за какво ти е нужно нещо, което не го знаеш точно какво е?
Помощ и съвети всякакви
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
Re: Помощ и съвети всякакви
la douleur exquise
- Гуньо Простия
- Пишете, о, братя
Много ми хареса още когато за първи път изгледах епизода и веднага започнаха да ме осеняват идеи за приложението му:снимане на страници,когато не ми се ходи до книжарница,сдобиване със съдържанието на книжата,които преподавателите оставят на катедрата в почивките или пък възможността да се използва от потока,чиито писмен изпит хронологично е последен в някаква последователност от дни/часове.fak написа:
"Демокрацията трябваше да ни донесе справедливост,но вместо това ни донесе правова държава."

-
bormanbg
- В началото бе словото
- Специалност: Социални дейности
- Курс: пети
- Адрес в галерията на СУ: http://forum.uni-sofia.bg/gallery/
- Обратна връзка:
Ами опитай по шпионските магазини из нета - там поне има купища информация...ако не те задоволят българските, опитай в руските магазини
Има доста подобни устройства...
Някой може ли да ми каже къде в студентски град има сервиз за лаптопи и колко ще ме оръсят за почистване и евентуални сменяна на вентилатора
В момента температурата му варира между 80-90 градуса и нз какво да го правя 
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Обратна връзка:
Почистването в повечето сервизи се върти около 30 лева. Но ако твоят никога не е бил чистен, дори и с прахосмукачка поне, е твърде вероятно едно добро изчистване от насъбралия се прах да е всичко, което е необходимо, за да си работи нормално.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

- Dr Dulcamara
- Постоянно присъствие
- Специалност: Физика
- Курс: завършил
Опитайте да изсмучете праха с прахосмукачка. При загасен компютър тръбата се долепя последователно до всички вентилационни отвори/мрежи и се изчаква 5-10 секунди. Това се повтаря няколко пъти. При мен дава добър резултат.gerchooo написа:... за почистване и евентуални сменяна на вентилатораВ момента температурата му варира между 80-90 градуса и нз какво да го правя
Ако температурата остава висока, трябва да се отиде на сервиз. Възможно е да е "прегоряла" топлопроводящата паста между процесора и радиатора. Това е много опасно! Случвало ли се е при голямо натоварване компютърът да замирише особено за кратко време?
За сервиз не знам.
П.П.
Писали сме едновременно с MidwinterSun.
чистен е преди 6 месеца.на msi,конструкцията е друга и не става с прахосмукачка.мерси все пак ще го нося на сервиз 
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ако не можеш да го чистиш с прахосмукачка, ще трябва да го даваш на сервиз, дам. Аз моят го прахосмуча на всеки 3-4 месеца, защото му се натрупва прах и почва да грее.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.

- punch
- От дъжд на вятър
- Специалност: филология
- Курс: друг
Gym топки къде се продават?
Откъде в София мога да си закупя gym топки? Ще ви бъда признателен ако ми посочите откъде.
ЕВРИБАДИ ДЕНС!
Всичко зависи от това как се позиционираш
(с) Андрей Миркин
The Мацки
Welcome to St.Tropez
Всичко зависи от това как се позиционираш
(с) Андрей Миркин
The Мацки
Welcome to St.Tropez
Някой да има идея къде у Шопия мога да намеря алкохолна рулетка? Ако може и да е някъде където няма да ми смъкнат кожата (изпитвам известна привързаност към нея) ще е супер
The more you want, the easier you are to exploit
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
bezpanika.com - 36лв, прекрасен комплект, подарявала съм такава и съм изпивала такава. Гарантирам качествено напиване 

Да ми препоръчате (сребърна) бижутерия у Шопия?
The more you want, the easier you are to exploit
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Сребърни бижутерии - под път и над път. Това да искаш. Нещо конкретно ли ти трябва, за да искаш препоръчан магазин?

- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
На "Алабин" има едно магазинче, не много голямо, но има богат избор и цените са добри. Ако се тръгне от бул. "Витоша" по "Алабин" не от страната на Съдебната палата, а от другата, след стотина метра и след няколко магазина за обувки е магазинчето.The Stig написа:Да ми препоръчате (сребърна) бижутерия у Шопия?
I wanna fall from the stars straight into your arms