menina.do.mar
Аз пък винаги съм ти асоциирала ника с Лив Тайлър. А то какво излезе накрая - Ливърпул.
В този ред на мисли:
1. Защо избра точно този отбор? Когато започнах сериозно да следя английския футбол, Жерар Улие прекарваше последните си дни като наставник на Ливърпул. Отборът не беше в блестяща форма, впоследсвтие се появи Бенитес и т.н. и т.н. (пак започнах да се впускам в подробности

) Просто ми беше интересно да наблюдавам как мърсисайдците се съвземат постепенно и поемат по пътя към върха. Следват класическите истории с финала на ШЛ през 2005, стабилната игра и така. Общо взето се получи съвсем спонтанно, не съм избирала.
2. Кой е мачът, който никога няма да забравиш? Тук отново ще заговоря за Шампионската лига. Втората среща на четвъртфиналите с/у Челси през 2009. Тогава падна толкова реване, че не беше истина. Яд ме беше затова, че и двата отбора бяха много добри (естествено, че играта на Ливърпул беше несравнима

), беше адското зрелище, но въпреки това паднахме. Толкова се бях въодушевила по едно време, че от скачане и емоции без малко да си счупя ръката.

Друга велика среща беше и мачът с Арсенал през същата година (мисля че след седмица-две след загубата от Челси-това го казвам, защото дати не помня), но този път в Премиършип.
3. Колко точно се прецака Челси, закупувайки Фернандо Торес? 
Според мен е рано, а и трудно да се даде точен отговор в момента. Но очакванията бяха големи, нормално е да има и разочарования. Признавам, че вече не ме е яд за трансфера, защото и Торес, и Челси се прецакаха еднакво. Но нека да не омаловажаваме факта, че Торес все пак отбеляза някой друг гол.