Дати за изпитите + Правилник за прием
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
firequeen
- От дъжд на вятър
- Специалност: Английска филология
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Re: Дати за изпитите + Правилник за прием
извинявам се предварително ако въпросът ми не е за тази тема ,но тъй като след дълго търсене не намерих нищо и се чудя дати за изпитите 2012 година кога излизат. Питам защото видях , че другите университети са обявили вече графици ,а за СУ нищо не успях да намеря
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
За миналата кампания са ги обявили края на Януари, вероятно и сега ще е така. Има време 
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
-
firequeen
- От дъжд на вятър
- Специалност: Английска филология
- Обратна връзка:
ОК, Благодаря за бързия отговор !
- SugarWithSpice
- От дъжд на вятър
- Специалност: Журналистика
Здравейте! Да се включа и аз в темата като кандидат-студент за СУ... Много ме вълнуваха датите за изптите и не мога да разбера защо толкова късно ги обявяват..По принцип трябва да излязат в сайта на СУ нали?
също така исках да питам дали има някой от специалност Политология, Журналистика или Скандинавистика, защото се чудя кое да ми е първото желание.. Цялото ми колебание се състои от това, че всеки ме съветва да уча нещо друго и да си търся работа като журналист
също така исках да питам дали има някой от специалност Политология, Журналистика или Скандинавистика, защото се чудя кое да ми е първото желание.. Цялото ми колебание се състои от това, че всеки ме съветва да уча нещо друго и да си търся работа като журналист
"Най-хубавото се вижда само със сърцето. Най-същественото е невидимо за очите."
Екзюпери
Екзюпери
- liv
- Стенограф
- Специалност: право
- Курс: втори
Няма защо да бързаш толкова много, обявяват ги към края на януари. Все пак ориентировъчно - предварителната сесия е през април (някои изпити към края на март, може биSugarWithSpice написа:Здравейте! Да се включа и аз в темата като кандидат-студент за СУ... Много ме вълнуваха датите за изптите и не мога да разбера защо толкова късно ги обявяват..По принцип трябва да излязат в сайта на СУ нали?
А за специалностите мога да те съветвам да пишеш това, което ти искаш най-много. Но все пак според мен от гореизброените най-добре е да посочиш скандинавистиката като първо желание.
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
- SugarWithSpice
- От дъжд на вятър
Благодаря за отговора! Някъде прочетох, че няма предварителен изпит по английски език наистина ли е така? Защото предполагам има адски много хора, които с това ще кандидатстват и би било нелепо да няма предварителен 
Екзюпери
Екзюпери
- liv
- Стенограф
- Специалност: право
- Курс: втори
Не, по английски няма предварителен.SugarWithSpice написа:Благодаря за отговора! Някъде прочетох, че няма предварителен изпит по английски език наистина ли е така? Защото предполагам има адски много хора, които с това ще кандидатстват и би било нелепо да няма предварителен
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
- SugarWithSpice
- От дъжд на вятър
Голяма тъпотия е точно по езиците да няма предварителни изпити в СУ 
Екзюпери
Екзюпери
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Специалност: Компютърни науки
- Обратна връзка:
Ами... ще видим какво ще стане с изпита по Математика, дали и там ще го направят "тъпня" 
Относно езиците, няма голяма полза от два изпита, тъй като специалностите, където се изисква изпит по език (вкл. и англ.) не са чак толкова много, като например математиката.
Относно езиците, няма голяма полза от два изпита, тъй като специалностите, където се изисква изпит по език (вкл. и англ.) не са чак толкова много, като например математиката.
КН правеж
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
- Eärwen
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
по математика единствено справочника на СУ ли може да се използва? И един малко глупав въпрос,но...има ли проблем,ако преди това сме изкарали една година или семестър в друг ВУЗ ?
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Да, само този на СУ.
Няма проблем. Дори, ако си си взела някой изпит има вероятност да ти го признаят, ако го учиш и в новата специалност в СУ.
Няма проблем. Дори, ако си си взела някой изпит има вероятност да ти го признаят, ако го учиш и в новата специалност в СУ.
Бъди себе си, има достатъчно други хора.