичал, а колкото повече съм давала, толкова по-разочарована съм оставала. Според Съмърсет Моъм в любовта винаги единият обича, а другият се оставя да бъде обичан. Не е много приятно, но май е доста вярно. Щастливци са онези, между които има взаимна любов и двустранна готовност за компромиси.
"We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars..."
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Може разбира се, а именно като срещне достатъчно любови заменими
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Сравнението между любими и коне в тази тема е плашещо...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ми аз жени-коне не познавам, или поне избягвам да цитирам у форома...alter ego написа:Предполагам, не и за девойките...
Аз пък искам пони.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
къде на шега, къде не - няма да се учудя ако накрая приключите с мъже, които са споменатите "кон" или "ленивец"...
Аз пък ща русалка...
Аз пък ща русалка...
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
Ама нормална или анадолска?Kristo написа:Аз пък ща русалка...
Срещането зависи от това, как се променяш във времето. Спечелването - от това, което си научил през това време. За задържането си има друга цака, която е резултат от двете предишни. Аз не съм добър източник - знам само схемата, иначе импровизирам.
- Scion of balance
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: трети
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
А ключ искате ли? Щото натам отиват нещата, да ви кажа честно.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
Into the endless we ride...