Явно има защо... като грима: никога не остават твърде дълго;
Още една истина за мъжете ]:)
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- Росен Тимчев
- Живее, за да пише
- Joyride
- Пишеща машина
... като кафето: най-добрите са горещи, силни и не ти дават да спиш цяла нощ;
...като хороскопите: винаги те съветват какво да правиш, но като правило - грешат
... като мини-полите: разсееш се за малко и ще оголят краката ти;
... като адвокатите: в каквото и да ги обвиняват, те все ще си намерят един вагон оправдания;
ето в тези намерих няколко истини
...като хороскопите: винаги те съветват какво да правиш, но като правило - грешат
... като мини-полите: разсееш се за малко и ще оголят краката ти;
... като адвокатите: в каквото и да ги обвиняват, те все ще си намерят един вагон оправдания;
ето в тези намерих няколко истини
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
- KeineSonne
- Писаружяк
- Обратна връзка:
Нека съм справедливМъжете са като... Миксер - трябва ти, но не си съвсем сигурна защо.
Мъжете са като... Шоколад - сладък, приятен и обикновено се лепят право за задните ти части
Мъжете са като... Кафе - най-хубавите са богати (на
вкус), топли и могат да те държат будна цяла нощ.
Мъжете са като...Рекламите - не можеш да вярваш на нито една дума, която казват.
Мъжете са като... Компютрите - трудни за разбиране и никога нямат достатъчно памет.
Мъжете са като... Хладилна чанта - зареди ги с с бира и можеш да
ги заведеш където и да е.
Мъжете са като... Копирни машини - трябват ти за размножаване, и май това е всичко.
Мъжете са като... Държавни ценни книжа - трябва им дълго време да стигнат до състояние на зрелост.
Мъжете са като... Място за паркинг - хубавите вече са заети, а тези,
които са останали са или (за) инвалиди или са прекалено малки.
Мъжете са като... Пуканки - удовлетворяват те, но само за малко.
Мъжете са като... Снежна буря - никога не знаеш кога ще дойде, колко сантиментра ще е и колко време ще продължи (издържи).
Мъжете са като... Банан - колкото по-стар става, толкова по-малко твърд е.
Мъжете са като... Новородено - сладко в началото, но след това ти омръзва да оправяш след него.
++++
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
ейй, това го приемам като лична и професионална обида кумулативно, да си имаме уважениетоJoyride написа:ето в тези намерих няколко истини... като адвокатите: в каквото и да ги обвиняват, те все ще си намерят един вагон оправдания;![]()
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Ми ти туй ако го не можеш какъв адвокат ще излезе от тебе?nrggirl написа:ейй, това го приемам като лична и професионална обида кумулативно, да си имаме уважениетоJoyride написа:ето в тези намерих няколко истини... като адвокатите: в каквото и да ги обвиняват, те все ще си намерят един вагон оправдания;![]()
!!!
- Joyride
- Пишеща машина
nrggirl написа:ейй, това го приемам като лична и професионална обида кумулативно, да си имаме уважениетоJoyride написа:ето в тези намерих няколко истини... като адвокатите: в каквото и да ги обвиняват, те все ще си намерят един вагон оправдания;![]()
!!! а и все си мисля, че това с увъртането и многословието е по-типично за жените. поне за мен е много типично, откак се помня майка ми ми се кара, че за всяко нещо си намирам по десет оправдания... което пък на свой ред ме окуражава, че не съм сбъркала в избора си на професия, муахахаха
![]()
![]()
хехехх
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
некадърен. то и иначе няма гаранция деpora_e_priqtel написа:Ми ти туй ако го не можеш какъв адвокат ще излезе от тебе?nrggirl написа:ейй, това го приемам като лична и професионална обида кумулативно, да си имаме уважениетоJoyride написа:ето в тези намерих няколко истини... като адвокатите: в каквото и да ги обвиняват, те все ще си намерят един вагон оправдания;![]()
!!!
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ми че аз гладна ще остана, ако ги решавам от раз. да живеят съдебните срокове и отлагането на делото за след три месеца - дори няма да има нужда аз да се напъвам да го мотаяpora_e_priqtel написа:Същото и ако се печелиш делата от раз вместо да ги мотаеш по 20 години
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
еее, тука съвсем на война срещу адвокатите го обърнахте, не е честно... банкерите да не са по-добри, пък за тях няма толкова вицове
... и ако щете вярвайте, но едно от първите неща, които научих в първи курс беше, че добрият адвокат е този, който умее да слуша. в последно време се убедих, че е точно така - многото приказки ей тъй ни в клин, ни в ръкав, обикновено са признак единствено на некомпетентност и повърхностност...
п.п. а ако ще си разправяме вицове - и аз знам доста, от първи курс се подготвям срещу такива удари, не можете ме учуди
п.п. а ако ще си разправяме вицове - и аз знам доста, от първи курс се подготвям срещу такива удари, не можете ме учуди
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!