Шантави сънища
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Dark Harvest
- Пишете, о, братя
- Специалност: Биотехнологии
Re: Шантави сънища
Ако можеш да контролираш съня...

Хармонизирай се със ситуацията и изкорени източника на агресията с едно движение-основен принцип на Иайдо.
Единственото нещо, което желая е ръка на приятел с меч накрая.
- jenesais
- Постоянно присъствие
- Специалност: Право
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Сънувах в подробности как един час се гримирам и разгримирам, за да се забавя нарочно за някаква среща с някакви хора, които в реалността не съм виждала с години.
Сънувах и особено проникновен философски разговор с един свой учител алкохолик от гимназията.
А после и как Бийтълс се замерят един друг с тигани.
Сънувах и особено проникновен философски разговор с един свой учител алкохолик от гимназията.
А после и как Бийтълс се замерят един друг с тигани.
she'd started smoking poetry
Не знам какво съм сънувал, ама като се събудих, възглавницата ми беше на другия край на стаята ...
- Mushmul
- Флъдзила
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: завършил
Имах форумен съъъън!
Сънувам аз, че е имало форумен купон. Не се знае къде е бил, но всички вече са си тръгнали освен Ангел, аз и братовчедка ми(?!). Лафим си нещо и в един момент Ангел казва, че започва да му става лошо. След 5 секунди вече е припаднал и ние не можем да го свестим. Появява се баща ми, който ни съветва да го зарежем и да си ходим.
Аз и братовчедка ми не можем просто така да оставим Ангел и затова решаваме да го сложим в една инвалидна количка. Незнайно как се озоваваме на улицата бутайки количката. На мен ми хрумва, че можем да се обадим за линейка и почваме да се чудим какъв беше номера. В крайна сметка се сещаме, че беше 135(
) и звъним. А баща ми постоянно продължава да натяква как само си губим времето и на Ангел нищо му няма. Тия от Бърза помощ се оказват някакви идиоти и 5 пъти не могат да разберат адреса и затова им казвам да идват и като наближат да ми се обадят, за да им обясня как да стигнат. По това време братовчедка ми вече се е превърнала на Мила, а баща ми в Георги. След разговора с Бърза помощ се оглеждаме и изведнъж осъзнаваме, че Ангел е изчезнал. Потърсихме го около 5 мин и в крайна сметка решихме, че се е оправил и си е тръгнал.... 
Сънувам аз, че е имало форумен купон. Не се знае къде е бил, но всички вече са си тръгнали освен Ангел, аз и братовчедка ми(?!). Лафим си нещо и в един момент Ангел казва, че започва да му става лошо. След 5 секунди вече е припаднал и ние не можем да го свестим. Появява се баща ми, който ни съветва да го зарежем и да си ходим.
- lunatic_moon
- Вазов
- Специалност: Компютърни науки
Само гадости сънувам напоследък 
Сънувах, че ще се омъжвам. Действието започва в една църква, в която аз и бъдещият ми мъж стоим на една пейка и чакаме попа да приключи с предната сватба. Но когато свърши церемонията, попът излезе да си почине и ни остави да чакаме. Мълчахме, чакахме, мълчахме и чакахме и накрая ми писна и отидох да се запозная с мъжа си, защото не може да да не си знаем дори имената. (Сладък беше. Поне в сънищата си имам вкус за мъже
) Запознахме се. Установихме, че сме гладни. Огледахме се наоколо и видяхме един кашон с вафли "Боровец". Нападнахме го. След още неопределено време чакане пристигна една жена с прошарена коса да ни уведоми, че ще започваме скоро. Излязохме навън, където ни чакаха гостите. И с тях тръгнахме да направим няколко снимки. Вървяхме по един каменен мост над река. Красиво момиче ми намигна и както бях с бялата рокля просто скочих от моста. Не паднах в реката, а върху каменния бряг и след няколко мига се изпарих. Върху водата имаше черни балончета. А церемонията продължаваше като чувах как две жени обсъждат замърсяването с олово на реката и как едната разказва, че е направила сладки със замърсената вода - сладките, които гостите са изяли в началото на тържеството.

Сънувах, че ще се омъжвам. Действието започва в една църква, в която аз и бъдещият ми мъж стоим на една пейка и чакаме попа да приключи с предната сватба. Но когато свърши церемонията, попът излезе да си почине и ни остави да чакаме. Мълчахме, чакахме, мълчахме и чакахме и накрая ми писна и отидох да се запозная с мъжа си, защото не може да да не си знаем дори имената. (Сладък беше. Поне в сънищата си имам вкус за мъже
- Dark Harvest
- Пишете, о, братя
- Специалност: Биотехнологии
Само не разбрах от какъв зор скочи при намигването...

