thegirl
1. Защо liv? Защото обичам да гледам футбол (макар че напоследък нямам много време да следя какво се случва в разните първенства) и съм фен на Ливърпул.
2. Любим филм? Хм..Много са.

The Phantom of the Opera, The Green Mile, Before Night Falls, The Pianist, Sweeney Todd, The Count of Monte Cristo... Има и още, но да не се впускам в подробности.
3. Любим жанр? Драма, комедия, психотрилъри, ужаси, приключенски и каквото се сетиш още.

Резервирана съм по отношение на екшъна.
4. Кой потребител първи ти направи впечатление и с какво? Честно казано не помня. Регистрирах се преди повече от година заради КСК. Започнах да пиша по-редовно сравнително късно, но ако не ме лъже паметта първо си писах с Das Erste, защото и тя беше много активна по това време.
5. Ако беше модератор, щеше....? Предполагам, че щях да бъда много
лоша.

Щях непрекъснато да тормозя спамърчетата като мен.
6. А би ли станала? Не мисля. Ако стана, ще трябва сериозно да огранича безсмислените си постове.
7. Опиши се с 2 думи, а с 1 изречение. Ух, мразя подобни въпроси.

Обичаща живота. (Поне опитваща се да го прави, независимо какви са обстоятелствата.) Е, не мога само с две думи.
8. Каква искаше да станеш като малка? Аз все още си мисля, че съм малка.

Но ако се върнем с десет години назад-художник. Винаги съм имала афинитет към изкуството. В по-късен етап на преден план бяха танците, сега актьорството.
9. Имаш ли хоби, какво е то? Съвсем обичайни и стандартни неща - обичам да чета, гледам филми, времето да се постопли-разходки. И още куп глупости.
10. Къде би желала да живееш? По-отношение на страна-Швейцария. Но в интерес на истината никога не съм възприемала идеята да пуснеш корени на едно място. Според мен човек трябва да пътува и опознава. Е, когато му дойде времето, щеш не щеш се налага да се установиш някъде. Поне такива са впечатленията ми от живота.
11. Гледаш ли сериали, кои? През последните месеци не следя сериозно почти нищо. A иначе The Big Bang Theory, Two and a Half Men, Gossip Girl. Има и още, но няма да изброявам..
12. Какво обичаш да правиш през свободното време? Виж девети въпрос, по-скоро отговор.
13. Готвиш ли? А какво обичаш да правиш най-много? Да, когато имам време. Не мисля, че имам нещо любимо, което обичам да готвя. Всичко,
което мога.

Понеже в момента имам повечко време, гледам да се усъвършенствам.
14. Любим текст на песен. Не съм се замисляла, честно.

Имам много любими песни. По-късно като се сетя ще споделя.
15. Поздрави ни с песен. Нямам идея дали изобщо някой ще и се израдва, но все пак.