Световен шампион 2006

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор
Аватар
inaccessibility
Летящите Пръсти

Мнение от inaccessibility »

Италия!!! - направо ме разби вчерашният мач... два гола в послените минути от продължението!!!

да видим днес кой ще е - Франция или Португалия :?:

Все ми се иска да видя Франция и Италия на финала...
Аватар
Capriciosa
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Capriciosa »

Каквото и да кажем за този мач,мисля,че все ще е малко.От години не бях виждала Италия толкова убедителна като игра,и то срещу може би най-силния отбор на първенството.Още първото полувреме трябваше да им вкараме,не да се мъчим до последно.А Фабио Гросо заслужава паметник-той изкара дузпата срещу Австралия,той ни спаси и снощи.На евентуални дузпи просто не ми се мисли какво щеше да стане...Сигурно Леман пак си беше подготвил листче в чорапа за това как azzurri-те бият дузпи :D Сега и срещу Португалия,и срещу Франция имаме реални шансове,дано Липи знае как да ги оползотвори.FORZA :wav:
Аватар
PrincessSuperstar
Драскач

Мнение от PrincessSuperstar »

ООО, италианците направиха страхотна игра! Щеше да ме е яд, ако се беше стигнало до дузпи, и късметът беше определил победителя, защото те определено си заслужиха победата. Сега да отпадне Франция, и Португалия- шампиони, але але! :hello1:
Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

НЯМА ДА СЕ ПРЕДАДЕМ ЛЕСНО, ВЪПРЕКИ ЧЕ ГУБИМ НА ПОЧИВКАТА С ГОЛ ОТ ИЗМИСЛЕНА ДУЗПА. САМО ПОРТУГАЛИЯ!
Да живее отбора на Форум СУ
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

е не, аз просто вече съм БЯСНА, БЯСНА, БЯСНА - не стига че отпадна Бразилия, ами и Германия сега. и прехвалените портокалци и те - това е най-отчайващия вариант за финал - жабари срещу "петли"... няма справедливост :evil: :evil: :evil:
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Съгласен. Дано поне жабарите си го върнат за 2000-та
Аватар
PrincessSuperstar
Драскач

Франция спечели с чист късмет... Ако не беше тая дузпа, не ги виждам на финала. А португалците имаха е*а*и малшанса!
Сега да се надяваме поне Италия да си спечели купата, Португалия- бронза :!: , и да чакаме на следващото първенство да играят и наш'те убавци :lol:
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

PrincessSuperstar написа:Сега да се надяваме поне Италия да си спечели купата, Португалия- бронза :!: , и да чакаме на следващото първенство да играят и наш'те убавци :lol:
какъв бронз за португалия бе, какви шест-пет, баси, германците ако не успеят поне до трето място да се доберат, язък им на отбора и на това, че са на свой терен, и въобще на всичко :evil:
но вярно - по-добре жабарите, отколкото франция, да станат шампиони, всеки ме кефи повече от тъпите франсета. ама като си знам тъпия късмет - когото подкрепям, все пада :evil: :evil: :evil:
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
PrincessSuperstar
Драскач

Хм, франсетата никак не са тъпи, при това имат доста добри играчи. Просто в този мач Португалия играха по-добре.
Аватар
RuseF
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от RuseF »

PrincessSuperstar написа:Просто в този мач Португалия играха по-добре.
Топспорт написа: двубой, в който атаката преобладаваше, но и едната, и другата единайсеторка трудно достигаха до голови положения.

Възпитаниците на Сколари опитваха да превземат вратата на Бартез предимно с далечни удари, повечето от които неточни или лишени от сила. Далеч по-ефективна се оказа тактиката на "петлите", които с бързи контратаки в крайна сметка достигнаха до гола.
Франция заслужава да играе финал !!! (най-малкото след като се пребори с Испания и Бразилия)
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

Русев,може и така да е за Франция,но Италия заслужава да стане световен шампион :P
Toto-I will remember
Аватар
PrincessSuperstar
Драскач

Далеч по-ефективна се оказа тактиката на "петлите", които с бързи контратаки в крайна сметка достигнаха до гола.

Франция заслужава да играе финал !!! (най-малкото след като се пребори с Испания и Бразилия)
В първото изречение няма реален смисъл ;) "Петлите" не стигнаха до гола с бързи контракти, а с чист късмет. С дузпа.

Иначе - да, Франция заслужава да играе на финал, само че Италия е шампионът :D
Аватар
RuseF
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от RuseF »

Ice_Spirit написа:Италия заслужава да стане световен шампион :P
PrincessSuperstar написа:само че Италия е шампионът :D
И аз подкрепях Италия дотук,но ми се струва,че Франция заслужава повече титлата,играе добре,отстрани моите фаворити Испания и Бразилия,въпреки лошия старт..Колебая се,но който и да спечели ще съм доволен.Айде за да има противоречие,фаворизирам "петлите" ;)
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Отвратително!

Обаче сеа ко стаа? Едните или другите жабари? Тва е случай при който много ми се иска, ама няма как и двата отбора да загубят. Винаги съм изпитвал отвращение от тях! И от едната от двете страни.
Ба маа му! Се едно играят Уефски и Сесекато!
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Аватар
inaccessibility
Летящите Пръсти

Мнение от inaccessibility »

за Франция съм, макар че не съм оптимист за финала :!: :!: :!:
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”