Има, има. Много повече има. При котките го има този момент с хаоса, че различните фелиноложки организации признават различни породи котки. Така се оказва, че една котка съществува в Щатите, но не и в Европа и обратното. Пълна каша.Crippled Alice написа:Селкърк рекс - http://www.youtube.com/watch?v=SNLJDR-X ... =endscreen![]()
![]()
Супер яка котка! Не съм предполагала, че съществуват толкова видове котки.
1. Какво обичаш повече - да си стоиш вкъщи на спокойствие и да си почиваш или да се забавляваш навън? - и двете по равно. Имам нужда и от двете. Иначе животът ми става еднообразен и изморителен.
2. Харесва ли ти да домакинстваш? А правиш ли го? - В действителност има някакъв елемент на удоволствие, когато си шетам из вкъщи. Пък и е готино да видиш крайния резултат.
3. Кажи ни някоя случка, от която те е срам. И някоя забавна. Абе каквото си решиш и смяташ, че искаш да споделиш с нас
4. Любим женски парфюм? - Доскоро любимият ми парфюм се оказа, че е излязъл от производство. Новият, който зае челното място в класацията, е Boss Orange. Някой ден ще си отделя парите да си го купя.
5. Защо толкова много обичаш котки? - Може би защото винаги съм живяла с тях. И защото са гушкави. И защото не се подчиняват - имат силно чувство за достойнство и човек трябва да си спечели уважението им. Да имаш приятелството и любовта на една котка е много специално усещане - подобно на това, което изпитваш, когато си постигнал много трудоемка цел.
6. Махаш ли някога от врата си онази джунджурийка с котката? - О, да! Нося я наистина много често, но по-често не я нося
7. Можеш ли да плуваш? А да караш ски/сноуборд? - Да плувам се научих някъде в 3-4 клас. Със ски/сноуборд съм се пробвала единствено на PlayStation
8. Най-екстремното ти преживяване? - Буквално адреналиново - бънджи скокът. Имам предвид самия скок и секундите непосредствено преди него, когато се провежда истинската борба - разумното желание да скочиш и непосилния инстинкт да направиш крачка назад и да се откажеш. Сблъсъкът на двете е невероятно силно усещане.
9. Обичаш ли маркови дрехи? Въобще, робуваш ли на разни имена, без значение за какво става дума? - Ако имах парите, бих робувала всеки ден до края на живота си на Армани. Имам тук-таме някоя блузка, пуловер или дънки на марката и съм абсолютно влюбена в тях, никога не съм виждала нищо тяхно, което да не ми е харесало. Също съм голям фен на Есприт.
10. Гнус ли те е от насекоми? - Да, с изключение на калинките. Пеперудите ме е страх, че мога да ги нараня без да искам, толкова деликатни ми изглеждат.
11. Някакъв странен навик? - Ами, то не е точно навик, но имам нервни ръце - винаги трябва да правя нещо с пръстите си, иначе се чувствам странно и не на място. Освен това не мога да пиша с химикалка. Е, не че не мога, но ми е неудобно - почеркът ми е по-грозен и ръката ми се изморява много по-лесно. Предпочитам да използвам писалка. На всичкото отгоре колегите ме бъзикат, че луксозната Черути, която ми е подарък от майка ми и която ползвам редовно, приличала на вибратор.