Хармонизирай се със ситуацията и изкорени източника на агресията с едно движение-основен принцип на Иайдо.
Единственото нещо, което желая е ръка на приятел с меч накрая.
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Днескашния ми сън беше култов:
Действието е през студената война. Аз работя като момче за всичко във фризьорски салон, но реално от мазето почва таен бункер в случай на ядрена война. И шефа на салон и "гърлите" са до един шпиони. После се оказва, че и мен са ме вербували и освен да се правим на фризьори, събираме данни за атаки от САЩ. И по време на съня ми казва генерала - ми то САЩ са изстреляли атомна бомба към нашия град и нямаме време за евакуация на нас самите, па кво остава на целия град (а салона се намираше баш в центъра на град тип соц-архитектура, но имаше до нас супермаркет като от съвремието) - и генерала вика - пращам те - имаш 5мин, влизаш у супермаркета, купуваш едни провизии, че не ни достгат и на бегом се връщаш в салона: затваряме за обедна почивка, всички влизаме в бункера 200м по-надолу и чакаме...
И аз в целия ужас тичам към магазина, пазарих на бързо, ама не мога да кажа за кво бързам, даже по пътя отказах една лелка, която идваше да се подстригва.... И успях минутка преди детонацията да вляза и с асансьора да се спуснем надолу.... И после последва детонация...
А самият град беше странен - от всички страни равнини, само от една - огромно плато, което беше 500-600м, а на върха му - идеално равно. Сякаш огромна кутия поставена до града... а после се оказа, че нашия бункер е само предверие за огромна система от бункери в това плато, от която разузнавачите си бачкаха/хме...
След взрива, на другия ден, аз и още хора излязохме да проверим "кво е останало" и видях много близки и роднини - живи и непокътнати. Градът ест, беше сравнен със земята - имаше много болни от лъчева болест и прочее...
И в мен се надигна жажда за мъст над гадните янки и ме пратиха в отряда шпиони там. Но по време на мисията, без да видя, са ги избили всичките, американците ме хванаха и разкриха, че всъщност ГАДНИЯ руски генерал е пратил бомбата срещу нас, за да оправдае война с американците и сега се водят преговори. А не искал да посяга на руски животи, решил да удари съюзник на СССР. В крайна сметка с екип янки пробихме в кремъл, но отново всички бяха избити без мене, дадоха ми заповед от българия и от сащ да прекратя мисията, но воден от лична мъст, просто намерих генерала и го гръмнах...
и се събудих доволен...
Действието е през студената война. Аз работя като момче за всичко във фризьорски салон, но реално от мазето почва таен бункер в случай на ядрена война. И шефа на салон и "гърлите" са до един шпиони. После се оказва, че и мен са ме вербували и освен да се правим на фризьори, събираме данни за атаки от САЩ. И по време на съня ми казва генерала - ми то САЩ са изстреляли атомна бомба към нашия град и нямаме време за евакуация на нас самите, па кво остава на целия град (а салона се намираше баш в центъра на град тип соц-архитектура, но имаше до нас супермаркет като от съвремието) - и генерала вика - пращам те - имаш 5мин, влизаш у супермаркета, купуваш едни провизии, че не ни достгат и на бегом се връщаш в салона: затваряме за обедна почивка, всички влизаме в бункера 200м по-надолу и чакаме...
И аз в целия ужас тичам към магазина, пазарих на бързо, ама не мога да кажа за кво бързам, даже по пътя отказах една лелка, която идваше да се подстригва.... И успях минутка преди детонацията да вляза и с асансьора да се спуснем надолу.... И после последва детонация...
А самият град беше странен - от всички страни равнини, само от една - огромно плато, което беше 500-600м, а на върха му - идеално равно. Сякаш огромна кутия поставена до града... а после се оказа, че нашия бункер е само предверие за огромна система от бункери в това плато, от която разузнавачите си бачкаха/хме...
След взрива, на другия ден, аз и още хора излязохме да проверим "кво е останало" и видях много близки и роднини - живи и непокътнати. Градът ест, беше сравнен със земята - имаше много болни от лъчева болест и прочее...
И в мен се надигна жажда за мъст над гадните янки и ме пратиха в отряда шпиони там. Но по време на мисията, без да видя, са ги избили всичките, американците ме хванаха и разкриха, че всъщност ГАДНИЯ руски генерал е пратил бомбата срещу нас, за да оправдае война с американците и сега се водят преговори. А не искал да посяга на руски животи, решил да удари съюзник на СССР. В крайна сметка с екип янки пробихме в кремъл, но отново всички бяха избити без мене, дадоха ми заповед от българия и от сащ да прекратя мисията, но воден от лична мъст, просто намерих генерала и го гръмнах...
и се събудих доволен...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Как ви звучи "момче за всичко във фризьорски салон"?
Кристо започна да разкрива истинската си същност...
Кристо започна да разкрива истинската си същност...
Into the endless we ride... 
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Всеки си тълкува, както му се иска на пипето...
Аз па не си помня сънищата ... повечето де ...
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Сънувах, че някой ми е излъскал тигана.
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
-
rogertaylor
- Летописец Виртуоз
- Специалност: Международни отношения
Извини ме, но това евфемизъм ли бешеFloWersOfEviL написа:Сънувах, че някой ми е излъскал тигана.
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
да 'земеш да си излъскаш тигана сама!
сънувах че плача и че лъжа за причината..
(събудих се и не я помнех.. пфф.. )
сънувах че плача и че лъжа за причината..
(събудих се и не я помнех.. пфф.. )
la douleur exquise
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Сънувал съм, че съм си теглел патрона самосидикално. Beat that 
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
тебе ти се кобейнства ми се струва?