Eros Ramazzoti

Модератори: Ангел, Ice_Spirit

Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Eros Ramazzoti

Мнение от DobreFF »

Пичове, аз съм най-тъжният човек на света! Неможах да ида на концерта на любимия си изпълнител. Колкото и смешно да звучи, когато разбрах, че има концерт тук, вече беше късно. Обожавам неговите песни. Изключително романтични и чувствени са. Концерта почва след 30 минути, но нямам билет, а и няма как и с кой да стигна. Така че, ще си остана с разочарованието, че съм изпуснал нещо грандиозно. Жалко

Ако някой иска да вземе интервю от поп звездата Ерос Рамацоти, надали ще има успех, колкото и настойчив журналист да е. Самият той винаги се стряска, като се види по телевизията - напрегнат, смутен, без да намира точните думи.

"EROS Заклевам се" е първата официална биография, която съвсем съзнателно разтваря битието на певеца, включвайки го в експеримента по промяна на неговия имидж. Книгата говори за житейските неща, слабостите, притесненията, разочарованията, меланхолията, страховете, смазващия успех, добрите продажби. От днес издателство "Сиела" пуска на пазара книгата, с която искрено се забавлява и самият герой. Преводът е на Весела Цалова, а автор е известният италиански писател Лука Бианкини, специално избран от певеца. Три месеца той е включен към "ангелите" на Ерос - най-близкото му обкръжение, допуснат е да наблюдава, провокира, дискретно да запечатва видяното, дори и това: "Извинете ме, но трябва незабавно да отида до тоалетната..." Знае една от неговите тайни - желанието да си намери момиче, което да няма идея кой е той. Но и огромният страх от влюбването. И друга - слабостта по дъщеря му Аурора. И трета - защо се напълнява на турне.

Разбираме какво обича Ерос - да чисти, какво не знае - английски, какво мрази - уикендите и наркотиците, към какво е безразличен - религията, защо не може без публиката - тя му помага да се възстанови, облекчава болката. Оценяваме желанието на идола да остане човечен, макар че пее пред 80 000 фенове. (Казва, че със сцената никога не се свиква - "носиш я в себе си и няма школа, която да те научи как да се качваш на нея".) Виждаме колко е жестока популярността. Напълно разголен е в момент на записи - уязвим, останал със своите емоции, страхове и амбиции. Музикантът, който свири на китара, пиано, ножове, пише най-хубавите си песни след караница и не е приет в консерваторията, но затова пък баща му го записва счетоводство. Всички тези качества ще преценяваме на 3 юли, когато на софийския стадион "Локомотив" Ерос Рамацоти изнесе първия си концерт в България. Това е част от световно турне, в което представя албума Сalma apparente ("Привидно спокойствие"), припомниха организаторите от "Болкан ентъртейнмънт къмпани". Очаква се спектакълът да бъде с продължителност 2 часа и 15 минути с почивка само 30 секунди.

Вече 450 000 зрители са посетили едно от най-атрактивните събития на годината, както световната музикална критика нарича концертите на Ерос Рамацоти. За първи път се представя нов вид концертно мултимедийно шоу, което засега е патент на Рамацоти. То е впечатлило с мащабността си дори Роби Уилямс, с когото работят в професионално сътрудничество. Публиката познава хитовите дуети (има и платинени) с Тина Търнър, Шер, Анастейша, някои от тях ще бъдат изпети чрез специалната мултимедийна техника, като начинът все още се пази в тайна от неговия екип. Грандиозното шоу ще се реализира на уникална сцена с размери 50/30/20 метра, която се вози в четири тира.

На 30 юни екипът пристига с още 12 тира, които возят техниката, звука, осветлението, мултимедийните стени, ел. генератори, пиротехниката. За организацията ще помагат 140 души плюс сценичен персонал от българи. Самият Ерос Рамацоти пристига в София с личния си самолет по обяд в деня на концерта си. Ще го очаква президентският апартамент в "Шератон".

Издателите от "Сиела" се надяват да уговорят време за автографи на феновете с техния любимец. На специални места ще може да се купи книгата и новия компактдиск - Calma apparente, в който има 13 парчета, а самият Ерос го е обявил за най-автобиографичния си албум. И този му продукт е обявен за платинен, тъй като продажбите на CD-то вече надхвърлят тиража от два милиона копия.

