Дати за изпитите + Правилник за прием

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
firequeen
От дъжд на вятър
Специалност: Английска филология
Курс: първи
Обратна връзка:

Re: Дати за изпитите + Правилник за прием

Мнение от firequeen »

извинявам се предварително ако въпросът ми не е за тази тема ,но тъй като след дълго търсене не намерих нищо и се чудя дати за изпитите 2012 година кога излизат. Питам защото видях , че другите университети са обявили вече графици ,а за СУ нищо не успях да намеря
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Мнение от thegirl »

За миналата кампания са ги обявили края на Януари, вероятно и сега ще е така. Има време ;)
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
firequeen
От дъжд на вятър
Специалност: Английска филология
Обратна връзка:

Мнение от firequeen »

ОК, Благодаря за бързия отговор !
Аватар
SugarWithSpice
От дъжд на вятър
Специалност: Журналистика

Мнение от SugarWithSpice »

Здравейте! Да се включа и аз в темата като кандидат-студент за СУ... Много ме вълнуваха датите за изптите и не мога да разбера защо толкова късно ги обявяват..По принцип трябва да излязат в сайта на СУ нали?
също така исках да питам дали има някой от специалност Политология, Журналистика или Скандинавистика, защото се чудя кое да ми е първото желание.. Цялото ми колебание се състои от това, че всеки ме съветва да уча нещо друго и да си търся работа като журналист :scratch:
"Най-хубавото се вижда само със сърцето. Най-същественото е невидимо за очите."
Екзюпери
Аватар
liv
Стенограф
Специалност: право
Курс: втори

Мнение от liv »

SugarWithSpice написа:Здравейте! Да се включа и аз в темата като кандидат-студент за СУ... Много ме вълнуваха датите за изптите и не мога да разбера защо толкова късно ги обявяват..По принцип трябва да излязат в сайта на СУ нали?
също така исках да питам дали има някой от специалност Политология, Журналистика или Скандинавистика, защото се чудя кое да ми е първото желание.. Цялото ми колебание се състои от това, че всеки ме съветва да уча нещо друго и да си търся работа като журналист :scratch:
Няма защо да бързаш толкова много, обявяват ги към края на януари. Все пак ориентировъчно - предварителната сесия е през април (някои изпити към края на март, може би :scratch: ), а редовната - юни, юли.
А за специалностите мога да те съветвам да пишеш това, което ти искаш най-много. Но все пак според мен от гореизброените най-добре е да посочиш скандинавистиката като първо желание.
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
Аватар
SugarWithSpice
От дъжд на вятър

Благодаря за отговора! Някъде прочетох, че няма предварителен изпит по английски език наистина ли е така? Защото предполагам има адски много хора, които с това ще кандидатстват и би било нелепо да няма предварителен :shock:
Екзюпери
Аватар
liv
Стенограф
Специалност: право
Курс: втори

Мнение от liv »

SugarWithSpice написа:Благодаря за отговора! Някъде прочетох, че няма предварителен изпит по английски език наистина ли е така? Защото предполагам има адски много хора, които с това ще кандидатстват и би било нелепо да няма предварителен :shock:
Не, по английски няма предварителен.
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
Аватар
SugarWithSpice
От дъжд на вятър

Голяма тъпотия е точно по езиците да няма предварителни изпити в СУ :x
Екзюпери
brasence
Постоянно присъствие
Специалност: Компютърни науки
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

Ами... ще видим какво ще стане с изпита по Математика, дали и там ще го направят "тъпня" :D

Относно езиците, няма голяма полза от два изпита, тъй като специалностите, където се изисква изпит по език (вкл. и англ.) не са чак толкова много, като например математиката.
КН правеж

"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
Аватар
Eärwen
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Eärwen »

по математика единствено справочника на СУ ли може да се използва? И един малко глупав въпрос,но...има ли проблем,ако преди това сме изкарали една година или семестър в друг ВУЗ ?
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Мнение от thegirl »

Да, само този на СУ.
Няма проблем. Дори, ако си си взела някой изпит има вероятност да ти го признаят, ако го учиш и в новата специалност в СУ.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”