Здравейте и от мен.
Подарявам женско коте на около 6-7 месеца, обезпаразитено, с идеални хигиенни навици, изобщо - много чиста госпожица. Май се бяха опитвали да я тровят, имаше вирусно заболяване и панкреатит и другите котки я тормозеха, защото е много кротичка по характер и им се даваше (а и заболяванията я бяха направили слаба). В момента е у нас, но не можем да я задържим дълго, защото баща ми ще изхвърли и майка ми, и котката (ние имаме котарак и не можем да задържим и двамата).
Госпожицата се казва Рини, не е кастрирана, но и не трябва да бъде, преди да бъде напълно оздравяла, което вече е почти факт. Остава й още около седмица на лекарства и после още малко диета (трябва да хапва по малко на често и това е огромна драма, защото си иска храна изключително настоятелно и гръмогласно).

Абсолютно очарователна, много чиста, приказлива и най-най-най-гушкавото и любвеобилно коте, което съм виждала. В момента, в който седнеш на дивана, се настанява в скута ти и те бута, за да я галиш. И просто си се гушка в теб, мъркайки. Обожава да спи някъде по майка ми, за предпочитане като яка на врата й, върху краката й, абе... в абсолютно невъобразими пози, опитвайки се да се сгуши оооооще повече.
Невероятна чаровница е, много игрива (откакто оздравя, де). Прекрасно коте и ми е мъчно, че пускам тая обява, но просто няма как да я задържим. Никак не ми се дава.

И много, ама много държа да я дам на човек, когото познавам, защото тя има нужда от много любов и ласки. От това, което съм видяла дотук от нея, тя наистина иска само храничка и някой да я гушка и милва.
Утре ще направя снимки и ще ви я покажа - улична порода е, тъмносиво/черно/бяло, около очичките е като гримирана, много грациозна, добра, нежна... Абе, разбирате ме - няма начин да я върна обратно на улицата, а в момента опциите ми се поизчерпаха - хората са станали големи егоисти.
Пак повтарям - утре ще кача снимки, ако имате интерес, пишете. Много държа да я вземе човек, който ще я обича и ще се грижи за нея и който ще й отделя и внимание, не само да й сипе храна и да я забрави. За пръв път виждам животинка, която да е толкова гушкава, наистина
се нуждае от ласки и нежност.