Изображение
Изображение
Да живее отбора на Форум СУ
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

споделям мъката ти, и аз много съжалявам, това е единственият изпълнител, от пристигащите тази година в България, който наистина исках да видя. най-глупавото е че можеше да си взема билет и то не много скъп, но в последния момент ме попитаха, когато нямах точно пари в себе си нито с кого да отида. много ми е кофти, но се надявам поне утре да ми разкажат как е било. а един ден каот замина за италия ще го гледам на родна земя - това като последна надежда :roll:....
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

Аз исках да видя и Стинг... ама пак не стана! :roll:
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
Аватар
Angelina_Jolie
В началото бе словото

Мнение от Angelina_Jolie »

Искаше ми се да видя Depeche Mode, но... нищо не може да се сравни с желанието ми да присъствам на концерта на Ерос Рамацоти!!!! Обожавам всичките му песни... невероятен глас има.. изобщо... уникален е! Но нямаше как... спряха ме доста причини, не само това че не съм от София... :(
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

и него изпуснай, и Стинг, и Депеш и е нечовешко :cry: :cry: :cry:
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

е за това най ме е яд - че нямаше с кого. а тук никой не беше споменавал да го харесва, аз даже бях останала с впечатление, че са се събрали само върли метъли. иначе щях да си взема билет...
както и да е, станалото, станало, явно не съм искала достатъчно силно, иначе щях да отида...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Добре бе, хора, с вашата нерешителност ще пропускате хубавите концерти до края на живота си! Оправдания винаги ще се намерят, но не винаги са достатъчно основателни. За следващия концерт се подгответе отрано, купете си билет, решете твърдо, че ще отидете и покрай вас ще се събере компания. Колкото до форума - ами питайте бре - нали затуй можем да отваряме теми!

Аз пропуснах преди 2-3 години Джудас по уникално глупав начин (обърках датите), а Джудас са ми любимата хеви метъл банда - щях да се изям. Е та оттогава реших да си опичам акъла отрано като се зададе хубав концерт.
Друг случай - 2002 нали идваха Дрийм Тиътър, свириха си и си заминаха, пък аз ги прослушах няколко месеца след това и се запалих зверски. Леле как ме беше яд, че не съм се усетил по-рано! Затова рано-рано си купих билет за Сабат, въпреки че ги бях слушал доста малко. Както и да е - до концерта си набавих дискографията им и се образовах :) - супер много се радвам, че отидох!

Ще се видим следващия път, когато "Житейските мъдрости на бате Пор" продължи :P
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

pora_e_priqtel написа:Добре бе, хора, с вашата нерешителност ще пропускате хубавите концерти до края на живота си! Оправдания винаги ще се намерят, но не винаги са достатъчно основателни. За следващия концерт се подгответе отрано, купете си билет, решете твърдо, че ще отидете и покрай вас ще се събере компания. Колкото до форума - ами питайте бре - нали затуй можем да отваряме теми!
:oops: :cry: :oops: :cry: :oops: :cry: :oops:
що ми говориш така, депресирам се 8)

Щастливо безработна!!!
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Чунким ти дойде акъло у главата :lol:
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

pora_e_priqtel написа:Чунким ти дойде акъло у главата :lol:
е накъде повече бе :twisted: :lol: 8)

Щастливо безработна!!!
Аватар
icaci
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от icaci »

Аз пък съм имунизиран срещу каквито и да било пропуски на концерти на разни поп, рок, диско, хип-хоп, чалга и т.н. изпълнители. Просто обичам да слушам музиката с качествени HiFi широколентови слушалки с ниобиеви магнити, по възможност от CD-Audio или OGG Vorbis. Концертните изпълнения само развалят доброто ми впечатление, особено когато в цялата схема се намесят вокалистите... :scratch: и разни хора наоколо :blob5: и :headbang: ... И не след дълго започвам да се чудя, защо плащам :banghead: Единствено съжалявам, че не съм бил на концерт на Жан-Мишел Жар - аз да си седя на тераската лятото, да си пийвам уискито с лед, а оня да си прави светлинното шоу върху съседната сграда...
Scientia non habet inimicum praeter ignorantem.
Публикувай отговор

Обратно към “Музика и Концерти”